Erotska masaža

• Odgovora: 30
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže forward

• **
  • 122
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Erotska masaza
« Odgovor #10 poslato: 17:54:04, 23.Dec.2008. »
Desilo se da mi je jedna rekla: "sta radimo ovo ,zasto se ne jeb...  ili odemo negde da setamo"    :-[

Hehe, pa ko zna sta si ti u tom trenutku radio !  Salim se, bice da je ta cura romanticne i tihe prirode  ;)

Ovako, erotsku masazu ne treba primenjivati bilo kada, sa bilo kim, vec kada se za tako nesto stvore uslovi! Kada ste potpuno opusteni, spremni da posvetite jedno drugom malo vise vremena, uzivate u relaxaciji i ne razmisljate o drugim stvarima.
    Ovde se ne radi se samo o relaksaciji misica vec i o otkrivanju erogenih tacaka i podizanju polne strasti partnera. Ruke naravno imaju glavnu ulogu, a tu je i jezik koji se povremeno treba `prosetati` i na kratko naci neku rupicu(npr uvce, pupak) :P. Tu su i poljupci u predelu vrata, stomachica i td.
    Masazicu obichno zavrsavamo medjusobnim poljupcem i onda prelazimo na delo. Cilj ovakvog odnosa nije sam orgazam vec uzivanje u neznosti i lepoti tela voljene osobe, sto ne znachi da do orgazma nece doci posle par sati npr. Nastavak erotske masaze u najintimnijem kontaktu nikako nije sex na brzaka !!! Odnos bi trebao trajati sto duze, sa povremenim zaustavljanjem, nekim kontra potezom ili odmorom uz ceskanje i mazenje.

Znachi, ukoliko je samo sex cilj, masazicu ne moras primenjivati. Ili mozes u slucaju ako si procenio da bi curi to prijalo i odgovaralo i ako imate dovoljno vremena. Uskoro ce se verovatno javiti i neka cura otvorenog misljenja i shvatanja pa cemo cuti i njihovo misljenje, za sada su stidljive! Znam samo da kada cura zna sta treba da radi i kada si sposoban da se u potpunosti prepustis tome nijedan sex na brzaka nije ni blizu tom osecaju!!
    Uh, nateraces me da ti posaljem demonstratorku :D

Ispade da ja ne znam sta radim  ::)

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Mens sana in corpore sano
« Odgovor #11 poslato: 00:15:45, 24.Dec.2008. »
Ispade da ja ne znam sta radim  ::)
    Pa vidi ovako, ako ti se cura vise nije vratila onda je moguce da si malo omasio, medjutim, ako ste se vidjali i dalje moguce je da mi ne znamo sta pisemo ovde  :D
    Salim se malo, siguran sam da znas sta radis i da vrlo dobro procenjujes situaciju. Ovo je samo jedan predlog koji ce mozda nekada nekom dobro doci. Narocito vredi pokusati kada dodje do malog zasicenje i  monotonije u Vasem sexualnom zivotu !!

*

Van mreže forward

• **
  • 122
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 13:55:33, 25.Dec.2008. »
Ma nije mi se nesto posebno svidjala a masaza je bila usput  :D

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Mens sana in corpore sano
« Odgovor #13 poslato: 02:03:13, 26.Dec.2008. »
   To je pravi duh, svaka cast !

Kako li samo prolaze one cure koje ti se posebno svidjaju kad i ove druge dobijaju ovakvu masazicu  :) ??
« Najnovija izmena:: 11:40:38, 27.Dec.2008. Se-Osiris »

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #14 poslato: 13:09:56, 26.Dec.2008. »
Usput masiras single devojcice? Pa onda svaka ti cast, ti znas sto zivis  :D

*

Van mreže forward

• **
  • 122
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 15:16:41, 05.Jan.2009. »
Kad nece one mene onda cu ja njih  ;D

*

Van mreže besni-terminator

• **
  • 214
  • 0
Odg: Erotska masaža
« Odgovor #16 poslato: 11:34:42, 06.Sep.2009. »
Erotska masaža – probudite Vaša čula

Čovekova potreba za dodirom je stara koliko i ljudska vrsta, a uživanje kroz dodir u erotskoj masaži je dragulj u kruni koji objedinjuje sve ono najbolje iz učenja istočnjackih naroda.
Savremeni način života, trka sa vremenom i za novcem i neprestana borba za što bolju egzistenciju donosi nam stres i napetost, a sve to u eventualnoj kombinaciji sa konzumiranjem brze hrane, cigareta i alkohola dovodi do smanjenja kako energetskog tako i emotivnog i seksualnog potencijala čiji manjak ne samo da umanjuje zadovoljstvo u životu već ima za posledicu i pojavu zdravstvenih neprijatnosti i tegoba.
Erotska masaža – nežan dodir, kreativnost i veština masera pomoći će u "otključavanju" blokirane energije, smanjenju nivoa stresa i rasplamsavanju strasti.
Prilikom masaže klijent je potpuno obnažen da bi bio u skladu sa prirodom kao u trenutku rađanja. Oslobođen odeće i obuće budi se jedinstvo duha i tela i otvaraju se kanali za protok kosmičke energije kroz čakre i to od najnižih ka višim, obogaćuje emocionalne potencijale svake osobe, budi "uspavanu" seksualnu energiju.
Svi pokreti su nežni i harmonični, bilo da je reč o poglađivanju, lupkanju, izvlačenju sa laganim protresanjem ili prelasku vrhovima prstiju preko tela klijenta.
erotska Fizički osećaj koji se javlja tokom masaže je strujanje energije kroz telo, prijatna jeza, lagano uzbuđenje. Uz pomoć ove masaže se uspostavlja veza između duše i tela, budi se prirodni senzibilitet, harmonizuju se osećanja, dovodi do osećaja duševnog mira i mentalnog opuštanja. Odbacivanjem duševnih i telesnih stega otvaraju se vrata ka jednom prijatnom meditativnom stanju i uživanju bez griže savesti.

Izvor
« Najnovija izmena:: 00:49:59, 08.Sep.2009. lilka »

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #17 poslato: 15:55:34, 14.Sep.2009. »
hocu ja da me neko masira :D

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #18 poslato: 11:12:18, 11.Jan.2010. »
hocu ja da me neko masira :D
evo ja cu samo meni nije jasno da li seks ide pre ili posle masaze  ;D

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Erotska masaža
« Odgovor #19 poslato: 17:02:03, 05.Avg.2010. »
Telesni dodir je najprirodniji način kojim međusobno komuniciramo. Dodiri ruku mogu mnogo neposrednije od reči da izraze osećanja. Rukama izražavamo naklonost i telesnu bliskost. Erotska masaža deluje na čula i pruža jedinstven osećaj. Potrebna vam je samo dobra volja i ulje za masažu.
Masažu započnite polako prelazeći vrhovima prstiju po telu vašeg partnera. Krenite od potiljka. U zadnjem delu vrata nalazi se izuzetan splet nerava. Vaš partner će uživati dok ga masirate od vrata prema temenu glave. Izmasirajte partnerova leđa. Razmažite ulje za masažu po njegovim leđima i lagano masirajte. Obema rukama klizite preko partnerovog tela i pazite da ne pritiskate previše. Duge pokrete zamenite kratkim. Zatim pređite na zadnjicu. Muška zadnjica savršeno reaguje na sve nadražaje. Ne zaboravite da izmasirate partnerove noge. Krenite od kolena naviše, pa preko spoljne strane butina do unutrašnje. Gornji deo nogu muškaraca je vrlo osetljiv. Kada osetite da je pravi momenat, dodirnite genitalije kako biste povećali uzbuđenje. Ukoliko osetite da mu to prija, poigrajte se i njegovim testisima. Dodirujte ih pažljivo vrhovima prstiju. Pošto što rasplamsali strasti, erotsku masažu zamenite laganom masturbacijom ili oralnim seksom.

Izvor:http://www.zenskastrana.com/

Maksuz za Perlicu dodano, bas me ova plavusica podsjeca na nju. :p

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000