V (peta) kuca - peto polje

• Odgovora: 144
Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: V (peta) kuca - peto polje
« Odgovor #80 poslato: 00:03:57, 24.Okt.2012. »
Nemoj sve tako brutalno shvatati kada je astrologija u pitanju,svaki aspekt i polozaj planete,koliko los ili dobar bio,rijetko se realizuje extremno dobro ili lose,jer svaki od tih aspekata ima svoju prednost i svoju manu.
Ako ti je pitanje djece zivotna trauma zbog ovog tvog tumacenja-ne cudi me  ;D Mada ja smatram da nema potrebe za time  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #81 poslato: 15:38:10, 24.Okt.2012. »
Baš kao što je Ouroboros napisala.
Prvo treba gledati malo šire i u analizi treba uzimati u obzir celu kartu...

Konkretno što se tiče tvrdih aspektura teški su, ali moramo imati u vidu o kakvoj je osobi reč.
Mirni tipovi neke aspekte prožive kroz depresiju, sitna odricanja... slično i sa onima koji mogu da udju u suštinu problema i shvate gde energije ne deluje skladno pa moraju da se trude, pokušavaju jer ih životne situacije testiraju...
Oni koji ne shvataju gde škripi, a uz to pokušavaju silom ili impulsivno da rešavaju probleme vraća im se i tu nastaju jako teške životne situacije...

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #82 poslato: 14:58:52, 25.Okt.2012. »
slazem se  :) zanimljivo bi bilo prokomentarisati peto polje u kome se nalazi severni cvor, ali i hiron. za hiron kazu da je "ahilova peta" horoskopa..
davno sam cula od astrologa da vrh petog polja u blizancima moze da oznaci blizanacku trudnocu, ali i ne mora. postoje i neki stepeni jarca, ovna, bika koji takodje ukazuju na zacece blizanaca. Dakle, poenta je u stepenu. Nigde u literaturi nisam pronasla nista slicno na ovu temu, pa ako neko zna vise o tome.. (mah:mah)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #83 poslato: 15:33:49, 25.Okt.2012. »
Inace kada se neku "dupli" znak(Ribe,Blizanci) nadje na vrhu pete kuce,,to moze da donese blizanacku trudnocu,ali je slicno i sa stepenima.Mozes da imas recimo 5. u Biku,ali tipa na stepenu Blizanaca,pa da dodje do blizanacke trudnoce,a isto tako i ne mora.To zavisi i od horoskopa partnera,jer od nas i naseg partnera nastaje djete,a ne samo od nas,pa se tako gleda i u horoskopu.Sem toga,kao sto sam rekla,astrologija ima nepreglednu simboliku,sve da se potrefi da ti je vrh 5. u Blizancima,na stepenu Blizanaca,opet ne kora znaciti da je u pitanju blizanacka trudnoca,vec djeca mogu biti zivahna,inteligentna etc.Simbolika je ogromna,a mi ne moze uticati na to kako ce se ispoljiti  ;)
Hiron u 5. kuci moze da ukaze na to koliko ces biti slaba na svoju djecu,narocito na prvo djete.Neke karmicke lekcije,koje treba da se savladaju kroz djecu.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #84 poslato: 18:48:59, 01.Nov.2012. »
Donekle se slažem sa vama u vezi stepena i toga šta nose ti dupli znaci, ali obratite pažnju na to da je stepen astrološkog tela tačniji odnosno vrhovi kuća se brže pomeraju tako da i kad promenite minut rodjenja pomera se i vrh kuće dok kod astroloških tela to nije slučaj...

*

Van mreže hot_ice82

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #85 poslato: 00:24:51, 09.Mar.2013. »
Ja imam stelijum planeta u 5 kuci: Sunce, Merkur, Venera, Uran i Vertex. Vladar mi je Skorpion, a Pluton mi je u Vagi u 4 polju. Njavise me zabrinjava Uran (vladar 8 kuce), nisam procitala pozitivne komentare za taj aspekt. Moze li mi neko vise reci o mojoj 5 kuci?
Ovo je moja natalna
http://www.astrotheme.fr/images/carte.php?ID=0&rafraichir=64

*

Van mreže karakondzula

• *
  • 28
  • 2
« Odgovor #86 poslato: 19:32:13, 18.Mar.2013. »
Zdravo.Posto je 5 kuca,kuca ljubavi a meni se cini da mi  je ona malo zbrkana:)I da sam na tezi nacin saznao sta trebam da radim,da vise dajem,pokazujem i ne grabim dusu partnera samo za sebe.:)pa mi recite dal je ovo donekle tacno.Peta kuca pocinje u Vagi zavrsava sa Skorpijom,sa sve PL,SA u Skorpiji.VE (koja je u Raku i AC-u,u drugoj kuci)pravi trigon sa SA i Kvadrat sa PL.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #87 poslato: 20:45:11, 18.Mar.2013. »
Bitno ti je ovo polje, jako se vezuješ za partnera, vjeran si i očekuješ da to i on bude Ve Sa ali si posesivan Ve Pl pa očekuješ da je partner 24h uz tebe, nije da ne daješ ali funkcionišeš da ti nije uzvraćeno dovoljno i kad voliš očekuješ da osoba bude nekako samo za tebe, jer Ve u raku je čak i pomalo majčinska nikako nije u stilu da je sebična ali ti je iz pete u prvoj pa si malo egocentrik :) ono što si rekao sve ima smisla jer najbolje sebe poznaješ ali ne vjerujem da ćeš da se promijeniš još ako su egz asp u pitanju, nadam se da će još neko da doda, postavi natalnu lakše je za tumačenje..
izvini, nije prva zanemari od tog dijela, u drugoj sad vidjeh natal ako nisi i ako postoji neki talenat ako već nisi umjetnik da ovo iskoristiš u tom smjeru ili kao hobi i to su malo veći orbisi..
« Najnovija izmena:: 21:17:26, 18.Mar.2013. dvostruka djevica »

*

Van mreže karakondzula

• *
  • 28
  • 2
« Odgovor #88 poslato: 22:06:08, 18.Mar.2013. »
Tacno:)Kao sto rekoh na tezi nacin sam naucio:)I menjam se ujedno se nadam da ce mi ova 2 ucitelja to  dozvoliti.:)A sto se tice talenta..nemam ni jedan,hobi mi je ova astrologija mada ni tu bas nesto nemam uspeha.:)

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #89 poslato: 01:28:40, 19.Mar.2013. »
Za umjetnost vl pete u raku i na stepenu bika učinilo mi se logičnim, a astrologija te interesuje jer imaš uran60merkur...za peto Pl i Sa jer su u aspektu sa Ve posebno Pl jer je suvladar petog pa još u petom daje da ti je jako važno ovo polje.
 Hot ice, ako možeš postavi opet natalnu ovu ne mogu da otvorim  :(

Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000