I druga... Na 1. slici je drska s gornje strane.
Hvala ti! 
Evo sto se tice rekoh da Ti dugujem iz druge solje:
Vrlo brzo si ih otvorila, pa ne znam ako moze da se nadoveze, jer nije bilo vremena da se nesto promeni..ali kao nastavak na onu prvu..
I slika-stub ljubavi; mozda moze neko i da mi pomogne..upletene su 3 osobe, po mojoj proceni sve 3 zenske, ako bih zadnju okarakterisala kao Tebe, onda bih rekla da ces iz prikrajka imati uvid u neku situaciju,ili preko nekih osoba stizes do informacija o onomkoga si zamislila u solji, a da li to znaci da ces se povuci u odnosu na nekog, ne znam..jer ispod jako blizu kuce ti stoji bela 7, sa crtom=ona oznacava staru ljubav..koja ti moze poremetiti planove, susret koji si planirala ili ce se pak ispreciti izmedju tebe i nekog novog..sem ako nisi zamislila nekog iz proslosti. Petice su simbol nekih sitnih poklona kojima ces ti nekoga obradovati, to ne mora da znaci u materijalnom smislu..mozda samo sto ces nekome pokloniti paznju bice dovoljno da te ponovo pozove.
II-strana je njegova strana..do promena dolazi uz pomoc sa strane sto se tice novca bih rekla..ali pazi ova pena i to dva puta je u vidu zmaja, zmaj jeste ispunjenje snova ili zelje, ali ako se ne iskoristi tu osobu ceka skandal, suprotno od dobrog. Tako da ako imas nekog kome stoji neka ponuda, pomoc..posavetuj da je iskoristi! I sem toga, na muskoj su se iskristalisale 2 osobe jasno, opet neki bitan momenat, znacajan razgovor.
IIIstrana je Tvoja: Ako je podudarnost da su i na Tvojoj 3 zenske osobe, onda su to mozda iste 3 osobe kao na ljubavnoj strani, koje su kao prepreka Tebi do onog sa kim bi trebala ili mogla svojom voljom i zeljom da se spojis, nadjes, produzis nesto..mozda onda to opisuje neke tri osobe(a moze 2osobe +Ti) sa kojima si bliska i delis svoju intimu, pa primas namerno ili nenamerno pogresne savete..misleci da ce znati bolje od Tebe same. A ne mislim da su ti ono sto kad tumace, tesko onaj izraz dusmani/ke. Na tvojoj strani su te 3 osobe okrenute vodoravno, ali ono sto se najvise ocrtava jeste i ovo slovo E veliko,a ono znaci neku veliku promenu, nekad promenu prezimena.. iznad kog je !-uzvicnik, koje upozorava na nesto..slovo E iznad kog "vise" ove tri osobe..i mozda zbog toga sto si previse dala nekome uvid u licne stvari, sama sebi ne dozvoljavas tu promenu..jer se mozda bojis da ne razocaras/izdas ove tri prijateljice/decu,rodjake..jer su bili uz tebe i kad je najteze, recimo da si lojalna, a to nema veze sa onime sto zelis da promenis..