Пoзнати астролошки софтвери су Keплер 7.0 и Сиријус. Имате их на торентима или код Имширагића легално преко школе Кеплер , Института заправо . Други , неки од су Win Star , Astrologer EXPERT , итд.
Тему нисам начео због набрајања већ урађених већ због идеја за нови ...
Рецимо Atrologer EXPERT има део који се односи на слагање 2 особе ... излазни податак је рецимо 431 од 700 максималних...Пало ми је на памет како не постоји програм , кад већ знамо који знаци владају којим градовима државама и сл , ...због чега нам по задатом критеријуму (на пр ... тригони светала и сл, слагање по Кигакуу или евентуално пресек ради додатне информације са Мајанском астрологијом или Астечком и сл ) рацунарски програм не избаци да ли идеална душа живи у нашем животном добу , како се зове,које је место ,где ради , плеше ли,шта је највише интересује и колико их је уопште на Земљи(мислим да Бог увек има неколико Изабраних за свој задатак,који ће успети...) ... Не знам које је параметре тај програм користио или је једноставно урадио заједнички хороскоп свођењем 2 на 1 ан
Што се рађања детета тиче постоје неки програми на основу датума зачећа али то ми се немогућим чини тако да се не усуђујем нешто посебно да образлажем а и зависи од супружника колико су вољни да се посвете томе.
Али је зато могуће аспекте искомбиновати тако што знамо колико по ефемеридама треба да свака од планета пређе да би била у рецимо великом тригону или аспекту Давидове звезде и сл...тако одредити знак , колико се исти слаже са нама и брачним другом понаособ итд
Понекад ме оваква сазнања чине моћним у контексту оне да је : "Сваки човек сам ковач своје среће " ...
Планирао сам и сам да начиним у Access у програмчић за арапске тачке или судбинске формуле,тако да имам прецизан увид по знацима распоред истих. Моја пријатељица ме давно замолила да урадим и програм за Лилит (многи прочитају позицију из ефемерида а забораве да додају по 3 степена сваки дан толико пређе,па ако гледамо за децембар јер смо тада рођени , а датум је као код мене 21. и 80.-е онда додајемо на позицију у Шкорпији још 21*3 или 63 степена , па је тачка Лилита не у Шкорпији него у Јарцу)