Tercijarne progresije

• Odgovora: 22
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Tercijarne progresije
« Odgovor #10 poslato: 23:10:56, 28.Maj.2009. »

Kada izradis kartu sa tercijarnim progresijama, dobijas horoskop za taj lunarni mesec tj za nekih 20 i nesto dana. (taj progresivni horoskop vazi taj lunarni mesec) Znaci pomeranje se vrsi jedan dan u efemeridama za svaki lunarni mesec zivota. Ne mozes rucno i nikad neces dobiti tacan horoskop kao i tu preciznost koju mozes programom.

Ako nemas program idi na astro.com, ubaci tertiary progression i imas gotov progresivni horoskop. E ako hoces da eksperimentises, nemoj da pises danasnji datum nego sutrasnji pa za prekosutra i onda posle 20 i nesto dana videces kako ce da se brze planete pomere malcice...

*

Van mreže my sun

• *
  • 67
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 14:50:43, 06.Jul.2009. »
znaci da lunarni mesec nije mesec dana? ???

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #12 poslato: 20:14:51, 06.Jul.2009. »
Jeste slicno ali ne isto, vise o tome ovde
Bas zbog te velike preciznosti oko izracunavanja, za tercijarne progresije najbolje je koriscenje programa ili astro.com.

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 15:38:29, 20.Okt.2009. »
Da li bi neko mogao da kaze nesto o mojim tercijarnim progresijama.Interesuje me ljubav,brak....

Karta:
http://i151.photobucket.com/albums/s136/snecka/jaterc.gif
« Najnovija izmena:: 09:42:15, 21.Okt.2009. Šmišonja »

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #14 poslato: 09:32:56, 21.Okt.2009. »

Da li bi neko mogao da kaze nesto o mojim tercijarnim progresijama.Interesuje me ljubav,brak....

Karta:
http://i151.photobucket.com/albums/s136/snecka/jaterc.gif

Tercijari su slični lunarima i mesečnim čartovima. Samim tim oni opisuju odredjeni period vremena, ne ceo život, kao natalni čart :)
Na primer : ti si postavila ovaj čart koji "važi" od 12.10.2009. do 08.11.2009. ~ znači tercijar ti dodatno daje informacije za ovaj vremenski period, kao što bi ti ili progresija ili pak mesečni solar dali dodatne informacije za odredjeni period koji te interesuje pa onda se to ukombinuje sa godišnjim solarom i godišnjim primarnim direkcijama i tako se dobija "slika" potencijalnih dešavanja :)

Iz ovog tercijara se vidi da će ti ovaj period od 12.10.09. do 08.11.09. biti najviše usmeren na regulisanje odnosa sa partnerom, jer ćeš ti želeti nešto konkretnije i ozbiljnije, dok će on s druge strane želeti da i dalje drži "status quo", takodje te čeka i odradjivanje nekih poslova u domu gde živiš, možda neka reorganizacija nameštaja, menjanje rasporeda ili pak renoviranje, a možda ćeš imati manjih problema sa nekim dokumentima, papirima, manji problemčići sa parama, obrati pažnju gde ti je tašna i novčanik, a možda da se desi i da ti oslabi koncentracija ili sa učenjem ili u obavljanju tvojih radnih obaveza na poslu. Takodje ćeš da se malo brineš i oko zdravlja jednog od roditelja.

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 12:15:25, 22.Okt.2009. »
Hvala puno,sve sto si rekla je istina!
Hvala puno jos jednom!

*

Van mreže viksi

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #16 poslato: 00:11:15, 02.Dec.2009. »
meni se ovih dana desava konjukcija terc. venere i natalnog meseca, natalno prave 120.. pri tome je venera vladar dsc, pa se sve nesto nadam da ce doneti nekog finog u moj zivot:).. javljam da li se to i desilo..

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #17 poslato: 16:58:11, 09.Dec.2009. »
Evo i ja da postavim neko pitanje. S obzirom da u natalu Ve i So. ne prave aspekt, a period koji je iza mene, mi je doneo nesto kao "fatalnu ljubav".. Gledala sam po tercijarnim progresijama je u tom periodu tercijarna Ve.bila na mom natalnom Suncu. Kako ako ne prave aspekt u natalu? Inace najbolji i najlepsi period u mom zivotu (za razliku od ovog). (*o*)

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #18 poslato: 15:09:46, 10.Dec.2009. »
Evo i ja da postavim neko pitanje. S obzirom da u natalu Ve i So. ne prave aspekt, a period koji je iza mene, mi je doneo nesto kao "fatalnu ljubav".. Gledala sam po tercijarnim progresijama je u tom periodu tercijarna Ve.bila na mom natalnom Suncu. Kako ako ne prave aspekt u natalu? Inace najbolji i najlepsi period u mom zivotu (za razliku od ovog). (*o*)
Uporedi sa solarom ili jos nekom prediktivnom tehnikom  ;)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže my sun

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #19 poslato: 16:29:09, 06.Jun.2010. »

Tercijari su slični lunarima i mesečnim čartovima.

a kakva je onda razlika izmedju lunara i tercijarnih?  ???

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000