Mesec bez aspekata

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • Pol: Žensko
  • volim Paris
Mesec bez aspekata
« poslato: 22:29:33, 01.Jun.2009. »
Neaspektovan mesec u natalu, ili mesec u praznom hodu...
,,Mesec bez aspekata ukazuje na monoton zivot, dosadan, zivot bez psihickih impulsa...,,-autor Čarobnjak

tako neaspektovan mesec ukazuje uvek na stagnaciju,čekanje, da se ispune određeni događaji, kako u samoj simbolici meseca ,tako i u simbolici kuće, kojom vlada mesec..

ja ga imam u natalu ..neaspektovan..na 27 stepenu ovna u 8 kući..vrlo loše postavljen...pod vladavinom marsa i u kući skorpije, vladar umetnutog raka u 10

ima  separacione aspekte sa marsom 0,venerom i jupiterom 90 i ,a prvi aspekt kad promeni znak i uđe u bika je 90 pluton...koji je vladar 3 kuće..

imala sam ja zbog ovoga razne probleme i emotivne i stalno čekanje na nešto i problemi sa majkom i čekanje na posao, stan ..a ja nestrpljiva ---mars i mesec u ovnu.. ??? ;D

pišite o vašim iskustvima sa neaspektovanim mesecom u natalu..

nikad ne reci nikad

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
Odg: Mesec bez aspekata
« Odgovor #1 poslato: 02:39:26, 06.Feb.2010. »
Neaspektovan mesec u natalu, ili mesec u praznom hodu...
,,Mesec bez aspekata ukazuje na monoton zivot, dosadan, zivot bez psihickih impulsa...,,-autor Čarobnjak

a da li Mesec sa puno aspekata ima zagarantovan zabavan zivot?  :D recimo ja imam 5 aspekata (ukoliko dobro izbrojah), i nikada mi nije dosadno. Naprotiv, radila bih milion stvari, a vremena nikad dosta  :D

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
Odg: Mesec bez aspekata
« Odgovor #2 poslato: 12:21:10, 24.Apr.2012. »
Ne mora da znači da je Mjesec bez aspekata toliko loš. Moja drugarica ga ima u jarcu u trećoj kući, dosta je putovala, roditelji su joj obrazovani, kao i ona, sada čeka bebu, tako da mislim da je možda i bolji bez aspekata nego sa izuzetno teškim aspektima. Kad je bez aspekata, onda ga je protumačiti lakše, jer ga posmatramo samo kroz znak i kuću u kojoj je.  ;)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000