Zenski nakit

• Odgovora: 45
Stranice: 1 2 3 ... 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Zenski nakit
« poslato: 11:28:45, 01.Jul.2009. »
Kakav nakit volite i nosite?
 Da li je to bižuterija ili neki od dragocenih metala? Više volite prstenje ili narukvice? Bez lančica i odgovarajuceg priveska ne počinje dan?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
Odg: Zenski nakit
« Odgovor #1 poslato: 13:51:47, 01.Jul.2009. »
Mindjuse obozavam  :zaljubljena:
Kolekcija je pozamasna i imam ih za svaku priliku, raspolozenje...
Trenutno nosim bizuterije ali imam i prilicnu kolekciju zlatnog nakita jer do pre par godina nisam smela da stavim ni jedne mindjuse osim zlatnih - odmah bi mi se inficiralo uvo i nastale razne komplikacije. Sad je sve OK i bas sam  (bp) zbog toga ali opet moram da pazim i kakvu bizuteriju kupujem pa se uvek odlucim za onu skuplju kako se problemi ne bi opet povratili!

Dva zlatna prstena nosim vec 8 godina i oni su mi kao neka amajlija. Emotivno sam bas vezana za njih jer su pokloni od meni jako dragih osoba.
Narukvice, lancice, ogrlice...retko kad nosim jer ne volim bas da izgledam kao novogodisnja jelka nakicena ali da, mindjuse su neizostavni deo, bez njih nigde  :)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #2 poslato: 18:41:05, 01.Jul.2009. »
1. narukvice, što više, ili pak neke lepe, ali neobične, sa morskim motivima, ili tako nešto...
2. sat, da se primeti, mora da "svetluca" i da bude neobičnog oblika...
○ • obe opcije su uvek uskladjene sa bojom laka za nokte • ○
3. ogrlice koje idu uz vrat, dekolte mi "ne dozvoljava" da imam neke duže opcije, moraju da budu ultra neobične...
4. prstenje nosim samo u specijalnim prilikama, obično su srebrni, zlato ne volim...
◘ nemam oblik lica niti bušene uši za mindjuše...
... nešto kao na ovim sličicama  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #3 poslato: 00:02:48, 02.Jul.2009. »
Od nakita nosim samo minđuše i sat,ogrlicu ili narukvice baš retko a prsten nemam još uvek,čekam onaj pravi ;) Minđuše volim svih boja i dimenzija,a satova imam par,ali najviše volim Fossil,poklon od moje ljubavi.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #4 poslato: 19:18:04, 07.Jul.2009. »
Jako volim nakit i to srebro. Ja sam onaj tip što bi nakačila,a i nakačim na svaki prst neki lep komad, gomile narukvica, ali oko vrata nešto diskretnije i nisam ljubitelj mindjuša, najčešce nosim tačkice kristalne u  ušima (na jednoj strani tri,na jednoj jednu). I to mi je ritual, po nekad me optereti u smislu kad god negde krenem, baš moram sve da stavim ,a to mi oduzima vreme ???,a kada bih otišla bez omiljenog prstenja osecala bih se sakato. (*o*)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #5 poslato: 19:21:41, 07.Jul.2009. »
Ima zena kojima gomila nakita pristaje,znaju to da nose,zato podrzavam sve sto je u skaldu sa necijom licnoscu. :-*

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 21:06:31, 30.Nov.2009. »
Ja ne volim da se "prenakitim" ne umem to da iznesem  (*o*) ali mindjuse su obavezan detalj.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 20:46:00, 06.Feb.2010. »
Posto volim mindjuse i najvise ih nosim,u poslednje vreme najvise kupujem unikatne modele,neke mastovite kreacije, i mogu reci da me  svi pitaju gde ih kupujem ;)
kao npr ove:

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #8 poslato: 22:37:49, 06.Feb.2010. »
Primecujem da sve vise devojaka same prave nakit, pogotovo mindjuse.. Mislim da je to zaista originalno.. Jos kad bi moglo i da se unovci ;) 
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #9 poslato: 23:39:54, 06.Feb.2010. »
Veruj mi da se isplati ;).Ali ja ne žalim novac jer je jako lepo imati nešto što nećeš videti na svakoj drugoj devojci u gradu.

Stranice: 1 2 3 ... 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000