Anketa

Da li sebe smatrate srecnom i zadovoljnom osobom?

Da
Ne

Kako biti srecan

• Odgovora: 32
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Kako biti srecan
« Odgovor #10 poslato: 21:19:25, 22.Sep.2010. »
Nekad je to nemoguce..ima perioda kada imam puno problema i stresa na faxsu i onda i kod kuce nesto neplanski..gdje da se izolujem, ne mogu nigdje pobjeci, tada se moram svim silama sa tim suociti i rjesavati prioritete inace ne bih nidokle dosla  (*o*)
kada sve to prodje, onda prikupljam energiju, ali budem bukvalno slomljena

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #11 poslato: 21:47:02, 22.Sep.2010. »
Kada je sa svih strana tako onda je potrebna izolacija, distanciranje kako bi se prikupila pozitivna energija...

stime se slažem,i ja to primenjujem kad me sa svih strana udaraju....onda se izoliram,nađem si nešto što će me vratiti u balans,dat energije i idemo dalje....

i ja sam inače vesela,vrckasta i uvijek nasmijana,puna pozitive....al kad me iscrpe....onda mi treba punjenja.....
al isto tako,kao što je i perla rekla,nekad se nemogu izolirat,jer nemam kuda,a onda duboko udahnem pa se suočim s onima koji me crpe  ;)
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #12 poslato: 22:22:30, 22.Sep.2010. »
Slazem se sa Vujadinom, neki hobi ili vise razl.kreat. aktivnosti za svoju dusu, sport tj.zauzetost, okruzenost dragim ljudima.. moze da nas izvuče jer tako nemamo vrem.za lose misli itd. Svi imaju probl.ali se razlicito odnose prema njima. Neko im dozvoli da ga iscrpe,neko se naucio distancirat... Ili prihvatit pa krenut dalje itd.Ja praktikujem da se isplacem ponekad i sa tim suzama sve ode. Bude mi lakse.
« Najnovija izmena:: 22:27:26, 22.Sep.2010. narcisa zec »
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #13 poslato: 22:43:58, 22.Sep.2010. »
Nekad je to nemoguce..ima perioda kada imam puno problema i stresa na faxsu i onda i kod kuce nesto neplanski..gdje da se izolujem, ne mogu nigdje pobjeci, tada se moram svim silama sa tim suociti i rjesavati prioritete inace ne bih nidokle dosla  (*o*)
kada sve to prodje, onda prikupljam energiju, ali budem bukvalno slomljena

A priroda i prijatno društvo?  8)

U pravu si, nije uvek moguće...

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #14 poslato: 10:05:28, 23.Sep.2010. »
Ja praktikujem da se isplacem ponekad i sa tim suzama sve ode. Bude mi lakse.

i to pomaže dosta ;)
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #15 poslato: 18:36:04, 23.Sep.2010. »
A priroda i prijatno društvo?  8)

U pravu si, nije uvek moguće...
eeee to naravno uvijek  :-[ prirodu bas volim  (mah:mah)

*

Van mreže ninnasmart

• **
  • 240
  • 0
« Odgovor #16 poslato: 22:32:30, 01.Nov.2010. »
Ne postoji definicija srece. Svako je od nas mora graditi na osnovu sebe i svojih mogucnosti. Znaci biti zadovoljan sobom i onim sto imas, a opet biti spreman da ucis i nadogradjivanjem svog znanja stices i druge pogodnosti koje ce u tebi izazivati zadovoljstvo. A zadovoljan covek je i srecan covek....Sto se setnje u prirodi tice, tacno je da podstice dobro raspolozenje, sto je i dokazano, jer se u prirodi sem vizuelnog zadovoljstva moze naci i psihicki mir, pogotovo pored vode. Voda samim svojim tokom, zuborom ili hukom skrece nam paznju od misli koje nas opterecuju, pa kao da spira sa nas nase nezadovoljstvo i samim tim je mozemo nazvati prirodnim psihoterapeutom  :)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #17 poslato: 19:37:00, 10.Feb.2011. »
Ne postoji definicija srece. Svako je od nas mora graditi na osnovu sebe i svojih mogucnosti. Znaci biti zadovoljan sobom i onim sto imas, a opet biti spreman da ucis i nadogradjivanjem svog znanja stices i druge pogodnosti koje ce u tebi izazivati zadovoljstvo. A zadovoljan covek je i srecan covek....Sto se setnje u prirodi tice, tacno je da podstice dobro raspolozenje, sto je i dokazano, jer se u prirodi sem vizuelnog zadovoljstva moze naci i psihicki mir, pogotovo pored vode. Voda samim svojim tokom, zuborom ili hukom skrece nam paznju od misli koje nas opterecuju, pa kao da spira sa nas nase nezadovoljstvo i samim tim je mozemo nazvati prirodnim psihoterapeutom  :)
(e*e)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže tobi45

• **
  • 164
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 12:44:08, 14.Feb.2011. »

- priroda je,zaista veliki lječidbeni faktor... kad god mogu odlazim u prirodu i tamo punim baterije...
   posebno zadovoljstvo je kada jednom/dvaput godišnje odem na visoke planine... preko 2000 m...pa odozgo posmatram one koji su me povrijedili...da vidite kako se oni gore čine tako mali i neznatni...

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #19 poslato: 16:38:53, 14.Feb.2011. »
:D vidis to nije losa ideja... ili neki pogled s balona il padobrana nanize.
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000