Venera konjukcija kvadrat opozicija Neptun

• Odgovora: 53
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Venera konjukcija kvadrat opozicija Neptun
« Odgovor #20 poslato: 11:57:05, 23.Apr.2012. »
Ja imam Veneru na 29 stepenu djevice u četvrtoj kući ( Venera vladar pete kuće ) kvadrat Neptun u strijelcu u šestoj kući... :( Poslije više razočarenja, ne samo u ljubavi već i u prijateljstvima, shvatila sam da je najbolje da krenem simbolikom Saturna, tj. da gledam potpuno realno na svijet, da ga vidim onakav kakav je, bez zamagljivanja. Za to su možda nama sa Venera kvadrat Neptun potrebne "naočare sa dioptrijskim staklima" kako bi izoštrili svoj vid i što jasnije vidjeli ljude oko sebe. To se najčešće desi poslije nekog velikog i jakog razočarenja, kada nastupa otrežnjenje i budjenje. Nije problem ovog aspekta samo idealizovanje, jer to rade i ljudi sa aspektom Venera - Saturn, već potreba da se realistički gleda na svijet. To je neko moje vidjenje i iskustvo.  (mah:mah)

Da li je slično značenje imaju Venera u 12. kući i aspekt Venera kvadrat Neptun ???

« Najnovija izmena:: 17:41:24, 14.Maj.2012. Čarobnjak »

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #21 poslato: 15:34:21, 04.Maj.2012. »
Venera u XII kući
Venera govori da ova osoba ima ljubavnih problema, jer je klasičan polozaj nesrećne ljubavi. Loša karma se ispoljava kroz to da uvek izabere pogrešnog partnera, jer je ostala dužna partneru iz predhodne inkarnacije. Ukoliko ne sretne osobu kojoj je ostala dužna i ne optlati "dug" - zadatak joj je da širi univerzalnu ljubav. Mora da pročisti svoju emotivnu stranu života i treba da prestane da u životu stalno nešto zahteva. Tenzije kojim je ispunjena može da smanji kroz umetničko ispoljavanje, a osoba kojoj je ostala dužna je najverovatnije daleko od mesta gde je ova osoba rođena.
Ljubazni ste, saosećajni, milosrdni i često duhovno inspirisani. Uživate u osami i svakog dana vam je potrebno izvesno vreme da biste napunili baterije. Iako u vašem životu u osnovi sve teče glatko, osećate stalnu potrebu da nekome ili nečemu služite. Privlači vas okultno; želite da spoznate dublje značenje života i ljubavi. U osnovi ste stidljivi i lako vas je povrediti; možete imati i neku tajnu ljubavnu vezu. Kada ste u nevolji, mirite se sa sudbinom. Ako imate izazovne aspekte, može vam se dogoditi da zavolite osobu koja nije slobodna, da nemate uspeha u ljubavi, da budete razočarani ili da se razvedete.
Venera vam ovde daje tajne i skrivene ljubavi, niste baš verni, pa iako bujnih emocija, skrivate svoja osećanja i emotivni interes. Moguće su razne afere, avanture i peripetije u vezi ljubavi. Postoji mogućnost da ostvarite svoje emotivne potrebe u inostranstvu, dalekim i necivilizovanim zemljama sveta, pa se ljubav, odnosno erotsko zadovoljenje i ekspanzija erosa može ostvarti samo u pustinji, u prirodi, na pustim i tamnim mestima, u šumama i slično ili na neobičnim i dalekim putevima. Ceo vaš život protiče u neutoljivoj gladi za apsolutnom ljubavi, koju možete naći daleko, daleko – na kraju sveta.
Zbog položaja Venere u XII kući vi ćete se često osećati usamljeni, ali to vam i ne pada baš tako teško. Mir i tišina podstiču vašu kreativnost i tada vam padaju na pamet najbolje ideje. Osoba ste koja voli da svoje ljubavi drži daleko od tuđih očiju.
Težite nekoj nedostupnoj lepoti koja za vas prestavlja ideal. Uvek ćete tražiti ljubav i lepotu još negde i još u nekom, želeći da se potpuno predate. Mnogo očekujete od svog ljubavnog partnera, a istovremeno, duboko u sebi, gajite osećaj da ste nešto propustili ako ljubav poklanjate samo jednoj osobi. To se može tumačiti i kao izdizanje vaše ljubavi na neki viši nivo koji vam dozvoljava da je delite sa više nego jednom osobom, voleći sve što je lepo i žrtvujući sebe.
Potencijalni ljubavnici onda mogu biti samo od sekundarne važnosti.
Na fizičkom planu, ovde Venera ukazuje na vezu između specifičnih institucija. Možete da radite u galeriji ili muzeju, bolnici, domu za stare ili u sličnim ustanovama.
Preuzeto sa interneta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #22 poslato: 17:47:40, 14.Maj.2012. »
Da li je slično značenje imaju Venera u 12. kući i aspekt Venera kvadrat Neptun ???
Naravno da postoji sličnosti jer je Neptun simbolika 12. kuće...  ali ako su na tu Veneru u 12. kući meki aspekti onda je manje sličnosti sa ovim aspektima

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #23 poslato: 03:30:26, 15.Maj.2012. »
jedan moj drugar ima problem sa prevremenom ejakulacijom..
ima ve0ma u devici u 8.kuci i sve to 90ne u 12.kuci iz strelca..
ja sam to povezao sa ovim aspektom,jer i ve i ne vladaju orgazmom..ve u padu,0 ma-brzina,mehanicki
jel to to ili?
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #24 poslato: 20:30:03, 18.Jul.2012. »
Ima logike, Plutonac, ovo sto si napisao ;D

Ovaj aspekt moze donijeti i teznju ka neobicnim i misticnim stvarima, zamagljuje vid, pa vidimo ono sto zelimo ili cemu se nadamo, donosi preosjetljivost, osoba ili vara druge ili je drugi varaju i obmanjuju, moguce i prevare u vezi sa novcem. Osobe koje imaju ovaj aspekt nikako ne bi trebale da se bave trgovinom. Nakon svih tih razocarenja koje osoba dozivi u realnom svijetu, cesto se okrece porocima, alkoholu, drogi, a tako osoba jos vise upada u maglu iluzija. Najcesce je na udaru znak i polje u kome se nalazi Venera, pa ako je u lavu, najcesce su prevare u ljubavi, u vagi u braku i odnosima sa drugima itd. Ove osobe vjeruju laznim obecanjima, zrtve su prevara partnera, pa bivaju ostavljene, izigrane, razocarane, zrtve su i neuzvracenih ljubavi, lako ih partner moze ubijediti da je zainteresovan za vezu i brak i navesti ih na zaljubljivanje, a na kraju od toga nista ne bude. Jako naivne osobe. Ali pored svega loseg ovaj aspekt je i veliki kreativni potencijal, cak vise nego pozitvni aspekt Ve i Ne. Najbolje bi bilo kad bi ove osobe uspjele da izigraju ovaj aspekt tako sto ce siriti ljubav / Venera sirom svijeta/Neptun, tj. rasuti svoju ljubav na sve ljude, pa se baviti u tom smislu nekim poslom iz simbolike Neptuna, npr. biti medicinska sestra, ljekar, pruzati pomoc ljudima, a ne traziti nista za uzvrat.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #25 poslato: 23:13:04, 18.Jul.2012. »
Imam Ve0Ne u sinastriji sa jednim momkom.I naravno,Ve je moja  :-\
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #26 poslato: 20:04:51, 22.Jul.2012. »
Imam Ve0Ne u sinastriji sa jednim momkom.I naravno,Ve je moja  :-\

Ili romanticna ili neuzvracena ljubav ;D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #27 poslato: 20:07:23, 22.Jul.2012. »
Ili romanticna ili neuzvracena ljubav ;D
Romanticna ljubav,buduci da su i Ve i Ne u Jarcu- ljubav na daljinu,u trecoj kuci,pa se komunikacija razvija putem telefona i interneta  :D
Samo se nadam,kad se uslovi promijene i kad vise ne bude "na daljinu",da nece biti nekih smutnji i prevara,buduci da je Ne njegov  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #28 poslato: 09:19:35, 02.Sep.2012. »
Cim krenu ljubavna desavanja,stresni aspekt Ve90Ne mi se aktivira i ja se osamutim,zamagle mi se osjecanja i ne znam sta osjecam,ali me magnetski to nesto vuce da udjem u sve to,da probam,ali treba mi bas puno vremena da kristalizujem osjecanja.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #29 poslato: 09:30:56, 08.Sep.2012. »
Ouroboros,ti imas Ve0Ne u sinastriji skoro sa svima priblizno tvojim godinama...ne mora da bude tako lose

Bielenda,ta tvoja venera je sva u fazonu manastirske,duhovne ljubavi,kad nekog zavolis platonski i ne ocekujes nista od njega,kad ne trazis njegovu naklonost iz pogleda,kad volis a da je to i na tvoju stetu-tad ce ti doci sve samo kao na tacni,tad ce neptun da nagradi
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000