Dobar dan svima! Potrebne su mi odredjene informacije o zaradi na internetu tacnije o PTC, minuteworkers, internet anketama i slicno. Prijavio sam se i otvorio racune na vise PTC sajtova, ali uopste ne shvatam princip zarade. Naime, odem na neki sajt, probam da se ulogujem, unesem tacno kor. ime i lozinku, a oni mi izbace gresku. Tamo gde uspem da se ulogujem uopste ne mogu da pronadjem reklame za kliktanje, ili bolje receno verovatno ih ne prepoznajem, jer sam totalni pocetnik u tome.
Ukoliko bi neko iskusniji zeleo da me malo bolje uputi u to bio bih mu zahvalan.
Za uzvrat mogao bih da se na neki nacin preko njega povazem negde(bilo sta sto bi njemu donelo zaradu) tj da mu budem referal, clan koji se uclanio preko njega, itd da ne nabrajam, bilo sta sto bi mu koristilo. Da li ima veze sto mi je internet spor(dial up), i sto su mi pretrazivaci malo stariji?
Sve u svemu ko ji PTC sajtovi daju najveci broj reklama za dan, znam da postoje neki kod kojih cena pregleda je veca od 0.01 dolara,itd . . sve ove dragocene informacije bi mi vrlo znacile.
Takodje na minuteworkersu se ne snalazim najbolje, solidno znam Engleski, ali vrlo cesto ne shvatam pooentu posla (odem na sajt na koji su me uputili i dalje se ne snalazim).Naime sve vreme stoje jedni isti poslovi, uglavnom su to nekakva popunjavanja (fill 3 lines), ili prijavljivanja(sign up) a na sajtu uopste ne vidim mogucnost register ili sign up, sajtovi na kojima se nisam snasao su:
www.dollarclickorsignup.comwww.thebestdiettips.comwww.donkeymails.comi jos par sajtova slicnih njima.Verujem da su u pitanju vrlo proste stvari i ukoliko je neko imao iskustva sa ovim nek mi kaze bilo sta o tome, kako to zaista funkcionise i sta ustvari treba da se uradi.
Dakle, kao pocetniku, neko ko bi mi mogao malo objasniti posao, neko koje obavljao te poslove i ko se razume u to.
Sto se tice internet anketa,ukoliko je neko to radio, koliko one cesto stizu, i da li uopste stizu?(koliko sam shvatio dolaze na mail)
Hvala unapred!