Aspekt izmedju vladara V i VII polja

• Odgovora: 20
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Aspekt izmedju vladara V i VII polja
« poslato: 23:36:34, 16.Apr.2009. »
Hajde malo da analiziramo aspekte izmedju vladara V i VII polja  :)!

Ponosna sam vlasnica  ;) konjukcije Merkura (vladara V polja) i Sunca (vladara VII) polja.
Rekose mi da se najcesce tumaci kao brak iz ljubavi. Imajuci u vidu i moju Veneru u Biku, za koju se vezuje tumacenje da samo brak iz ljubavi moze biti srecan, ovo mi je jos jedna potvrda da ce tako i biti  (*I*)!
Naravno, znajuci sebe, ni jedna druga varijanta braka osim iz ljubavi, nikako mi se ne cini moguca (na zalost, kao sto je Helena rekla, danas je sve manje brakova iz ili zbog ljubavi  >:( ).

Volela bih da cujem vase misljenje o ovoj konjukciji a i ako neko ima iskustvo sa nekim drugim aspektom izmedju vladara V i VII polja, neka kucka  :)!

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
Odg: Aspekt izmedju vladara V i VII polja
« Odgovor #1 poslato: 20:12:45, 22.Okt.2009. »
Zanimljiva je tema! (e*e)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #2 poslato: 20:30:59, 22.Okt.2009. »
Mico sta ti mislis o aspektu izmedju vladara V i VII polja?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 21:29:20, 22.Okt.2009. »
Nale ja tek sad video ovu temu tj znam da sam inicirao da otvoris a nisam stigao da nista napisem.

Konkretno u tvom slucaju ova povezanost vladara nije za duzi period jer veci deo tvoje V. kuce je u Raku pa se osim Merkura mora gledati i vladar Raka (Mesec).

Ali taj prvi deo pokazuje da ces svoje veze zapocinjati iskljucivo iz ljubavi. Ne verujem da ce postojati veze tzv pokusaja vec veze koje su proizvod prave ljubavi. Iako bi ti vise bila za kompromis desavace se da partner gusi ljubav svojim pokusajem da poakze da je bitan i znacajan u toj vezi. Reako bih da ce se ovo za shvatanje seksa i ljubavi ostati tako i u braku. Sto se tice dece i svega sto tebi pricinjava zadovoljstvo u vezi i braku mislim da ce se partner vise pitati.
Formula za dobitak moze biti : zajednistvo znacenje V i VII kuce  :)

Npr. Nesto kreativno + partner = dobitak   ili   Kreativno + ugovor = dobitak        (kakva ilustracija  ;D )

Uopste gledano kada su povezani V. i VII polje vladarima treba obratiti paznju na ono gde su oni usmereni kakav aspekt prave i zakljuciti da su simbolike te dve kuce u direktnoj vezi...
« Najnovija izmena:: 21:31:27, 22.Okt.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #4 poslato: 13:10:11, 24.Okt.2009. »
Citat
Ali taj prvi deo pokazuje da ces svoje veze zapocinjati iskljucivo iz ljubavi. Ne verujem da ce postojati veze tzv pokusaja vec veze koje su proizvod prave ljubavi. Iako bi ti vise bila za kompromis desavace se da partner gusi ljubav svojim pokusajem da poakze da je bitan i znacajan u toj vezi.

Iz dosadasnjeg iskustva mogu da potvrdim da je sve ovo tacno  (e*e)
Citat
Sto se tice dece i svega sto tebi pricinjava zadovoljstvo u vezi i braku mislim da ce se partner vise pitati.

>:(
I ne svidja mi se sto se posmatra MO...em u VIII polju em ocajno aspektovan  :-\

Citat
Formula za dobitak moze biti : zajednistvo znacenje V i VII kuce 
Npr. Nesto kreativno + partner = dobitak   ili   Kreativno + ugovor = dobitak (kakva ilustracija)

Hehe vrlo slikovito i razumljivo objasnjeno, hvala  :-*

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 13:40:05, 24.Okt.2009. »
Natalno takodje imam aspekt izmedju vladara 5k (Ju) i vladara 7k (Ma) Oni su u konjukciji u 11k(ustvari tacnije kraj 10k)
Ju je u izgonu u devici ,tako da se moze reci da je Ma u ovom slucaju jaci.
Za mene je takodje jedina opcija da bih usla sa nekim u nesto dublje ljubav i emocija,nista drugo.
Pored naglaska na ljubavi,moze da nagovesti ulazak u brak kad je devojka trudna.(veza izmedju 5k i 7k)
Znam da ovo nije tema ali i spoj 1k i 7k takodje naglasava ulazak u brak (vezu) iz ljubavi i to imam...samo jos da se nesto konkretno pojavi.
Za sad mogu da potvrdim samo to da je kod mene ljubav i samo ljubav pokretac...medjutim predpostavljam da zbog Ju u izgonu,da bi se nesto dogodilo uvek (uvek sam to do sad i bila)
moram da budem pokretac u nekim vezama...Ako gresim ili vidite nesto drugacije slobodno me ispravljajte :zagrljaj:

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 01:36:40, 25.Okt.2009. »
Ima mnogo kombinacija...
To za V i VII nije jedina kombinacija da se udje iz ljubavi....  postoje i mnogo drugih  ;)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #7 poslato: 01:39:26, 25.Okt.2009. »
Neko je spomenuo da je i povezanost vladara I i VII polja dobrim aspektom takodje znak udaje iz ljubavi. Imam a i VE u Biku mislim da ne bi dozvolila da bude drugacije  :) .
Za sve u astrologiji nam je potrebno vise od jednog pokazatelja da bi mogli reci da ce biti tako (sorry na off-u)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 01:41:56, 25.Okt.2009. »
Puno je stvari u jednom aspektu da bi se opisalo na brzinu ;)

« Odgovor #9 poslato: 19:59:45, 26.Okt.2009. »
Meni su vladar Ju i vladar VII Ur u trigonu, s tim da je Juna 16* Raka, i  Uran na 12* Škorpije i to 4 kući .... još mi je vladar asc So0Ju i to u 11.kući, šta kažete na to?

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000