Anketa

Da li gledate Velikog brata?

Uvek
Cesto
Ponekad
Nikad

Veliki brat - treci serijal

• Odgovora: 78
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: Veliki brat - treci serijal
« Odgovor #30 poslato: 17:27:18, 15.Okt.2009. »
Manuel: Ovo je rat!

Uzavrele strasti u Kući Velikog Brata od kako je Manuel "greškom" nominovao sve ukućane.

Nakon što je nesrećni Manuel izašao iz ispovedaonice i shvatio šta je uradio, Arsa i Danica su bili najgrlatiji. Podršku su mu pružile Jovana i Viki, ali kako dani odmiču, lista neprijatelja se povećava.
"Ogovaraju me umesto da mi zahvale što nisu izbačene", ljutito je govorio Manuel Radiši objašnjavajući da su njih dve "automatski popile nominaciju nakon što su se dogovarale koga će izbaciti". Kasnije je Manuel rasipao svoj bes pred Dragicom kada je optužen od strane ostalih ukućana da "ne skuplja mrve i tanjiriće iza sebe".
"A one čistunice ostavljaju prljav veš između mog i Nikolinog kreveta. Žene! Još se nas dvojica danima pitamo šta smrdi", rekao je vidno iznervirani Manuel. Kasnije, kada su se svi primirili i kada je ponovo urađena proba za "Thriller", momak iz Pirota je šapnuo Radiši: "Ovo je rat!".

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #31 poslato: 11:55:34, 16.Okt.2009. »
"Thriller" na bis!

Ukućani su uspešno izvršili zadatak, i nadaju se luksuznom budžetu pošto već danima žive na pašteti i supama iz kese.
U četvrtak uveče, sve je bilo spremno za izvođenje koreografije "Thriller" Majkla Džeksona! Ukućani su se pažljivo pripremali kako bi izgledali kao pravi zombiji, sa sve pocepanom odećom, "strašnom" šminkom... Malo je reći da su izgledali smešno, pa su se šalili i pokušavali da smisle kako je ko od njih "umro".
"Ovaj simpatični gospodin umro je od vijagre", rekla je Jovana, pokazujući na zombi-Radišu. Manuelova dijagnoza bila je ubistvo, pošto ga je "napao neki ljubomorni gospodin, jer je stalno pričao da je najlepši". Dok se Jovana šalila, režiser Arsa pokušavao je da ukućanima da poslednje savete i kritike pred veliki nastup.
Kada je krenula muzika na velikoj sceni, ukućani su zablistali pred Velikim Bratom, a najviše se isticao baš "Majkl", odnosno Enis.
Iako su imali samo nekoliko dana, ukućani su odlično spremili koreografiju, pa je Veliki Brat tražio da je vidi još dva puta!

Inače, na televiziji B92 ponovo ide poziv za glasanje za omiljenog ukućanina. Pošto su navedena imena svih koji su trenutno u Kući, verovatno će ove nedelje ponovo publika nominovati, odnosno biće nominovani oni ukućani koji su dobili najmanje glasova za ostanak.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #32 poslato: 23:42:06, 16.Okt.2009. »
VB: Zamalo da nam promakne! Enis i Tanja!

Red ljubavi, red svađe – veliki red svađe, a onda opet ljubav. Majkl Džekson i njegov "Thriller" stimulativno su delovali na ono malo ukućana koji se nisu spetljali – najnoviji par u Kući su Enis i Tanja!
Iako je mislila da ne zna na čemu je, kada je reč o prijateljstvu sa Enisom, jer "čas joj priđe i javi se, čas je gleda ispod oka", Tanja je saznala da on misli...svašta. Veče, svi su u sobi, pričaju, ali jedan par privlači posebnu pažnju. Enis se uvukao kod Tanje u krevet i počeo da priča o svemu i svačemu, a onda upitao 13 godina stariju Tanju šta misli o mlađim momcima i vezi sa njima.
"Ja sam bila u vezi sa muškarcem mlađim od mene sedam, osam godina", rekla je Tatjana. Ovu rečenicu blizanac je protumačio kao poziv, pa je nekoliko minuta kasnije, kada se uverio da svi spavaju, navukao jorgan preko svoje i Tanjine glave i poljubio je.

(MONDO)

*

Van mreže Love_Hurts

• **
  • 480
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
« Odgovor #33 poslato: 19:43:48, 17.Okt.2009. »
op, op.... ja nit imam vreme, niti zelju da gledam to.... samo s vremena na vreme bacim pogled.... vishe je postalo bezveze..........
Teshko je biti niko i nishta onome ko tebi znachi sve...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #34 poslato: 20:19:04, 18.Okt.2009. »
"Fajt" plavuša!

Okršaj Jovane i Dragice u Velikom Bratu zbog nepravedne kazne zamalo da pređe u fizički sukob!
Sve je počelo kada su Nikola i Dragica počeli da razgovaraju o kastinzima za šou, što je pravilima zabranjeno. Veliki Brat pozvao ih je u ispovedaonicu, i rekao im da će biti kažnjeni. Međutim, kako bi se odnosi u Kući dodatno "začinili", oni su mogli da biraju da li će posledice snositi sami, ili mogu da ih "prebace" na četvoro drugih ukućana! Dragica je kao iz topa prebacila svoju kaznu na Tanju i Jovanu.
"Zbog njih sam preplakala tri dana, jedva čekam da počnu da ispaštaju", rekla je ona. Nikola je bio nešto neodlučniji, pa je kaznio Dragišu, a Dragica mu je "pomogla" i dodala i Admira.

Oni nisu znali da je Veliki Brat pustio ostalim ukućanima direktan prenos ove izdaje na televizoru u dnevnoj sobi. Jovana je odmah pobesnela, i kada je Dragica izašla iz ispovedaonice, obrušila se na nju! Pale su teške reči sa obe strane, a Jovana je zapretila i da će je udariti.

Dragica je u dnevnoj sobi ponosno priznala da je "srećna i zadovoljna" zbog kazne i svađe. "One se tresu, a ja se smeškam", rekla je ona Arsi, koji joj je rekao da je takvo ponašanje grozno. m"Baš me briga, ne plašim se posledica", dodala je Dragica.

Devojke su svađu nastavile i u nedelju ujutru, tokom doručka, kada je Dragica Jovanu nazvala prostitutkom!Jovana je kroz suze govorila "ubila bih je, zaklala bih je, udavila bih je golim rukama".

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #35 poslato: 23:10:15, 18.Okt.2009. »
Lekari spasli Jovanu!

Drama u „Velikom bratu" - ekipa lekara pomogla starleti koja je popila previše alkohola!

U kući „Velikog brata" preksinoć se odvijala prava drama - organizatori šoua bili su primorani da pozovu ekipu lekara da bi pomogla starleti Jovani Pavlović koja je popila previše alkohola!Kraljevčanka je bila neraspoložena, dala je sebi oduška i popila veliku količinu alkoholnih pića, koje su ukućani naručili prošle nedelje.
- Jovana je popila previše! Viki i Tanja pomogle su joj da uđe u sobu, a noć je provela sa lavorom u krevetu. Kraljevčanka se žalila da joj je mnogo loše, pa su organizatori morali da pozovu lekarsku ekipu da bi joj pomogla! Lekari su joj dali infuziju da bi se oporavila. Na kraju se sve dobro završilo - kaže izvor Pressa blizak produkciji.

Press

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #36 poslato: 00:03:47, 20.Okt.2009. »
Danice, napravi mesta za Karla i Kiki!

Ukućani izbacili Danicu, ali se u Kući broj stanara povećao – vratio se Karlo! To nije sve - u tajnoj sobi sa njim, krije se i Violetina sestra bliznakinja Kristina!
Da nije sve "lepo i slatko", tačnije da se nisu ispunile samo Violetine dve želje koje je dobila kao nagradu jer je najbolje đuskala uz "Thriller", govore i ružne vesti koje su sačekale Arsu. Imao je samo "jednu želju", a ona je napustila Kuću. Manuel je ponovo upitao da li mora da nominuje, čak je razmišljao i da li to da uradi, a onda je glasao za Danicu. Za nju su glasali Radiša, Jovana, Đorđe, Violeta i Enis.

Kada je o novim stanarima reč, narednih nekoliko dana će morati da žive u tajnoj sobi. "Ićem i pićem" će ih snabdevati Violeta, tačnije samo svoju sestru jer ne sme da sazna da je u Kući i Karlo. Ko će uspeti bolje u izvršavanju svog tajnog zadatka, Violeta ili Karlo koji će morati da se krije svaki put kad Viki bude pokucala na vrata tajne sobe, saznaćemo uskoro.Karlo, osim što će vratiti njegovoj dragoj osmeh na lice, vratiće i malo reda i discipline u Kuću – videćemo kako će Dragica, blizanci i Đorđe podneti "oštar jezik".

Poslednja nedelja u Kući je od početka rijalitija bila najzanimljivija – vežbao se "Thriller", ređale su se ljubavi, Dragica "zaje*ala psihologa kao što niko nije", a uskoro na red valjda dolazi i "taj seks".

(MONDO)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #37 poslato: 04:47:29, 20.Okt.2009. »

op, op.... ja nit imam vreme, niti zelju da gledam to.... samo s vremena na vreme bacim pogled.... vishe je postalo bezveze..........
..tako nekako..ali naravno ne moze se a da ne naletis na informacije vazane za Show, pa tako ipak ostanes u toku: shtampa itd.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #38 poslato: 11:06:07, 20.Okt.2009. »
Ma koliko god ne zelis da gledas.. Nekako si prinudjen na informacije.. Ima ih na sve strane..

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #39 poslato: 14:11:23, 20.Okt.2009. »
Arsa plakao za Danicom!

Publika i ukućani su progovorili - peta ukućanka rijalitija Veliki Brat koja je izgubila šansu da osvoji 100.000 evra je Danica, poznatija kao polovina "najdugovečnijeg" para u Kući.
Nakon njenog odlaska, bilo je primetno da Arsa nije svoj. Izašao je u dvorište Kuće kako bi se osamio, i pored toga što su ostali stanari pokušali da ga uteše, on ih nije primećivao. Tek kasnije u spavaćoj sobi, Arsa je otkrio svoje emocije i zaplakao. Slušali su ga Manuel, Dragica i Admir. "Žao mi je što je izašla. Sa njom sam bio blizak i navikao sam na nju...Ja sam kriv za sve", zaplakao je Vladimir. "Drugi su je zamrzeli zbog mene. Ja sam ulazio u konflikte i nju su zbog toga zamrzeli", bio je iskren taksista i DJ iz Užica. Ostali su tiho ćutali i slušali ga.

"Nemoj sad da napraviš neku glupost i izađeš", rekla je zabrinuto Dragica. "Neću to učiniti, sam sam ušao, sam ću i izaći, ali me boli da izađem pred sve ukućane i da znam da je neko glasao za nju. Neću promeniti svoje ponašanje prema njima, ali neće mi biti lako", rekao je Arsa, a onda ponovo zaplakao. "Nedostaje mi Danica, nisam ja od kamena".

(MONDO)

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000