Simbolika XII polja u horarnom čartu :

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Simbolika XII polja u horarnom čartu :
« poslato: 12:50:14, 23.Apr.2009. »
Ovde imamo tri najaktuelnije tematike u društvu kako davnim vremenima tako i sad u modernim vrmenima :

~ da li će ta i ta osoba otići u zatvor?
~ da li je na mene bačena crna magija?
~ da li moji postupci pozitivno/negatovno deluju na moj i tudj život?

ZATVOR :

Pitanja o tome da li će neko otići u zatvor ili izaći iz njega obično su vrlo direktna i vrlo je važno da znate da li je ta osoba već u zatvoru ili ne. Kada klijent pita za nekog drugog [ne za sebe] moramo da obratimo pažnju i na radikalnu i na derivantn XII kuću da bi dobili bolju sliku o celoj situaciji.

Kada je osoba već u zatvoru, u 90% slučajeva vladar je ili već u XII polju ili je u O° sa vladarem XII polja. Ako je stanje te planete loše, ako je aflikovana ili se nalazi u znaku pada ili izgona ~ ta osoba će ostati u zatvoru. Isto tako, ako ta planeta na primer menja znak i iz kardinalnog ulazi u fixni znak ~ odgovor je isti ~ situacija ne samo što se neće promeniti već će se i pogoršati i produžiti.

Što više dostojastva planet koja predstavlja pitača ima, to je veća šansa da je osoba nevina. A ako je pitanje obrnuto ~ da li će osoba IZAĆI iz zatvora ~ tumačenje je suprotno od gore navedenog.

CRNA MAGIJA i VRADŽBINE :

Vrlo često kod ovih pitanja je vladar Asc' isti kao i vladar XII polja ~ dele isti znak. Takodje, vladar Asc' je O° sa vladarom XII ili je sam Mesec u XII ili u O° sa vladarom XII polja.

KLJUČ leži u RECEPCIJAMA ~ ako je vladar XII polja pod vladavinom vladara Asc' = klijent NIJE pod uticajem negativnih sila jer je njegov mentalni sklop jači od osobe na koju sumnja da mu/joj želi zlo. Naravno, ako je obrnuta situacija ~ obrnut je i odgovor.

Aplikacija izmedju vladara Asc' i vladara XII polja NIJE POKAZATELJ omadjijanosti! To bi samo moglo da se primeni u pitanju "Da li ću u budućnosti biti omadjijan od strane te osobe?" a to stvarno retko ko pita jer je samo pitanje nebulozno...

DA LI MOJI POSTUPCI I ODLUKE SU DOBRE ILI NE I KOLIKO POZITVNO / ŠTETNO ONE DELUJU I NA MENE I NA MOJU OKOLINU :

XII polje je polje LIČNIH POROKA, GREŠAKA, TAJNI. Na primer, klijent pita : "Da li će mi alkohol/duvan/droga naneti ozbiljnu štetu i kako?" Opet se gleda ko je snažniji ~ vladar XII polja = porok, ili vladar Asc' = pitač. Ako je vladar XII jači ~ porok pobedjuje i uništava pitača, a ako je vladar Asc' jači ~ pitač ima dovoljno jaku svest i volju da ne podlegne tim porocima.

Kvalitet znaka će nam reći koliko je problem "uporan" :
~ fixni znaci = dugoročan problem,
~ promenljivi znaci ; problem dolazi i odlazi,
~ kardinalni znaci : problem je trenutačan.
Takodje, ovo važi i ako planeta menja znak, pa iz jednog ulazi u drugi [iz kardinalnog u fixni, ili neka druga kombinacija]

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000