Karakteristike znaka i podznaka

• Odgovora: 69
Stranice: 1 2 3 ... 7 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • Pol: Žensko
  • HAKUNA MATATA!
Karakteristike znaka i podznaka
« poslato: 20:02:10, 25.Dec.2008. »
a sta biste rekli za osobu rodjenu u znaku bika ASC riba?

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
Odg: Karakteristike znaka i podznaka
« Odgovor #1 poslato: 20:08:26, 25.Dec.2008. »
A riba Asc-vodolija? malo vise nestalan,a?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 00:07:00, 26.Dec.2008. »
A riba Asc-vodolija? malo vise nestalan,a?

Voda i vazduh...  dva odvojena sveta  :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 01:09:24, 05.Jan.2009. »
a sta biste rekli za osobu rodjenu u znaku bika ASC riba?
Zemlja-Voda...  po mom misljenju dobra kombinacija...

*

Van mreže smaracica

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 19:40:21, 07.Jan.2009. »
Hm...posto sam ja skorpija-lav i uzasno mi zvuci ova kombinacija >:(zanima me jel moze neko nesto da mi kaze o mojim karakteristikama,po mogucstvu nesto lepo :P
Verujem da i druge zanima karakteristike znaka i podznaka(naravno bez obzira da li ste il niste skorpija-lav),pa izvolite pisite i pitajte!

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #5 poslato: 18:32:44, 08.Jan.2009. »
Shkorpija / Lav:

Ovde dominira moć, to je spoj Orla (viši simbol Škorpije) i Lava. Agresivnost Škorpije udružena je sa nadmenošću Lava, visoki let Orla u Sunčevoj grivi Lava vodi u Zenit ličnosti i često stvara osobe koje su opčinjene slavom i visinom; ambicija je ta koja im omogućava egzistenciju. Po njima, cilj opravdava sredstvo. Istinska snaga ove kombinacije ne leži toliko u veštini dostizanja postavljenih ciljeva ili otvorenom izražavanju celokupne snage ličnosti, koliko u umešnosti da sačuvaju osvojene pozicije.

Dva ovako snažna znaka nisu ni mogla a da ne stvore ovako markantnu ličnost, izuzetno svesnu same sebe. Nju, međutim, vodi snažna strast koja se lako može pretvoriti u manu. Jer, treba se čuvati Lava sortiranog potisnutom Škorpijom. Taj može biti kadar na sve da bi se nametnuo okolini: da izvrće moralne vrednosti i svakog trenutka menja pravila igre, pravi se cinik, a nije u stanju da razume svet i psihološke nijanse drugih i da bude potpuno nesposoban da ih prihvati.

U pozitivnom obliku veličina, samosavlađivanje, životna snaga, praktična inteligencija i oportunizam, kritički duh, prilagodljivi dinamizam, osetljivost koju uzdiže lepota, idealizovana strast, spektakularna ekstravertnost, sigurnost u sebe i poverenje - vrline su koje se skupljaju i čine snažnu ličnost koja je u stanju da kanališe sve otpore i da iz njih izvuče korist za ostvarenje svojih ambicija...

- Jaka ste ličnost i bez muke dominirate nad drugima. Vaše teškoće ogledaju se u tome što čim dobijete jednu bitku, bacate se u drugu, ne bi li se popeli još malo, zato što volite da se koristite svojim ugledom. Iskreni ste i direktni, romantični i idealista, pa ipak, ako niste savladali lekciju iz velikodušnosti, možete biti egoistični, tvrdoglavi i nedisciplinovani. Po prirodi egocentrični i ponosni, umete da se plasirate, društveni ste, esteta, jednom rečju kreativac.

Veoma ste probirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtevate puno i negujete izvesne principe, a osrednjost Vas prilično rastužuje. Ambiciozni ste, Vaši ciljevi moraju da budu uzvišeni. Vaše prisustvo se oseća u svakoj situaciji, u svemu što radite ste dramatični i volite da se projektujete na publiku. Vaša negativna osobina: loše postavljen i upravljen ponos. Kada Vas neko povredi teško uspevate da oprostite i nikada ne zaboravljate. Vaše neprijateljstvo je neverovatno, koliko je neverovatno i Vaše veliko prijateljstvo.

Imate stav, magnetizam, zahtevate mnogo od drugih, ali i od sebe. Ako Vam ponekad nedostaje malo više popustljivosti, čovek ne može a da Vam se istovremeno ne divi zbog hrabrosti i Vaše "ratničke" strane - ići ćete do kraja prema onome što Vam se suprostavlja i nikada se nećete povući. Normalno, u životu Vam neće baš sve ići glatko; neke se teškoće ne mogu izbeći. Možete pasti u depresivna stanja iz kojih ćete uspeti da isplivate samo ako prevladate ozbiljne unutrašnje blokade. Ipak, imate sve šanse da Vam se život odvija u pravom smeru, pod uslovom da delujete elegantno, a to znači da izbegavate da gazite po tuđim nogama...
« Najnovija izmena:: 00:24:33, 09.Jan.2009. * Charobnjak * »
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 19:12:40, 08.Jan.2009. »
Pa dobro na sta ovo lici?
Jeste da se ja i ti znamo ali ne znaci da mozes svasta da radis na forumu...

1. Izvor informacija nisi navela u nijednoj poruci.
2. Nisi kopirala pasus ili neki tekstic nego 144 astro kombinacija.
3. Ja sam mnoge stvari sam napisao pa bi na kraju i ove kombinacije, najbolje da skeniramo cele knjige i da ih okacimo na forum.
4. Ovoliku kolicinu teksta niti zelim niti mogu da proverim sta je tacno a sta nije.
5. U toku veceri ocekuj da ce ti kompletan tekst biti obrisan!!!

-------------------------------------------------------------------

Ostavio sam samo ovaj deo koji je vezan za pitanje clana i sledeci put obavezno ostavi izvor informacija a tudji tekstovi duzi od 2 poruke nisu nam potrebni na forumu.
« Najnovija izmena:: 00:38:05, 09.Jan.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 19:14:44, 09.Jan.2009. »
Mozda sam ja malo preterala  :-[
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 17:02:43, 27.Feb.2009. »
Lav-Strijelac.Ko god zna o tome,napisite sta mislite o mojoj kombinaciji.Hvala
« Najnovija izmena:: 12:16:00, 10.Mar.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže mysty

• **
  • 144
  • 0
  • ILI CUTI,ILI KAZI NESTO STO JE BOLJE OD CUTANJA
« Odgovor #9 poslato: 10:23:57, 21.Mar.2009. »
Lav-Strijelac.Ko god zna o tome,napisite sta mislite o mojoj kombinaciji.Hvala

Ascendent u Strelcu naglašava duševnu širinu. Strelac ima tendenciju da ukloni Lava u onoj meri u kojoj Sunce okupira devetu kuću koja odgovara Strelcu. Ljudi ove kombinacije su manje egocentrični, manje zaokupljeni sobom. Ciljevi kojima teži ovakva ličnost proističu iz čisto praktičnih motiva, i postaju sve viši, zahvaljujući širokogrudoj i darežljivoj prirodi koja nikad ne zaboravlja interese drugih i ume da se orijentiše ka osvajanju duhovnih vrednosti.

Ambicije su ovde usmerene prema proširivanju vlastitog znanja i razvitka. Na taj način šire se njeni horizonti, a kontakti sa životom i drugim ljudima postaju duboki i intimni. Međutim, samoljublje Lava i ovde igra važnu ulogu, mada ne na preterano kategoričan nacin. Ono je ne sprečava da pokaže veliko razumevanje za bližnje. Takav stav izražava duboko osećanje pravde i vernost visokim moralnim principima.

Dinamika i volja ovde se udružuju u ostvarenju nečeg velikog što prevazilazi individualni plan. Lav - Strelac uglavnom boji svoje strasti univerzalnim bojama što mu omogućava da svoje akcije vodi uz podršku svoje okoline. Ovakav stav retko je plod proračuna ili zadnje namere jer se on odaje svom idealu svim silama. Iz sebe zrači takvo ubeđenje i takvu sigurnost da se drugi lako odlučuju da ga slede i da mu pomažu. Jako voli humanitarne akcije, obožava da svoj polet prenosi na druge i prirodno i lako se ponaša u javnosti.

Ipak, neki Lavovi - Strelci, kojima su planete u trenutku rođenja bile manje naklonjene, mogu da pate i od mitomanije ili da sebe vide većima nego što su. Misle da su prefinjeni kada su obični; ponašaju se kao da imaju veliku misiju kad se bave sitnim mućkama; provode život uljuljkujući se u iluzijama. Ali, od toga su retko nesrećni, što je - zapravo - najvažnije...

- Vaša ključna reć je sloboda - sloboda misli, govora, akcije. Volite slobodu i nezavisnost i nikome necete dopustiti da Vam se meša u život ili u poslove. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, verovatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, mećutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite.

Darežljivi ste i hrabri, pričljivi, lako se uzbudite, smejete se na način koji pleni pažnju, tako da ste osoba kojoj se retko može dogoditi da ostane neprimećena u gomili. Ništa ne može da uništi Vašu strast i veliki elan koji Vam daje snagu. Ascendent u Strelcu Vam daruje dobar, zdrav humor i nonšalantno ponašanje. Imate smisla za inicijativu i osećate se prijatno u gotovo svim sredinama. Vaše prirodno, veselo držanje osvaja svakoga. Borite se za uzvišene i pravedne stvari. Vaš idealizam je moćan i često proističe iz preokupacije za duhovnim redom.

Verujete da treba da kažete ono što mislite. Uprkos tome znate kako treba privući simpatije okoline. Srdačni ste, velikodušni i puni entuzijazma; toliko ste svestrani da Vam nedostaje prostora da bi izrazili svo bogatstvo svoje ličnosti. Posesivni ste i intuitivni, naročito u ljubavi...

Stranice: 1 2 3 ... 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000