Aspekti Venere

• Odgovora: 173
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: Aspekti Venere
« Odgovor #130 poslato: 12:52:02, 12.Sep.2013. »
Tacno je skoro sve, lako se zatvorim, jako tesko ulazim u veze, neko mi bude simpatican ali retko ode dalje od flerta, samo kad sam jaaako zaljubljena i volim, ulazim u vezu.
Tacno i za sinstriju- bivsi ima Ve0Sa 180 moj Sa i 90 moja Ve. Uzas. Mucenje, razdvajanje pa ponovno spajanje, razlika u godinama, jako tesko. I sad en mogu da tvrdim da smo skroz raskinuli.

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #131 poslato: 10:09:38, 13.Sep.2013. »
kad pricamo o ovome,koji aspekti daju to da se tesko ulazi u veze? meni prodje po godina dana ,nekad i vise,po nekoliko godina...a venera u biku je,u sjedistu i ima dobre aspekte sa Ne,Ju i Ur,samo opoziciju sa Pl?

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #132 poslato: 15:28:22, 13.Sep.2013. »
Citat
kad pricamo o ovome,koji aspekti daju to da se tesko ulazi u veze? meni prodje po godina dana ,nekad i vise,po nekoliko godina...a venera u biku je,u sjedistu i ima dobre aspekte sa Ne,Ju i Ur,samo opoziciju sa Pl?

Možda si malo zahtjevnija (tako i treba  :smesko: ) prvo Pl traži drugačije, ne mora da znači odmah kriminalac ali drugačiji, smanjuje, nekad i otežava ulazak u veze, Ve pravi asp sa još dva malefika Ur- neobično, i neptun viša oktava venere, princ iz bajke, poseban, jedini.. i plus Ju obrazovan, duhovan, situiran.. možda griješim  :flowers:

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #133 poslato: 23:46:51, 13.Sep.2013. »
jesam,prezahtjevna sam i to mi pravi problem uopste u vezama  :( krivim ovog plutona jer je los aspekt koji sam imala i u sinastriji,tezak da ne moze tezi biti, kvadrat je bio. toliko iscrpi da posle ti ne pada druga veza na pamet godinama  :)

*

• 848
  • 44
« Odgovor #134 poslato: 00:30:31, 14.Sep.2013. »
Mislila sam da ti je Ve vladar petog, podji od njega, Ve tebe opisuje malo sam ovo zeznula..
Melanija će me ispraviti nadam se  (mah:mah)

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #135 poslato: 13:08:24, 14.Sep.2013. »
saturn vladar 5. kuce u jarcu - i pravi samo jedan aspekt sa merkurom u biku...
a ovo gore ustvari mene opisuje sve?
« Najnovija izmena:: 13:11:29, 14.Sep.2013. volonter »

*

• 848
  • 44
« Odgovor #136 poslato: 01:23:43, 17.Sep.2013. »
Da u ženskom hor, kao i način na koji volimo, uživamo..
U muškom opisuje tip cure koja ga privlači ali i način na koji voli..

Mislim da si u pravu, daje ti ta opozicija sličnost sa Ve u škorpiji, a tu je u padu, pa iako ti je u sjedištu
imaš sličnosti sa Ve u škorpiji bar kako si opisala, otuda veze koje si imala..
možda ovaj dobar asp s' jupijem na kraju prevagne.

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #137 poslato: 08:10:35, 17.Sep.2013. »
jesam,prezahtjevna sam i to mi pravi problem uopste u vezama  :( krivim ovog plutona jer je los aspekt koji sam imala i u sinastriji,tezak da ne moze tezi biti, kvadrat je bio. toliko iscrpi da posle ti ne pada druga veza na pamet godinama  :)
Ve ovde i jeste vladar petog polja. Kažu da Ve180Pl ume da donese fatalne veze, stradanja u vezama, vezivanje na duži period, bio s tom osobom ili ne.. Nadam se da kod tebe nema drastičnih primera.
Suvladar petog polja je Ma koji je iskvadriran od strane Sa i Ne pa postoji kocnica, netrpeljivost, neka neusaglašenost u tebi po pitanju partnerstava.
I bez svega ovoga, Venere u sedištu su često samodovoljne, dakle traže puno od veze, pažnju, ugađanje, posvećenost pa možda ti usled loših iskustava-180 sa Pl i ne ulaziš u veze ukoliko mnogo parametara nije zadovoljeno.

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #138 poslato: 23:06:02, 17.Sep.2013. »
Da u ženskom hor, kao i način na koji volimo, uživamo..
U muškom opisuje tip cure koja ga privlači ali i način na koji voli..

Mislim da si u pravu, daje ti ta opozicija sličnost sa Ve u škorpiji, a tu je u padu, pa iako ti je u sjedištu
imaš sličnosti sa Ve u škorpiji bar kako si opisala, otuda veze koje si imala..
možda ovaj dobar asp s' jupijem na kraju prevagne.
sve je tako... i ja se nadam jer je najjaci aspekt sa jupijem,dako izvuce citavu pricu. :)

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #139 poslato: 23:09:20, 17.Sep.2013. »
Ve ovde i jeste vladar petog polja. Kažu da Ve180Pl ume da donese fatalne veze, stradanja u vezama, vezivanje na duži period, bio s tom osobom ili ne.. Nadam se da kod tebe nema drastičnih primera.
Suvladar petog polja je Ma koji je iskvadriran od strane Sa i Ne pa postoji kocnica, netrpeljivost, neka neusaglašenost u tebi po pitanju partnerstava.
I bez svega ovoga, Venere u sedištu su često samodovoljne, dakle traže puno od veze, pažnju, ugađanje, posvećenost pa možda ti usled loših iskustava-180 sa Pl i ne ulaziš u veze ukoliko mnogo parametara nije zadovoljeno.
da da da!  :) i kad udjem u vezu ovaj ga pluton dotuce,a jos je mars kvadriran sa svih strana pa ni ti momci nisu bas med i mlijeko. kvadriran od ne ur i opozicija ju

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000