Anketa

Da li ste za vezu bez obaveza ili ne ??

Jesam
Mozda, zavisi od situacije
Nisam za to

Kombinacija tj. veza bez obaveza

• Odgovora: 70
Stranice: « 1 2 3 4 ... 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Pol: Muško
  • Mens sana in corpore sano
Odg: Kombinacija tj. veza bez obaveza
« Odgovor #10 poslato: 18:06:24, 30.Dec.2008. »
   I kod veze bez obaveza mogu nastati problemi...i eto odgovornosti.Uzalud se bezi od odgovornosti,jer svaki covek treba da odgovara za svoje postupke,pre ili kasnije.
   A sto je najbitnije,dobra veza moze pruziti mnogo vise zadovoljstava,samo ako su oboje zajedno zato sto to vole i ne osecaju obavezu vec srecu,slobodu,sigurnost...
   Ovo citirano se slazem sa tobom ! Ali, u nedostatku dobre veze koju inache trazimo, da li se prema osobi treba postaviti iskreno i objasniti joj da je sex najvise sto mogu pruziti jedno drugom, ili je zavlaciti ( kao sto znam par ljudi ) mesecima pa mozda i godinama, trazeci usput nesto drugo, a ne razmisljajuci kakve ce posledice takav raskid imati na drugu osobu ?! Ja sam za iskrenost uvek !!

*

Van mreže okica

• **
  • 124
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 18:15:14, 30.Dec.2008. »
Pa dobro ja sam spomenula dobar,skladan odnos izmedju dve osobe tj.vezu koja funkcionise.Ali nijedna veza nije savrsena ako dvoje nisu iskreni.Mislim da treba da kazu jedno drugom sta vole a sta ne,sta im smeta i kako da oboje nadju nacin da zadovolje jedno drugo kako psihicki tako i fizicki.Zato kazem,pod slobodom mislim na slobodu da izrazis svoje zahteve....mada to je malo grubo receno...svoje predloge da oboje budu ok.
To zavlacenje...to nije veza.Strah od napustanja.Veza po tom pitanju zahteva malo vremena i dosta truda ali kao sto cuvamo najboljeg prijatelja tako na neki nacin treba da cuvamo i svoju ljubav.

EDIT: I da....zaboravila sam.:D Svi mi ponekad pozelimo da budemo sa nekim,i to sto smo u vezi ne znaci da smo slepi za okolinu.LJudi smo i gresimo ali to nije razlog da zavaravamo nekog godinama i stalno imamo zelju da budemo sa nekim drugim.Cemu onda sadasnja veza....Tome nema buducnost.
Ima i situacije kada npr zenska osoba misli da je u vezi a muska je zavlaci.Za njega je to samo kombinacija i bukavalno se vidjaju kad njemu zatreba.Ali kad vec postoje tako naivne i glupe osobe onda i treba to da im se desava!Ili neka uce!

--
***koristi opciju edit ubuduće ako zaboraviš nešto da dodaš

« Najnovija izmena:: 02:33:39, 05.Feb.2009. Madafakin_Ja »

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Mens sana in corpore sano
« Odgovor #12 poslato: 18:43:29, 30.Dec.2008. »
 Hmm
I da....zaboravila sam.:D Svi mi ponekad pozelimo da budemo sa nekim,i to sto smo u vezi ne znaci da smo slepi za okolinu.LJudi smo i gresimo ali to nije razlog da zavaravamo nekog godinama i stalno imamo zelju da budemo sa nekim drugim.Cemu onda sadasnja veza....Tome nema buducnost.
Ima i situacije kada npr zenska osoba misli da je u vezi a muska je zavlaci.Za njega je to samo kombinacija i bukavalno se vidjaju kad njemu zatreba.Ali kad vec postoje tako naivne i glupe osobe onda i treba to da im se desava!Ili neka uce!
   :D  Hm, zanimljiva si, znas !! :-*
  Navela si potpuno ocigledan primer zavlacenja, ja nisam tako nesto imao na umu ali ok. U svakom slucaju ovo je vrlo siroka tema za kuckanje ! Koliko ljudi toliko cudi, hehe. Lepo sto ti nisi za to, mislim da si kod cura u manjini sa takvim stavom, ali ne ovde na forumu, nego u realnosti !

A ko je za,neka obrazlozi a ne samo ja sam za  :-X
    Cum recte vivas, ne cures verba malorum   -   Buduci da pravo živiš, ne brini za reci zlih.   :-X

Ja sam za eto. Postoje ljudi kojima je to potrebno u jednom periodu zivota ( bili oni muskarci ili cure ). Ustvari, kom to nije potrebno, samo su razmisljanja drugacija pa se do toga dolazi na drugaciji nachin  :D.
   Bolje je biti iskren sa curom i ako ne zelis vezu objasniti joj da mozete imati samo kombinaciju, nego li imati kao neku vezezicu od 3-4-5 meseci i kao truditi se da nesto uspe, a ustvari nikad nista ozbiljnije sa jedne strane(muske ili zenske) nije ni bilo planirano.

« Najnovija izmena:: 11:38:22, 05.Feb.2009. Maestro »

*

Van mreže suzale

• **
  • 161
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 02:23:54, 03.Mar.2009. »

nisam za kombinacije jer onda to i nije veza a sve sto nije veza moze se uvek naci i na svakom koraku :D

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #14 poslato: 11:09:28, 13.Mar.2009. »
samo sto je ovde bilo pitanje ako nema te normalne veze da li si za kombinaciju?

*

Van mreže suzale

• **
  • 161
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 22:16:09, 14.Mar.2009. »
nisam uopste za kombinaciju :D

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #16 poslato: 15:31:29, 15.Mar.2009. »
svaka cast ;)

*

Van mreže suzale

• **
  • 161
  • 0
« Odgovor #17 poslato: 20:14:52, 18.Mar.2009. »
stvarno tako mislis ili je taj odgovor bila ironija? (*o*)

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #18 poslato: 20:16:45, 18.Mar.2009. »
Nikada nisam imala vezu bez obaveza ili na jedno vece... Niti zelim.
~Sunshine~

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 16:24:46, 20.Mar.2009. »

ozbiljan sam bio zato sam rekao svaka cast :)

Stranice: « 1 2 3 4 ... 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000