Zavod za zaposljavanje

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Zavod za zaposljavanje
« poslato: 17:22:52, 28.Maj.2009. »

Pitam se koja je funkcija ove sluzbe i da li ima nekog ko je nasao kvalitetan posao uz pomoc ovog zavoda?

*

Van mreže Avantura

• **
  • 396
  • 3
  • Pol: Žensko
  • SuperLady
Odg: Zavod za zaposljavanje
« Odgovor #1 poslato: 21:19:19, 10.Jun.2009. »
Funkcija je da imas socijalno preko biroa i povlascenu markicu za prevoz. ;D
Znam par ljudi kojima su tamo otvoreno rekli da nece moci da im nadju posao.

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
« Odgovor #2 poslato: 17:08:40, 11.Jun.2009. »
Pa i nije nega jaka funkcija zavoda onda :(
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #3 poslato: 00:43:21, 08.Jan.2010. »
Besplatna obuka kao pomoć za nezaposlene

Program je namenjen nezaposlenim licima od I do VII stepena stručne spreme...
Svi koji u vremenima krize ostanu bez posla ili oni koji su dugoročno nezaposleni, a ne nalaze se na evidenciji države, trebalo bi što pre da se prijave u Nacionalnu službu za zapošljavanje (NSZ), kažu u toj instituciji. Na taj način će najlakše doći do trajnog ili povremenog zaposlenja, a u periodu kada su bez posla NSZ im pruža mogućnost besplatnih obuka i kurseva. Prvi takvi programi kreću već u oktobru.

U okviru mera aktivne politike zapošljavanja, NSZ organizuje i besplatne obuke za nezaposlene. Program je namenjen nezaposlenim licima od I do VII stepena stručne spreme, a cilj je da kroz promenu zanimanja, odnosno sticanjem novih ili inoviranjem postojećih znanja i veština lakše nađu posao - kažu za „24 sata” u NSZ.
Prema njihovim rečima, obuke imaju posebnu težinu jer se realizuju u skladu sa potrebama tržišta rada i poslodavca, pa oni koji prođu kroz programe su mnogo konkurentniji pri pronalaženju novog posla.
- Kada je reč o najnovijim projektima, u toku je postupak izbora izvođača obuka i očekujemo da će prvi projekti početi da se realizuju već u oktobru. U obuke se mogu uključiti sva lica koja se nalaze na našoj evidenciji, a najpre svi zainteresovani treba da potraže informacije o obukama i svim programima koji su im na raspolaganju u filijali NSZ u svom mestu - kažu u NSZ.
U Nacionalnoj službi pojašnjavaju da su istražujući potrebe tržišta i poslodavaca odlučili da oranizuju obuke za poslovne sekretare, vođenje poslovnih knjiga, elektronsko poslovanje, servisere personalnih računara, zavarivače sa atestom, gerotodomaćice, gnjigovesce, izrađivače aluminijumske i PVC stolarije, montažere knauf-sistema suve gradnje, kozmetičare, prodavce i kasire, automehaničare, autolakirere.
Pored treninga, u NSZ nezaposlene obučavaju i za traženje posla, pa kandidat ovladava veštinama lične prezentacije - kažu u NSZ. Tu su i samouslužni servis i pozivni centar gde se može pretraživati baza poslova.

[24sata]
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 19:19:26, 08.Jan.2010. »
Pitam se koja je funkcija ove sluzbe i da li ima nekog ko je nasao kvalitetan posao uz pomoc ovog zavoda?

Neee..a funkcija - da i oni koji su glupi bar jednom u zivotu budu pametni!!! Govorim barem o onima na koje sam naletela tokom proteklih godina na salterske sluzbenike i sve one koji su zaduzeni da imaju kontakt sa nama kao strankama. Ponasanje, kakvo bi te oteralo u ..djavola, i sto dalje, a prethodno samo sto ne kleknu na kolena i mole te dok ne pristanes na neku obuku..a onda shvatis da Ti njima cinis, a ne oni Tebi. A ponasanje sasvim suprotno, samo sto te ne biju.. Ja sam bar ogorcena, sto sam ukazala poverenje, i zasto bih to uradila ikad vise!!!

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
« Odgovor #5 poslato: 21:30:59, 31.Jan.2010. »
Oni su tu da pomognu ali  (*o*)
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #6 poslato: 21:40:27, 31.Jan.2010. »
Funkcija je da imas socijalno preko biroa i povlascenu markicu za prevoz. ;D
Znam par ljudi kojima su tamo otvoreno rekli da nece moci da im nadju posao.

Slazem se sa ovim.Covek samo sam sebi moze pomoci.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000