zaljubiti se ili pobeci glavom bez obzira?

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
  • Pol: Žensko
zaljubiti se ili pobeci glavom bez obzira?
« poslato: 21:09:36, 16.Jun.2009. »
Ovaj tip me privlaci vec duze vreme ali sam nekako do sada sebe ubdejivala da iskuliram sve to, jer znam da je malo u fazonu 'slobodne ljubavi'(ima obicaj da se neobavezno ljubaka sa par drugarica i imam utisak da se sa njim nekako ne moze biti u vezi, vec biti samo jedna od 'drugarica')

I uspesno sam kulirala ja tu privlacnost do nedavno, kada smo par dana zajedno bili na nekom putovanju a ja se zvanicno uclanila u krug 'drugarica sa kojima se povremeno ljubi' Bili smo pripiti i samo smo se zezali i ja naravno ne ocekujem od njega da to ima bilo kakvo znacenje u smislu da smo mi u nekakvoj vezi ili nesto(posto nismo)...Cak i bez tog ljubljenja, jako smo se lepo proveli na putovanju i onako, imam utisak, prijali jedno drugom...

Ovako racionalno, sve to lepo zvuci, ali je problem sto se emocije ne ukljucuju i iskljucuju na dugme pa je moj gard polako poceo da popusta i na granici sam da se zaljubim u njega...ali mislim da bih i dalje mogla da ubedim sebe kako je to pogresno Dakle, hitno je - astroloski savet, zaljubiti se ili pobeci, ima li buducnosti?

sinistrija:

http://i131.photobucket.com/albums/p315/cherryice7/sistri.gif

kompozit:

http://i131.photobucket.com/albums/p315/cherryice7/compozite.gif

dejvison:

http://i131.photobucket.com/albums/p315/cherryice7/dejviiii.gif

koliko vidim, sinistrija nam je prilicno bezveze, pogotovo moje neaspektovano SO i njegov stresirani MO

moje SO u njegovoj 8k i obrnuto pa su sunca i u kompozitu i u dejvisonu u 8k...seksualna privlacnost, avanturica?

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
Odg: zaljubiti se ili pobeci glavom bez obzira?
« Odgovor #1 poslato: 09:37:48, 17.Jun.2009. »
Da uskocim dok ne utrchi neko ko se bolje razume...
Sinastrija ...
tvoj vladar pada na njegovog Plutona, pri tom je jos Mars...huh..to bi trebalo da bude ozbiljna seksualna privlacnost...Venera u konjukciji sa Uranom tesko da obecava neku stabilnost...ja sam se svojevremeno jako primala na sinastrije gde je neciji Cvor na mom Asc, ali iz licnog iskustva moram da primetim da nije bas nesto presudan faktor za bilo sta..tako da tvoj SMC na njegovom Asc, moz' da bidne, al' ne mora da znaci...
Neptun konjukcija Jupiter...to valjda daje veliku maglovitost i sve sto vec Neptun sa sobom nosi...
Tvoj vladar je u kvadratu njegovim...i dispozitori su im u kvadratu...tako da neke akcije moze biti, e sad koliko trajna i kvalitetna.. (*o*)

Kompozit
cuh jednom prilikom da So0Ve u kompozitu vrlo vuku na brak...u osmoj kuci i nije tako lose, jer ako nista drugo opet ima poprilicna kolicina seksualne privlacnosti..sa druge strane Mo0Ur opet nije pokazatelj stabilnosti...

Sve u svemu, ako bi da ulazis u vezu samo ako ce biti na duge staze, onda je mozda bolje da begas...ali sa druge strane, postoji mogucnost da bi tako propustila jedno zanimljivo iskustvo...pogledah tvoj Mesec u sinastriji i nije ugrozen, tako da ne bi trebalo da ostavlja neke ozbiljnije posledice ako/kad dodje do razilazenja...

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 13:23:19, 17.Jun.2009. »
hvala na odgovoru...ne gledam ja vezu po tome da li ce biti duga ili ne , to ne volim da planiram, vec koliko traje traje ;D

ma ovde me je vise zanimalo da li ima neke mogucnosti za bilo kakvu vezu, pa makar i cisto fizicku....mislim da ima potencijala, s obzirom na energiju 8k  koja se provlaci kroz sva tri uporedna horoskopa 8)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 19:43:08, 04.Okt.2009. »
Možda je i kasno za davanje odgovora u ovoj temi ali bez nekog tumačenja daću savet...
Kompozit treba izbaciti iz ove analize a što se tiče sinastrije bilo bi dobro da se zna ko je muško a ko žensko u sinastriji...

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 09:51:51, 05.Okt.2009. »
Nije kasno....jos uvek sam negde izmedju s njim (*o*) Divno se slazemo, bas mi prija...i to je i dalje neki prijateljsko-ljubavni odnos(sva ona odanost prijateljskog odnosa + povremeno ljubakanje)...ali bez seksa! Ma on mi jako prija kao osoba, bas mi je opusteno s njim i mislim da sam se vec zaljubila u njega kao osobu/prijatelja/momka/nebitno ::)

Sad me zanima da li ce to prerasti u nesto vise i kakav potencijal, generalno, ima ova (prijateljska?ljubavna?) veza? Kao sto rekoh...povremeno se ljubakamo, ali ja nisam jedina "drugarica" sa kojom to radi...ja tu nekako uopste nisam ljubomorna...on je takav, kao neki leptir, neuhvatljiv, pa to prihvatam kao normalno s njim...ma vise ne znam ni sama :-[

u svakom slucaju, bas me zanima, dragi Charobnjache, sta ti mislis o ovoj sinistriji (ja sam plava, unutra, on je spolja(crven))...zanima me prvenstveno zato sto su mi na jednom drugom forumu rekli da je on opasan po mene, da mogu sebe zbog njega dovesti u opasnost i to...a on uopste nije neki opasan momak, naprotiv, skroz je nezan i dobrica...zato sam i bila sokirana kad sam to procitala!??

Dakle, sta da ocekujem dalje...nesto vise...ili da samo uzivam u nasem prijateljstvu zacinjenom povermenim poljupcima?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000