Aspekti Venere

• Odgovora: 173
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Odg: Aspekti Venere
« Odgovor #50 poslato: 21:18:53, 03.Jan.2011. »
Zveki,i ja imam retro We i uwek se wracam biwsima,makar kao prijatelj,sada znam da je to zbog retrogradnosti. . . (mah:mah)

Imam i ja jednu takvu drugaricu. Moze biti da je bas zbog toga. :)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #51 poslato: 21:50:38, 03.Jan.2011. »
Xe xe misterija resena :DDD Definitiwno retro We to donosi. . . Ajoj,tesko nama :DDD
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže zveki

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #52 poslato: 22:16:41, 03.Jan.2011. »
dreamy, ne nam sta se desava, ne mogu da ti posaljem poruku, podesavanja nisu dobra ili ne znam sta je pa baguje.
izvinjavam se sto je off topic...
za kacenje natalne karte procitala sam uputstva na prvoj temi u okviru Astrologije...detaljno je opisano

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #53 poslato: 13:22:16, 04.Jan.2011. »
moja Venera je u 12. kuci i u skorpiji...i retrogradna. U konjukciji je sa Marsom i sa Merkurom, Stoji i na fiksnoj zvezdi Unuk. ne bi se reklo uopste da joj je lepo tu gde se nasla.
ono sto iz zivota mogu da kazem jeste da se stalno vracam starim ljubavima (valjda zato sto je retrogradna), privlace me muskarci koji ne daju komplimente tako lako i  vrlo su ostri na jeziku (pretpostavljam zbog konjukcije sa merkurom) i uvek me privlace muskarci koji su snazniji od mene i jaci u svakom pogledu (pretpostavljam da je ovde to zato sto je mars u svom znaku i jak)...
brrr... moze li neko da pomogne novom clanu  ::) da li sam na pravom putu?
Da, na pravom ste putu i dobro ste to povezali.
Ovde nije obelezeno da li je Venera retrogradna ali kao sto ste napisali momci su ostrog jezika i uma, mozda grublji ali koliko vidim to vama odgovara...  Kada bismo aspekte vase Venere poptuno opisivali trebalo bi nam mnogo vremena jer je aspektovana sa svih strana...  (mah:mah)

*

Van mreže zveki

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #54 poslato: 13:42:23, 04.Jan.2011. »
da li aspekti venere govore i o tome kakvi muskarci ''padaju'' na takvu veneru. npr. ja privlacim muskarce koji uopste nisu moj tip, i jako su emotivni i tkvima, nazalost lomim srce. ovi grublji su mi oduvek bili izazov.  (*o*)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #55 poslato: 06:44:32, 07.Jan.2011. »
ja imam:
 ve0ma
 ve90pl
 ve120mo
 ve0MC
ako neko zna i zeli da mi objasni lose aspekte,neka pise  :D 8)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #56 poslato: 13:41:13, 07.Jan.2011. »
ja imam:
 ve0ma
 ve90pl
 ve120mo
 ve0MC
ako neko zna i zeli da mi objasni lose aspekte,neka pise  :D 8)
  Ewo mozda ti owo bude od pomoci :D                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Svaki aspekt Venere ukazuje na vas ljubavni zivot…

Konjukcija naglasava naklonost i prorodu ljubavi.
Opozicija ukazuje na to koliko ste svesni ili niste svesni svojih osecanja prema drugima.
Kvadrat predstavlja izazov za vase naklonosti i osecanja.
Trigon ili Sekstil ukazuju na neometani tok naklonosti i ljubavi.
Inkonjukcija ukazuje na to kakva su prilagodjavanja potrebana da biste spoznali svoja osecanja...

Venera i Mesec :
Povoljni aspekt ova dva emotivna principa je gotovo sigurno najlepši aspekt koji u ženskom čartu čini nju veoma privlačnom , ženstvenom , lepom i poželjnom , dok u muškom donosi veliku ljubav prema ženama .
U predbračnim vezama , ovo je znak lepih ljuvanih dogodovština ( sem naravno ako neko od njih dvoje nema neki loš aspekt sa malefikom ) , ljubav i zabavljanje tu lako preraste u brak , koji najčešće se sklapa zbog trudnoće .
Može da se desi da upravo ovaj aspekt nagoni osobu da stupi ranije u brak zbog velike ljubavi prema deci i porodici . Naravno , ako su ostali parametri za brak ugroženi , osoba će se zaista zaljubiti tek kada bude udata/oženjen , ili kada postane roditelj ( a to ne mora da znači da će se zaljubiti u tog partnera sa kojim je u tom trenutku ) .
Naravno , loš aspekt ove dve planete donosi nesklad i nezadovoljstvo . Žena ( Mesec ) tada ne voli devojku ( Venera ) u sebi , a ne voli ni "konkurenciju" u obliku suprugovih ženskih rodjaka , pa čak će i decu smatrati konkurencijom ... ovde naravno spada i netrpeljivost prema ljubavnici(ama) ... U muškom horoskopu ukazuje na ljubavnicu zbog koje će doći do raskida / razvoda ( naročito ako je aspekt aplikacioni izmedju Meseca i Venere ) .
Sama po sebi , ukoliko ništa drugo ne podržava brak ~ ovo je slika velikog nezadovoljstva u emotivnom vezama , naročito u braku , u bilo komm čartu ( muško , žensko , svejedno ) .

Venera i Mars :
Harmonični aspekti : prirodan sklad izmedju partnera . Ovo je verovatno najbolji odnos za uspešnu ljubavnu vezu , tj. srećan brak ( sem naravno ako neko od njih dvoje nema aflikacije , naročito ako su ugroženi : Sunce u muškom i Mesec u ženskom čatru ) . Donosi ouno strasti , koketiranja , zavodjenja , ljubavna veza ispunjava sve zahteve . Donosi veze sa "uniformisanim" licima .
Loši aspketi : u ženskom čartu donosi : nasilne muškarce , napastvovanje , maltretiranje , kako verbalno , tako i fizičko , grubost u ljubavi ( S&M odnos ? ) .Žena ne voli svoju sexualnost i zbog mržnje prema sebi privlači grube muškarce koji će to da "unište" u njoj . Kod muškarca : donosi nezadovoljstvo i grubost prema ženama , jer ga žene nerviraju , nema strpljena sa njima i ( čak se ) ne trudi da ih razume .
Konjunkcija : i dobra i loša . Donosi veliku potrebu za ljubavlju , ali isto tako donosi i želju za "slobodnom" vezom . Vrlo često osobe sa Venera 0° Mars žive u vezi sa nekim , bez potpisivanja "dokumenata" .

Venera i Pluton :
harmonični aspekti : neobično suboka i strasvena osoba . Ljubav je jača i od smrti . Vernost do groba , "dok nas smrt ne rastavi" . Ako je u pitanju manji orbis dobrog aspekta , Venera naprosto ne može da se "odlepi" od Plutona usled njegove moćne harizme . Kada se nešto i loše desi u tom odnosu , ponovni susret je upravo zbog te magijske privlačnosti ispunjen strastima koji od svadje dodju do pomirenja ( "sex posle svadje kao najbolji "lek" za rešavanje nesporazuma" ) . Ako osobe su i razdvojene duži niz godina od svojih partnera/ki , njihova ljubav ne jenjeva , već vremenom postaje jača i strasnija .
Loši aspekti : strasti su vulkanske , fatalna veza , puna neutoljene gladi za fizičkom ljubavlju , S&M odnos , Venera želi ljubav , Pluton je progoni i napada , na silu uzima ono što smatra da je njegovo . Ljubav sa "sumnjivim osobama" ( kriminalci ? ) . ljubav i mržnja ovde idu ruku pod ruku ( "volim da te mrzim" ) . Ovde Pluton ubija Veneru ~ strasti i prevelika poseseivnost polako uništavaju odnos . Vrlo često osoba gubi na targični način svog partnera , sem u slučaju ako partner nije vezan za simbliku Plutona ( specijalci u vojsci , patolozi , psiholozi , , udovac/udovica , na primer ) . Često se veruje da loš aspekt Venere i Plutona ukazuej da je neko nekada davno prokleo ovu osobu , "ljubavno prokletstvo" ~ kad zaista budeš našao ljubav svog života , ti ćeš je odmah zatim i izgubiti ...
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Venera na MC-u - Ovo je osoba koja voli provod i koja misli da život treba da je zabava i zato je često drugi ne shvataju ozbiljno. Osobe sa ovom pozicijom su najčešće poznate po svojim ljubavnim aferama i stilu oblačenja; mogu da budu vrlo zabavne i ulepšaju svaki društveni skup. Najviše im odgovaraju profesije koje su vezane za estradu, modu i lepotu. Venera na MC-u takođe može da ukaže na osobu čija budućnost, poziv ili profesija su usko vezani za partnera, ili neko ko čeka na odluku partnera pre nego što napravi važan korak u svom životu.
« Najnovija izmena:: 13:46:03, 07.Jan.2011. DreamyGirl991 »
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #57 poslato: 19:38:54, 07.Jan.2011. »
hvala ima istine  (e*e)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #58 poslato: 22:30:46, 12.Jan.2011. »
da li aspekti venere govore i o tome kakvi muskarci ''padaju'' na takvu veneru. npr. ja privlacim muskarce koji uopste nisu moj tip, i jako su emotivni i tkvima, nazalost lomim srce. ovi grublji su mi oduvek bili izazov.  (*o*)
Aspekti venere opisuju tvoje kvalitete i ono sto ti cenis  ;)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže srcenadar

• *
  • 26
  • 0
  • volim zivot
« Odgovor #59 poslato: 12:25:47, 03.Feb.2011. »
Pre mesec dana postavila sam pitanje za moju veneru. Dobila sam odgovor, da moram bas da se potrudim. Pokusala sam biti zadovoljna sa ovim odgovorom, ali mi nije jasan,  oko cega sta, ako bi neko strucan mogao dati konkretniji odgovor.

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000