Intimna nega

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Intimna nega
« poslato: 23:05:03, 23.Jun.2009. »
Da li koristite intimne gelove i koje? Iskustva i saveti?

Intimna higijena je veoma bitna za zdravlje svake žene.
Svakodnevnom higijenom intimne regije mogu se sprečiti neprijatnosti kao što su crvenilo i svrab, ali i većina ozbiljnih oboljenja.

Važno je znati da je mogućnost bakterijskih i gljivičnih infekcija pojačana tokom mesečnog ciklusa i nakon sportskih aktivnosti.

Adekvatnim preparati koji sadrže blago kiselu pH vrednost ili oni na bazi bilja, mogu pomoći u ublažavanju iritacija i upala. Izbacite sapun iz upotrebe i koristite blage preparate ili intimne kupke koje stvaraju prirodni odbrambeni mehanizam vaginalne flore (sačinjena je od laktobacila i mlečne kiseline).

Kupke koje sadrže ekstrakte hajdučke trave, kamilice, kantariona, žalfije ili korena sveže šargarepe pružiće vam zaštitu koja ne narušava vaginalnu floru a pruža  dugotrajnu svežinu  i prijatan osećaj.
Izvor
« Najnovija izmena:: 10:37:35, 29.Sep.2009. lilka »

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Intimna nega
« Odgovor #1 poslato: 01:00:14, 24.Jun.2009. »
Koristim intimne gelove,i mogu reci da sam probala vecinu na trzistu.Sa nekim nisam bila zadovoljna,ali ipak vise volim gelove,nego sapune,jer mislim da su preagresivni.Pobornik sam ideje da se intimna regija tretira sa preparatima iskljucivo za nju namenjenih.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000