Zenski nakit

• Odgovora: 45
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Zenski nakit
« Odgovor #20 poslato: 01:15:31, 26.Feb.2010. »
Nekada sam imala,sada ne.Ne nosim ni belo ni zuto zlato vec uglavnom bizuteriju.I moram da vam se pozalim,izgubila sam juce mindjusu koja je unikat i bas se rastuzila.Valjda cu uspeti da ubedim devojku koja ih je pravila da mi je napravi duplikat.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #21 poslato: 11:30:21, 26.Feb.2010. »
Crvena mislim da ti lepo stoje visece mindjusice :) . Drago mi je sto si se opredelila za njihovo nosenje.

Hvala :)  Samo je problem naci nesto po mom ukusu :D
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #22 poslato: 13:11:43, 19.Apr.2010. »
Sto vece to bolje  (bp)

Ovog proleća nose se XXXL narukvice

U proleće modni detalji i ukrasi, posebno nakit, celokupnom izgledu uvek daju posebnu notu. Dizajneri su ove sezone za sve ljubitelje nakita priredili pravi užitak.Izbor je veliki, mašta ukus i stil su jedini kriterijumi, ali jedan od svakako upečatljivijih komada su narukvice, i to one u XXXL veličini.I na modnoj pisti u proteklim nedeljama mode skoro da nije bilo kreatora koji u svoju kolekciju za proleće nije uvrstio baš ovakve
Narukvice, od onih jednostavnih do vrlo ekstravagantnih, dizajnirane su od raznih materijala, u aktuelnim bojama i desenima, tako da će svaka dama sigurno pronaći komad za sebe.Izdvajaju se modeli sa dragim i poludragim kamenjem koje je u kontra boji sa narukvicom, a idealni su za večernji izgled.Tu su i plastični komadi u jarkim bojama, koje možete nositi i u nizu, a savršeno stoje uz džins i ležernije odevne varijante.
I ove sezone "animal print" posebno je upečatljiv i na narukvicama. Veoma su zanimljivi modeli dizajnirani od kože sa resama, kao i oni metalni, od kojih neki dosežu skoro do lakata.
Nezaobilazne su i drvene narukvice ukrašene kamenjem, štrasom, ali i maštovitim printom i šarama.

izvor

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #23 poslato: 14:10:19, 30.Apr.2010. »
Za nakit (kao i za većinu stvari u životu) postoje pravila, takozvana kultura nakita. Evo šta bi bilo dobro da znate.
Nakit se poslednji stavlja, a prvi skida; obavezno se skida pre odlaska na spavanje i kupanja. Čuva se u kutijama obloženim finim, mekim materijalima koje će ga čuvati od oštećenja.
Iako vas ulepšava, nakit se ne nosi prilikom odlaska u salone lepote, jer može doći u kontakt sa hemikalijama koje će ga oštetiti. Ne nosi se ni na rekreaciju na plaži, pošto ga i znoj i kreme mogu oštetiti.

S vremena na vreme, nakit obavezno očistiti i ispolirati. Za to se treba konsultovati sa stručnjakom.
Što se nošenja nakita tiče, poželjno je da nikada ne nosite istovremeno više komada nakita, bilo na vratu, na ruci ili na prstu - izgledaćete kao božićna jelka.
Na prstu se nosi po jedan prsten (eventualno može da se kombinuje s burmom, jednom kad do toga dođe). Treba pažljivo kombinovati boju i dizajn kako zlata, tako i ugrađenog kamenja.
Što se devojaka tiče, dobro je, ukoliko možete, u kutiji za nakit uvek imati bisernu ogrlicu i minđuše. To je klasika (čitaj: ne može da izađe iz mode), zbog jednostavnog i neupadljivog izgleda zahvalno je za kombinacije i uvek je elegantno.
Teško da ste sada u prilici za to, ali kad možete, dobro je uvek kupovati nakit sa pravim kamenjem (brilijantima, safirima, smaragdima, rubinima, u jeftinijoj varijanti cirkonima i poludragim kamenjem). Plastika i bižuterija može izgledati slatko (dobro urađena bižuterija može čak izgledati i elegantno), ali pravi nakit je, pa, pravi.   (perverzija)
Uvek je dobro kupovati vredan nakit u radnjama - one su garant kvaliteta koji se može proveriti, pošto je svaki komad obeležen žigom proizvođača.  / bizuterijaonline

Sto se mene tiče ja obozavam nakit, pogotovo narukvice. Volim sve sto je lijepo od ma kog materijala sem zutog zlata. Ne volim kich. U poslednje vr. najvise kupujem indijski.  inlove
Jel nosi neko nanogice i prstenje za noge? Ja do sada nisam mozda hocu...
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #24 poslato: 14:17:16, 30.Apr.2010. »
Meni se dopadaju "nanogice" kako ti to rece :)   ali imam mnogo jeke noge u predelu zgloba tako da mi je bas problem da nadjem dovoljno veliku  :-[
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #25 poslato: 14:24:21, 30.Apr.2010. »
Imas one varijante koje nisu na kopčanje sa luftom  :D da se tako izrazim, bas na ovom sajtu gdje sam nasla tekst  (mah:mah)
Meni se to dopada iako nisam nosila.
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #26 poslato: 14:36:33, 17.Maj.2010. »
Super je text narcisa  (e*e)
Nakit za noge je super, lancici oko noge i prstenje na prstima...Jedino sto se meni uvek raspadnu ti lancici za noge koje kupujem na ulici, makar ovaj poslednji lancic za noge raspao se pre nego sto sam ga upotrebila

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #27 poslato: 17:18:09, 17.Maj.2010. »
Jedino sto se meni uvek raspadnu ti lancici za noge koje kupujem na ulici, makar ovaj poslednji lancic za noge raspao se pre nego sto sam ga upotrebila
:D :D :D
Kako je uspeo da se raspadne pre nego sto si ga upotrebila?! Sta si radila?  ;D
Meni se ne dopada prstenje za noge.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • 1
« Odgovor #28 poslato: 19:23:11, 17.Maj.2010. »
Nosim i preferiram uglavnom srebrni nakit i kvalitetnu unikatnu bizuteriju!
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #29 poslato: 21:24:21, 17.Maj.2010. »
:D :D
Kako je uspeo da se raspadne pre nego sto si ga upotrebila?! Sta si radila? 

Nsameja te ja a?  ;D
Pravo da ti kazem ni ne cudi me sto nije imao malo duzi  "zivotni vek"  ;D posto su bili u pitanju samo obicni kruzici povezani jedan sa drugim koji su poceli da se odvajaju  :D

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000