Bracni partner

• Odgovora: 191
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Bracni partner
« Odgovor #30 poslato: 22:37:20, 26.Sep.2009. »
I meni je Mesec u Ovnu :) I mene to interesuje...
Ako se ne varam,VII polje mi je u Vodoliji.Vladar Vodolije Uran mi je u III polju u Škorpiji(ako se računa i Saturn kao vladar,on je I polju u Devici).I to znači šta... (*o*)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #31 poslato: 10:05:46, 27.Sep.2009. »
Idealna je kombinacija kad se uklope Sunce i Mesec kod bračnih partnera.
Sama postavka Desc' i nj vladara će pokazati orijentacionu sliku bračnog druga, ali retko kad baš može da i ukaže da će on/ona biti baš taj znak koji se nalazi na vrhu VII polja...
... što bi inače bilo idealno.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #32 poslato: 18:20:59, 16.Okt.2009. »
Mogu li ja da ptam nesto? Da li se u natalu moze 'vidjeti' i mjesto i nacin na koji cemo upoznati budiceg bracnog partnera ili makar muskarca koji ce nam biti znacajan u zivotu? Sta se tada gleda?
Ja nesto razmisljam, ako Sunce uglavnom predstavlja muza, da li se ono tj. njegov polozaj uzima i prilikom odredjivanja okolnosti pod kojima cemo nekog upoznati kao i mjesto i sl.?

A sad jos nesto...tice se opisa bracnog partnera. Posto mi je Sunce u Vagi, to bi trebalo da donese nekog intelektualca, ali vjerovatno i osobu sa lijepim manirima...? E sad ako je moje Sunce u Vagi pa sve to u 3. da li to znaci da ce nas odnos ili upoznavanje biti povezano sa komunikacijom ? Ne znam kako ovo da tumacim!

Jednom mi je jedna astrologinica rekla, di bi moj eventualni suprug mogao biti neko koje mnogo stariji od mene, koji je vec jednom bio u braku tj. razveden je?Nikako da pronadjem u natalu koji su to pokazatelji toga sto je ona vidjela ( ako su oni uopste tacni )!

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #33 poslato: 20:20:42, 16.Okt.2009. »

Mogu li ja da ptam nesto? Da li se u natalu moze 'vidjeti' i mjesto i nacin na koji cemo upoznati budiceg bracnog partnera ili makar muskarca koji ce nam biti znacajan u zivotu? Sta se tada gleda?
Ja nesto razmisljam, ako Sunce uglavnom predstavlja muza, da li se ono tj. njegov polozaj uzima i prilikom odredjivanja okolnosti pod kojima cemo nekog upoznati kao i mjesto i sl.?

A sad jos nesto...tice se opisa bracnog partnera. Posto mi je Sunce u Vagi, to bi trebalo da donese nekog intelektualca, ali vjerovatno i osobu sa lijepim manirima...? E sad ako je moje Sunce u Vagi pa sve to u 3. da li to znaci da ce nas odnos ili upoznavanje biti povezano sa komunikacijom ? Ne znam kako ovo da tumacim!

Jednom mi je jedna astrologinica rekla, di bi moj eventualni suprug mogao biti neko koje mnogo stariji od mene, koji je vec jednom bio u braku tj. razveden je?Nikako da pronadjem u natalu koji su to pokazatelji toga sto je ona vidjela ( ako su oni uopste tacni )!

Sunce u Vagi u III polju ~ osnovno značenje :
• Sunce = muškarac
• Vaga = brak
• III polje ~ u odnosu na IX polje koje se često uzima kao "drugi Desc'" tj. drugi brak

♥ rezime ~ ako se vrh VII polja "pomera" prilikom razvoda, pa IX polje postaje "nov" Desc' ~ samim tim III polje je "nov" Asc' ~ a tu je upravo Sunce u Vagi ~ e, sad, aplikacije i separacije će nam pokazati da li je taj čovek razveden, u braku ili treba da se razvede kada ga budeš ti upoznala :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #34 poslato: 00:31:45, 18.Okt.2009. »
Mene zanima kako u svom natalu vidjeti kojeg ce horoskopskog znaka biti partner.
Nikako.

Negdje sam procitala da se gleda 7. kuca, pri cemu znak koji je vlada tom kucom predstavlja ono cemu tezimo kad je partner u pitanju, a da planeta koja se nalazi u 7. kuci govori o tome sto cemo da dobijem tj. kakav partner ce nam zapasti.
E sad po toj analogiji, s obzirom da mi je 7.polje u znaku Vodolije, ja bih tezila nekom sa karakteristikama Vodolije, a buduci da mi je Mjesec u 7.kuci...to znaci da bih zavrsila sa nekim ko je Rak u horoskopu. Da li je ovako tumacenje suvise rigidno, jer koliko mogu da ispratim iz gore napisanih postova, ja bih trebala da gledam i polozaj Urana , pa cak i Saturna (zbog Vodolije )...kao i Sunce i Mars koji opisuju kakav nam partner odgovara......
Kada svoju natalnu kartu okrenes za 180 stepeni dobijes kartu tvog bracnog druga tj partnera.
Kod devojaka prirodni signifikator momka je Mars a prirodni signifikator muza Sunce.
Kod momaka prirodni signifikator devojke je Venera a prirodni signifikator zene Mesec.

Prirodni signifikator braka za oba pola je Venera.

Mislim da ne moze tako kruto da se posmatra bilo koja karta i konkretno tumacenje.
U sustini znak VII kuce, planete u njoj, aspekti na njih i vladar sa svojim aspektima sasvim dovoljno mogu da kazu o nasem buducem partneru.

Imam i jedno pitanje.Da li Mjesec na bilo koji nacin moze da utice na opis partnera u zenskom horoskopu.? (Znam da je bitan u muskom horoskopu za opis partnerke). Problem je u tome sto sam u par natalnih primjetila da je momak/muz bio upravo horoskopskog znaka u kom se nasao Mjesec! E sad, mozda je u pitanju samo koincidencija...ne znam!
Mesec je prirodni signifikator emotivnog odnosa i kod zene on ce pokazivati sta ce se toj zeni dogadjati kada postane majka i osnuje porodicu. Ima izuzetaka kod nekih zenskih osoba gde je Mesec znacajniji nego venera u bilo kakvim vezama...   znaci treba sve uzeti u obzir...

Dobro je kada su Sunce i Mesec partnera povezani aspektom...

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #35 poslato: 16:49:05, 18.Okt.2009. »
Hvala Charobnjaku na pojasnjenjima ;)

....??? nije ovo ni malo naivno, ali valjda uspijem da poslozim sve kockice

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #36 poslato: 16:50:56, 18.Okt.2009. »
Nema problema, ako bude pitanja tu smo!  (*I*)

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #37 poslato: 13:40:22, 13.Nov.2009. »
Meni je VII polje u Ovnu,kazu da daje muskarca u uniformi,prekog,svadjalicu,maco tipa,brzog, a vladar Mars mi je otisao u V polje koje je u Vodoliji,drugaciji od drugih.Brak zbog deteta.Rekli su mi da ne treba da se udajem pre 28 god.jer bi doslo do razvoda.Ovan je znak koji donosi odluke na brzinu ne razmisljajuci o posledicama.Moj provi decko bio je u horoskopu Ovan,kakava koincidencija.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #38 poslato: 20:05:05, 17.Nov.2009. »
Mene zanima kako u svom natalu vidjeti kojeg ce horoskopskog znaka biti partner.
Nikako.

Negdje sam procitala da se gleda 7. kuca, pri cemu znak koji je vlada tom kucom predstavlja ono cemu tezimo kad je partner u pitanju, a da planeta koja se nalazi u 7. kuci govori o tome sto cemo da dobijem tj. kakav partner ce nam zapasti.
E sad po toj analogiji, s obzirom da mi je 7.polje u znaku Vodolije, ja bih tezila nekom sa karakteristikama Vodolije, a buduci da mi je Mjesec u 7.kuci...to znaci da bih zavrsila sa nekim ko je Rak u horoskopu. Da li je ovako tumacenje suvise rigidno, jer koliko mogu da ispratim iz gore napisanih postova, ja bih trebala da gledam i polozaj Urana , pa cak i Saturna (zbog Vodolije )...kao i Sunce i Mars koji opisuju kakav nam partner odgovara......
Kada svoju natalnu kartu okrenes za 180 stepeni dobijes kartu tvog bracnog druga tj partnera.
Kod devojaka prirodni signifikator momka je Mars a prirodni signifikator muza Sunce.
Kod momaka prirodni signifikator devojke je Venera a prirodni signifikator zene Mesec.

Prirodni signifikator braka za oba pola je Venera.

Mislim da ne moze tako kruto da se posmatra bilo koja karta i konkretno tumacenje.
U sustini znak VII kuce, planete u njoj, aspekti na njih i vladar sa svojim aspektima sasvim dovoljno mogu da kazu o nasem buducem partneru.

Imam i jedno pitanje.Da li Mjesec na bilo koji nacin moze da utice na opis partnera u zenskom horoskopu.? (Znam da je bitan u muskom horoskopu za opis partnerke). Problem je u tome sto sam u par natalnih primjetila da je momak/muz bio upravo horoskopskog znaka u kom se nasao Mjesec! E sad, mozda je u pitanju samo koincidencija...ne znam!
Mesec je prirodni signifikator emotivnog odnosa i kod zene on ce pokazivati sta ce se toj zeni dogadjati kada postane majka i osnuje porodicu. Ima izuzetaka kod nekih zenskih osoba gde je Mesec znacajniji nego venera u bilo kakvim vezama...   znaci treba sve uzeti u obzir...

Dobro je kada su Sunce i Mesec partnera povezani aspektom...

Meni ovo nista nije jasnije, i kada okrenem za 180`, nadjem Marsa u Ribama, Sunce u Biku i Veneru u Blizancima. Meni ovo nista ne razjasnjava, ili ne umem da tumacim. Ljudi ovde navode kako se bracni partneri nalaze u jednom od ovih znakova. Do sad sam nesto i kapirala, a od sad nista!
« Najnovija izmena:: 20:09:24, 17.Nov.2009. Feniks »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #39 poslato: 23:24:28, 17.Nov.2009. »
Feniks, kuce okreni a planete ne pomeraj...   tj koristi derivatne kuce.
VII kuca je tvoj partner, VIII je njegova druga, IX je njegova treca...  itd.

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000