Bracni partner

• Odgovora: 191
Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Bracni partner
« Odgovor #80 poslato: 18:26:57, 10.Apr.2010. »
Pa uopsteno moje vidjenje, on ce biti upravo onakav kakvog potajno pirzeljkujes..Mars u 7-mom polju govori o mnogo borbe u zivotu na polju partnerstva i ljubavi a sa dobrim aspektima to ce biti osoba Marsovog tipa i znak uspeha na ovom polju; kod Tebe Mars je neaspektovan..  :-\
.. vladar 7-mog polja je Mesec je u Ribama, pa je to neko ko ima i odlike ovog vodenog znaka, mistican, senzualan.. a to sto je u drugom polju moze dati i nekog ko je po materijalnom stanju "jaci" u odnosu na tebe. Samim tim sto je Mesec u sekstilu sa So, suvladarom 7-mog, daje ti uravnotezanost, stabilnost (pri izboru), pa bih rekla da Tvoj izbor nece biti samo stvar tvojih osecanja vec i racia. Samo ne dozvoli da te preteran entuzijazam Mo90Ne odvede u pogresnom pravcu, sto moze da povuce i Tvoje Sunce u prvom polju koje ti daje iskrenost, slobodu, amicioznost, ponos i impresiju koju ostavljas na ljude iz Tvoje okoline..jer imas jak osecaj vrdnosti, potrebu za zastitom u ljubavi.

Meni je VII kuća u Raku da li bi bracni partner mogao biti i vezan za svoju majku, i da to možda bude problem u braku,svadje,nesuglasice...
Imam jos jedno pitanje da li se u natalnoj može videti otprilike u kojoj godini cu se udati i koji aspekti na to pokazjuju...pozzz

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #81 poslato: 16:11:11, 16.Apr.2010. »
Pozdrav,a da li bi neko hteo meni da opise mog partnera i kakav zivot mi je s njim,ne razumem se nesto bas u astrologiju,rodjena sam 15.08.1977.u Sapcu u 22h..Unapred hvala
Da li ste se udavali do sada?

Procitala sam par pitanja i odgovora ali ne uspeh se snaci . U mom natalu je raspored prilicno konfuzan, u VII kuci sam Rak bez ijedne plante...A Mesec u Ribama i III kuci,prilicno patnja i idealizam,cista ne realnost,romantika... Vec godini dana sam u vezi sa oženjenim muskarcem...ima li nade za udaju ikad?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_02_sladjana_hp.46633.31039.gif&res=63&va=&cid=ijqfilevY2roS-u1268740231_497096327
Sladjice ovaj link koji ste postavili ne radi a natalna u potpisu je suviše mala da bismo nešto videli.

A kako tu posmatram sam opis njega i mjesta upoznavanja? To jos ne skontah :)
Analiziraj ga kroz derivatne kuće.

Onda bih ja po toj logici trebala da imam 3 ozbiljne veze pre braka(ako gledam urana) ili 5 (ako gledam i jupitera i neptuna kao suvladare pete kuce), ali slaba vajda od njih kod mene za sad...
Ako gledaš Urana nijednu važnu osobu pre braka, a i ako gledaš Neptuna takodje nijedna važna osoba pre braka. Vladari tvoje pete kuće nemaju aplikacione aspekte. Opet napominjem, ovu metodu nisam proveravao.

*

Van mreže zorica77

• *
  • 12
  • 0
« Odgovor #82 poslato: 23:55:10, 18.Apr.2010. »
Evo za mene,da imam jedan promasen brak iza sebe i cerkicu iz tog braka,sada sam u drugom braku doduse zvanicno ne ali ni sad nije nista bolje..uzas :(ako treba ostavicu i njegove podatke..hvala unapred.
« Najnovija izmena:: 23:58:31, 18.Apr.2010. zorica77 »

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #83 poslato: 00:11:23, 19.Apr.2010. »
Zorice ne radi link do natalne karte :( a bez toga, na zalost, ne mozemo nista da tumacimo  (*o*)

*

Van mreže zorica77

• *
  • 12
  • 0
« Odgovor #84 poslato: 00:21:03, 19.Apr.2010. »
Nale jesi li sigurna,ja sad proverila,stoji u mom potpisu i bez problema otvorila link (*o*)

*

Van mreže ruzica2

• *
  • 10
  • 0
« Odgovor #85 poslato: 13:52:50, 22.Apr.2010. »
Ako može meni jedno tumačenje:: vladar VII - SA  u XII polju. E, sad, interesuje me da li ovo govori o tome da će mi muž raditi "nešto" iza leđa, što do sada nisam primetila ili nešto drugo...možda  da će biti bolestan? Inače da dodam da jarac na vrhu VII nije mi doneo starijeg partnera (muž je stariji samo 1godinu od mene) a u brak sam ušla sa 28 god-što nije mnogo kasno. Ko je raspoložen neka prodiskutuje. Unapred hvala!!!:))
Natalna karta
"kakve su vam misli, takav vam je život":) :) :)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #86 poslato: 11:18:33, 24.Apr.2010. »
Ne mora da znaci da ce skrivati nesto, a ni da ce biti bolestan  (*o*)
Kako ste se upoznali? Mozda u nekoj instituciji zatvorenog tipa (simbolika XII polja) ili je vasa veza na pocetku bila tajna, malo ljudi je za nju znalo...i

*

Van mreže ruzica2

• *
  • 10
  • 0
« Odgovor #87 poslato: 09:08:09, 26.Apr.2010. »
upoznali smo se na slavi(eto simbolike SA) kod moje drugarice i veza nije bila tajna, naprotiv, svima sam rastrubila o tome :). Ma više mi je frka to da ne bude bolestan nego da nešto skriva...uostalom svako nešto krije. Najbitnije mi je da je on, za sada, super mužić...
Natalna karta
"kakve su vam misli, takav vam je život":) :) :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #88 poslato: 15:24:41, 29.Apr.2010. »
Znaci opis iz mog natala bi bio: "veci broj veza.." - bilo je 3 duze.
Sunce nema aplikacije ali Merkur ima 4 aplikacije...

postavila sam nas uporedni horoskop na mom profilu pa ako ce da posluzi...inace isto su mi rekli da mi je pluton u tranzitu u sedmoj kuci, a pluton ima tu rusilacku snagu... njemu je u 5 kuci :'( , jel' mora uvek da znaci lose taj pluton
hvala vam :D odoh sad da svrljam ovuda :D . . . samo uplasio me je taj pluton i sve te price o njemu
Nema je vaša karta a i nema potrebe da se plašite Plutona.  :smesko:

Meni je VII kuća u Raku da li bi bracni partner mogao biti i vezan za svoju majku, i da to možda bude problem u braku,svadje,nesuglasice...
Sam znak Raka ne ukazuje na to ali Mesec (vladar Raka) je u tvrdom aspektu sa Neptunom pa imamo nagoveštaj da bi vaši partneri bili suviše emotivni ali i vezani za svoju porodicu...   Ovde bi se situacija vremenom promenila ali je potrebno je da postanete deo njegove porodice, postanete njegova žena...
U sedmoj kući imate Marsa koji je neaspektovan...   potražite na forumu temu vezanu za neaspektovane planete.

Citat
Imam jos jedno pitanje da li se u natalnoj može videti otprilike u kojoj godini cu se udati i koji aspekti na to pokazjuju...pozzz
Verovatno se može videti nagoveštaj za tako nešto ali ne verujem da neko može sa sigurnošću da tvrdi takve stvari.
A aspekti zavise od prediktivne metode koju koristite.  :namigivanje:

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #89 poslato: 17:28:54, 21.Maj.2010. »
Ako gledaš Urana nijednu važnu osobu pre braka, a i ako gledaš Neptuna takodje nijedna važna osoba pre braka. Vladari tvoje pete kuće nemaju aplikacione aspekte. Opet napominjem, ovu metodu nisam proveravao.

Charobnjak, ti ili nisi dobro video kartu  ;D ili sam ja skroz pogresno shvatila sta je aplikacija...Uran kao vladar pete je u aplikacionim opozicijama sa mesecom i venerom i egzaktnom sekstilu sa jupiterom  (*o*)

Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000