V (peta) kuca - peto polje

• Odgovora: 144
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
  • Pol: Žensko
Odg: V (peta) kuca - peto polje
« Odgovor #70 poslato: 18:06:06, 17.Avg.2012. »
5 kuca mi je je u raku,ali u ovom polju nemam nista.....
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #71 poslato: 18:09:11, 17.Avg.2012. »
Pozicija u Raku,vladar Mo u Sco,ukazuje na to da ti treba ljubav u zivotu,da ti je to nesto vrlo bitno.Prema osobi sa kojom si se ponasas kao da je tvoja svojima,zato sto je volis,osjecas i zelis da ti pripada potpuno.Jednostavno,volis da posjedujes.Sa djecicom neces imati problema,cak sta vise,lako ces zatrudniti.Vrlo moguce da ce ti prvo djete biti zensko i da ce biti onako u duhu Skorpije  :) Rezervisana,inteligentna,snaznih emocija i kreativnih potencijala  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #72 poslato: 18:13:27, 17.Avg.2012. »
Pozicija u Raku,vladar Mo u Sco,ukazuje na to da ti treba ljubav u zivotu,da ti je to nesto vrlo bitno.Prema osobi sa kojom si se ponasas kao da je tvoja svojima,zato sto je volis,osjecas i zelis da ti pripada potpuno.Jednostavno,volis da posjedujes.Sa djecicom neces imati problema,cak sta vise,lako ces zatrudniti.Vrlo moguce da ce ti prvo djete biti zensko i da ce biti onako u duhu Skorpije  :) Rezervisana,inteligentna,snaznih emocija i kreativnih potencijala  ;)

Hvala! :)))) Mala skorpijica :DDDD Ne mogu ni da zamislim xD

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #73 poslato: 18:14:57, 17.Avg.2012. »
Hvala! :)))) Mala skorpijica :DDDD Ne mogu ni da zamislim xD
One znaju biti nezgodne za vaspitavati.Ne mozes im nista smutiti i slagati ih,od malena su kao detektori lazi :D Sve proniknu i uvijek su upuceni sta se desava  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #74 poslato: 18:25:16, 17.Avg.2012. »
One znaju biti nezgodne za vaspitavati.Ne mozes im nista smutiti i slagati ih,od malena su kao detektori lazi :D Sve proniknu i uvijek su upuceni sta se desava  ;D

Sestricina mi je to, a ima 6 godina.... Sve je zanima..... U stanju je da me gleda satima,uplasi me -.-  :) Sve mora da bude po njenom, ili ce me gadjati necim sto prvo dohvati. Jako je svesna svega sto kazem..... Mora pazljivo sa njima, sve cuju.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #75 poslato: 18:29:15, 17.Avg.2012. »
Sestricina mi je to, a ima 6 godina.... Sve je zanima..... U stanju je da me gleda satima,uplasi me -.-  :) Sve mora da bude po njenom, ili ce me gadjati necim sto prvo dohvati. Jako je svesna svega sto kazem..... Mora pazljivo sa njima, sve cuju.
I SVE pamte.Nemoj se cuditi za koju deceniju kad te podsjeti na neke stvari koje tebi nece biti ni na kraj pameti  ;D Posebno ako je "nacepis" nekad,to je slonovsko pamcenje za lose stvari  ;)
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #76 poslato: 18:36:51, 17.Avg.2012. »
I SVE pamte.Nemoj se cuditi za koju deceniju kad te podsjeti na neke stvari koje tebi nece biti ni na kraj pameti  ;D Posebno ako je "nacepis" nekad,to je slonovsko pamcenje za lose stvari  ;)

Sestra mi je skorpija/devica, ima mesec u vodoliji,to je izvlaci. Al svejedno je zlopamtilo :D seca se da sam je uvredila pre 10 godina kad smo bile male, i kad mi je pala cigla slucajno na njenu nogu   :) I danas mi prebacuje xD

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #77 poslato: 03:23:54, 22.Okt.2012. »
molim Vas da meni virnete za potomstvo. vladar pete kuce je merkur, otisao u osmo polje- devicu i to na 29 stepen! pravi jedino kvadrat sa neptunom, drugih aspekata nema.. valjda je vazno i sto je u ukljestenoj kuci..

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #78 poslato: 01:32:59, 23.Okt.2012. »
5. kuca ti je u Blizancima,a kada je dvojni znak na vrhu pete,to daje mogucnost  za blizanacku trudnocu.Prvo djete bi trebalo biti  zensko i na njega bi trebala biti slabija.Moguce problematicno ponasanje u toku odrastanja.Drugo djete bi takodje moglo da bude zensko,dosta ozbiljno i povuceno u sebe.Oba djeteta bi trebalo da imaju neke skorpijske osobine.Posto je vladar 5. u uklestenoj 8.,moguce teze prvo zacece.Cuvati se spontanih pobacaja.
Natalna

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #79 poslato: 20:17:39, 23.Okt.2012. »
hvala puno, da znate kako sam ja tumacila jaooo ;)) prvo dete- vladar merkur, otisao u 8.polje= smrt, drugo dete-mesec, u konj. sa saturnom= tezak zivot,ostaje bez majke, trece dete= venera, u 8.polju=opet smrt... uhhhh tek bi iz cetvrtog puta bio neki srecan zivot=jupiter u strelcu..   u vezi sam 14god, a pitanje dece mi je zivotna trauma ;))

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000