0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nikada nisam išla u solarijum,naprosto se plašim jer imam mladeže.Volim bakarnu boju jer sam svetle puti, i zato koristim bakar ten(Božen) za lice,a za telo Dove-losion za samopotamnjivanje.Jako sam zadovoljna
Bila samo jednom do sad...Priroda, sunce, malo sargarepice sa beta karotenom i eto bojice... Salu na stranu, ok je ako je u umerenim kolicinama, i kod osoba koje imaju bas svetao ten, samo ne preterivati..Jos kad cujem slucajeve kao one devojke koja je skoro zavrsila u bolnici zbog opekotina koje je dobila od kvarcovanja u solarijumu-mozda bi im trebalo odrzati par casova pre odlaska u solarijum(treba znati i kako se kvarcovati. )
I ja imam jako puno sitnih mladeza po kozi, tako da me je strah ici u solarijum i uopste izlagti se previse na suncu. Medjutim, nisam nikad koristila kreme ili losion za samopotamnjivanje! Strah me da ne ispadnem sarena..ne znam da li cu umjeti da ga pravilno nanesem, znaci te kreme daju efekta?Ne znam zasto o njima nikad nisam nesto posebno razmisljala!
Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.
Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.