Uran u III. (trecoj) kuci - 3. polju

• Odgovora: 26
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Uran u III. (trecoj) kuci - 3. polju
« poslato: 16:51:55, 21.Apr.2009. »
URAN U TREĆOJ KUĆI – ekscentrik, genije kojeg niko ne razume
Vaše detinjstvo je proteklo s vrloo čudnim odgojem. To se odnosilo na vrstu uznemiravanja ili iznenadnih događaja u vezi školovanja ili razdvajanja od braće i sestara. Ti slučajevisu uticali na vaš mentalni razvoj pa iako originalni i jedinstveni ipak ste pomalo provokativni i s čudnim idejama. Ne dozvoljavate odvijanje spontanih razgovora i prekidate ih kada vam je volja. Jedan od korena tog problema je možda vaša želja i potreba da budete saslušani.
Ima puno «otkačenih» ideja. Sklonost ka eksperimentisanju i traženju neobičnih puteva odražava se i na planu učenja, pa vam ne leži konvencionalni način. Najčešće, kako vam se prohte. U odnosima ste nepažljivi i granica tolerancije vam je preniska. Priklanjate se neobičnim idejama i najbolje vam je da se opredelite za posao inovacija, izumitelja, u elektronici, kompjuterima ili medijima – neka vrsta komunikacija. Putovanja da veliku daljinu su za vas blagotvorna, kao i upoznavanje stranih kultura. Imate talenat za egzotične jezike.
Uran u trećoj kući donosi genija, osobu lucidnih zaključaka, oštroumnu, velike inteligencije. Vrlo čudna osoba; čas pasivna, pa aktivna. Zapanjuje okolinu čudnom logikom i idejama - kao da je s «Marsa pala». Prisutna je jaka intuicija i ima bljeskove vidovitosti. Mnogi naučnici imaju ovaj položaj. Ima veliki mentalni kapacitet, ali se ne zna kada i da li će da se probudi. Brz i nemiran govor. Baš je briga šta će ko reći za nju.
VASPITANJE - roditelji su bili dosta liberalni.
ŠKOLA - nedosledna; prvo pokaže veliki kapacitet, a onda odjednom padne i nadje se na začelju. Ovo dete uči samo ono što ga interesuje, pa je uspeh u školi vrlo promenljiv. Za njega je najbolji liberalni sistem školovanja.
B+S - poremetiće veze bez obzira što su rodjačke. Mada i rodjaci nisu ništa bolji.
SAOBRAĆAJ - Katastrofalan položaj za saobraćaj. Često putuje avionom jer voli visinu, letenje ili bar brzu vožnju.
Neharmonični aspekti ukazuju na nagle promene u odnosima koje vuku na loše, a naročito u saobraćaju.  :)

preuzeto sa neta

ono sto mene zabrinjava je taj uran u trecoj kuci koji donosi probleme u saobracaju sto je istina za mene NA ZALOST, imam polozen vozacki ali prilicno problema kao vozac sto zelim da resim :(

[img=http://img12.imageshack.us/img12/2586/astrow2gw01imeprezimehp.gif]
« Najnovija izmena:: 22:34:49, 21.Apr.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Uran u III. (trecoj) kuci - 3. polju
« Odgovor #1 poslato: 22:40:31, 21.Apr.2009. »

Uran je avion, dzip, nabudzeni automobil, neobican a nov ...  itd...
Potrebno je da u saobracaj bez obzira koji bio posebno obratis paznju kada si previse radosna, previse tuzna...  jednostavno kada su ti emocije usplahirene jer tad moze paznja da ti opadne...  (Uran opozicija Mesec)

Samo budi obazriva i nece biti problema  ;)

A ako vec nisi sigurna u sebe prepusti to iskusnim vozacima  :)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #2 poslato: 23:09:11, 21.Apr.2009. »
eh, bas i ne zelim da me drugi vozikaju, radije bi da budem svoj na svome, tako da se trudim da resim problem :)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #3 poslato: 18:00:48, 26.Apr.2009. »
e hvala ti carobnjak na ovom odgovoru, ulio si mi nadu da nije bas sve izgubljeno.... :) ;)
htela sam da te zamolim ako bi mogao malo da bacis pogled na natalnu kartu i da kazes kakve su mi sanse za volanom, posto sam sad uhvatila slobodnog vremena i resila time da se pozabavim, hvala bogu tata mi je profesionalni vozac pa sa njim vozim po gradu, sve dok ne dodje dan kad osetim da mogu sama bez njega u saobracaj, bila bih ti ppppppppuuuuuuunnnnnnooooooooo zahvalna :)
mene brine taj uran a i neptun u trecem polju koji ni malo za voznju nisu dobri, ali nikako da povezem i ostale aspekte i sta jos treba za saobracaj pa ako bi hteo malo da pripomognes..... :-[

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 19:30:47, 26.Apr.2009. »
 Uran u III slažem se intelekt za medalju,ali odnosi sa bližnjima(komšiluk,rodjaci) -to ne postoji u slučaju osobe koju znam a ima ovu poziciju.Uz to tu ima Neptun,Saturn (orbis je 5 i 7 izmedju ove 3 planete pa ne znam je li to konjukcija)sve to je u Jarcu.Osoba pomalo živi u svom svijetu, želi studirati istoriju umjetnosti i vjerovatno hoće (Ju 0 Ve u IX).Što se tiče saobraćaja osoba ni pod prijetnjom smrću ne želi položiti vozački ispit,iako su joj roditelji nudili to nebrojeno puta.Veoma je introvertna osoba,ima dobru koncentraciju i britak um(a i jezik).Malo priča ali kad progovori uvijek je kratko,oštro i suštinski sagledano.Komunicira sa vršnjacima po principu 10 dana se ne razdvajamo i onda se bez nekog posebnog razloga ne javi i neće da izlazi dva mjeseca i onda opet najnormalnije nastavlja tamo gdje je stala. :o

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 16:49:42, 27.Apr.2009. »
e hvala ti carobnjak na ovom odgovoru, ulio si mi nadu da nije bas sve izgubljeno.... :) ;)
htela sam da te zamolim ako bi mogao malo da bacis pogled na natalnu kartu i da kazes kakve su mi sanse za volanom, posto sam sad uhvatila slobodnog vremena i resila time da se pozabavim, hvala bogu tata mi je profesionalni vozac pa sa njim vozim po gradu, sve dok ne dodje dan kad osetim da mogu sama bez njega u saobracaj, bila bih ti ppppppppuuuuuuunnnnnnooooooooo zahvalna :)
mene brine taj uran a i neptun u trecem polju koji ni malo za voznju nisu dobri, ali nikako da povezem i ostale aspekte i sta jos treba za saobracaj pa ako bi hteo malo da pripomognes..... :-[

Zar ti nisam napisao?
Sve sam ti lepo objasnio u gornjem postu...
Ne znam kako da ti pomognem, jedino da ti dajem privatne casove voznje  :D

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #6 poslato: 22:06:03, 01.Jun.2009. »
Uran u 3. polju

• Ovo je polje čovjekova "nižeg uma" tj. urođene mu logike i načina razmišljanja. Govori o odnosu prema znanju općenito. Uran je transpersonalana planeta, nema u njemu ništa "osobnoga". Razmišlja metafizički, zadužen je za umne akrobacije, mozgovne šok terapije, a diskrecija mu nije jača strana. U 3. polju čini čovjeka samovoljnim umnim štrajkašem koji nađe načina da svojim izražavanjem prekorači svjesan um. Ono...nema te situacije u kojoj se njegov um neće snaći, pa makar bilo u prostom obliku. Recimo dođe u novu sredinu i u čas propriča k'o lokalac.

• Ovo je položaj "munjevita", inteligentna i ćudljiva uma. Povećava sposobnost slobodnog mišljenja, pa je u tom smislu kreativan…. ima orginalne ideje i istraživački duh. Ali ono što mu nedostaje jest dosljednost u kvaliteti (oscilira). Problem obično biva i u praktičnoj primjeni takvih ideja. Njega ustvari izvedba 'opće ne interesira, jer je on stroj za ideje. Ovakva kombinacija planeta (Neptun, Mjesec, Uran) u 3. polju dobra za pisanje i izradu neobičnih djela (s Uranom recimo sf priča ).

• U trećem polju učimo i "kako se ponašati", a Uran nije previše poslušan đak. Pa u tom smislu voli izazivati rekciju okoline pod motom "bolje ikakva nego nikakva". Treba raditi na poboljšanju vlastite adaptacije u okolini i načinu komunikacije s drugima.

• Ovo (posebno uz Neptun i Mjesec plus opozicija s Merkurom iz 9. polja) opisuje klasično loš položaj za vozače i općenito snalaženje u saobraćaju. Stoga osoba mora paziti da ne sjeda za volan pospana, pri smanjenoj vidljivosti ili nekoncentrirana, ali i kao pješak pri kretanju cestama.

• Za razliku od prethodna dva tijela, Uran se u ovom, zračnom polju osjeća ok, ono…..mozak radi sto na sat. Jedino…okolini nije lako razumjeti što se uopće zbiva u glavici s ovakvim trisom (kada nije odsutan duhom i umom, svako malo upada u riječ  )

• Kako 3. polje opisuje i braću/sestre & rođe ovakav položaj može ukazivati na nejasnoće (Neptun) ili nagla saznanja (Uran) po tom pitanju, pogotovu s majčine strane (Mjesec)… (npr. roditelji iz nekog razloga "kriju" nešto vezano uz porijeklo ili rodovne veze).
forum.hr

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #7 poslato: 00:07:29, 18.Avg.2009. »
imam i ja i uran i neptun u 3 polju i evo vozim..i kazu mi da dobro vozim..par godina vozim i nisam napravila jos nikakav sudar..jedino je problem malo parkiranje..posto brzo postanem nervozna (sto pise negdje da je odlika urana u 3.) zbunim se i tako...al kome nije..izbjegavas vrijeme guzve i sve ce biti super eheheh..
Natalna Karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 21:45:39, 20.Avg.2009. »

imam i ja i uran i neptun u 3 polju i evo vozim..i kazu mi da dobro vozim..par godina vozim i nisam napravila jos nikakav sudar..jedino je problem malo parkiranje..posto brzo postanem nervozna (sto pise negdje da je odlika urana u 3.) zbunim se i tako...al kome nije..izbjegavas vrijeme guzve i sve ce biti super eheheh..

Pre bih rekao da je to do retrogradnog Merkura yeah

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #9 poslato: 00:29:57, 22.Avg.2009. »
Pre bih rekao da je to do retrogradnog Merkura yeah
[/quote]
Aha..kod mene ne postoji 5 brzina..imam samo rikverc ;)
Natalna Karta

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000