Ljubav u solarnom

• Odgovora: 53
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže zelena dolina

• *
  • 67
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Ljubav u solarnom
« Odgovor #30 poslato: 13:47:57, 05.Avg.2010. »
Ako budes pametna leto/jesen mozes da zapocnes nesto ozbiljnije ili da ucvrstis vec postojece ;)
samo da ti javim da mi se na jesen kako ti rece pojavio jedan tip, stariji mese i po dana od mene, razveden i to tacno kada je tr.SA pravio 90 sa mojom VE i taj je mutio petljao...imao drugu...ma ne pitaj, do skoro smo se culi raspravljali...joj i sad se cujemo dok se ne budemo pobili!

da li ima nade da pod ovim sektilom tr.SA na stelijum u strelcu nekog novog upoznam http://www.dodaj.rs/?1C/y/4IJ9zYsN/natal-tranzit.gif
sta mislis ?
...jer na svetu postoji bezbroj ljudi cija je jedina snaga tudja slabost.. G.Milekic
Natalna karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #31 poslato: 15:37:01, 05.Avg.2010. »
Većina partnera će ti postaviti pitanje morala sa kojim moraš da se izboriš...
Venera prima jako tvrd aspekt od Plutona a sama ljubav kakvu si opisala je u domenu ovog aspekta.

Tema se odnosi na solarnu postavku. Postavi pitanje u odgovarajućoj temi.

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #32 poslato: 16:11:54, 05.Avg.2010. »
pa ne bas bukvalno ovan...nego neko s tim osobinama...dinamican..aktivan,,borben..temperamentan..sve sto je mars... al eto kako je retrogradan sva ta energija je usmjerena ka osobi.. tako da je to prije neko ko je miran:)) a je li imas nekih tajnih veza ili paralelnih:)
Pogledaj onda vladare tih kuca...meni je 7 prazna...pa zato gledam 5tu..a i trebalo bi valjda prvo  da se desi ljubav (5ta) prodje test 6te:) da bi se na kraju doslo do te 7..
Trenutno sam u vezi sa muškarcem koji nije slobodan i to traje već malo više od godinu dana ...mada mi je II kuća i Mesec u Ribama postoji mogućnost da mom budućem sa mnom to bude 2 brak...mada je on Vodolija jeste takav kakav si ga opisala/uklapa se...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #33 poslato: 13:11:12, 06.Avg.2010. »
Vratimo se na temu.

*

Van mreže zelena dolina

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #34 poslato: 12:26:00, 25.Avg.2010. »
Većina partnera će ti postaviti pitanje morala sa kojim moraš da se izboriš...
Venera prima jako tvrd aspekt od Plutona a sama ljubav kakvu si opisala je u domenu ovog aspekta.

Tema se odnosi na solarnu postavku. Postavi pitanje u odgovarajućoj temi.

bas tako, i ovaj sad sto sam sa njim raskinula a i predjasni su me to pitali, sa koliko sam ih bila ili slicno, pa sta bi trebala da radim da se pravim nevina sa bezmalo 40 godina....mislim ispada da bolje prolazr ljudi koji lazu...ja to ne zelim i necu...

elem solar za 2010 http://www.dodaj.rs/?3U/6k/1ix8Mpg/solar10.gif

kao sto vidis jasno pokazuje da sam imala ljubav ali sve je palo u 12 kucu jer je on tu ljubav tajio, tj ja ni danas ne znam sta je lagao... njega mi je doneo tr.SA na nat.VE u kvadratu, prekidali smo pa kad je tr.SA dosao opet na VE opet smo bili zajedno, ali ja stvarno ne zelim da budem druga niti da ista vise imam sa njim, izbegavam ga da ne bi vise trosila vreme, ali se nadam da ce mi sledeci period od rodjendana doneti novog coveka...
solar za 2011 http://www.dodaj.rs/?1C/N0/3RQJob4u/solar-2011.gif
...jer na svetu postoji bezbroj ljudi cija je jedina snaga tudja slabost.. G.Milekic
Natalna karta

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #35 poslato: 13:43:31, 25.Avg.2010. »
evo jel mi netko može reči šta vidi u ovim solarnim kartama što se tiče ljubavi za ovu godinu?
baš me zanima,molim vas :D  :zaljubljena:
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže zelena dolina

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #36 poslato: 12:16:48, 27.Avg.2010. »
La luna solari se gledaju u poredjenju sa natalima a ne posebno, jer bitni su nam aspekti solar-natal, na kraju svako vezu dozivljava na svoj nacin, ti mozes misliti da je ljubav a neki tvoj partner da nije, znaci natali, uporedni solar+natal, direkcije-sekundarne+primarne...tranziti i onda gledanje, ovako je samo nabadanje....
Natalna karta

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #37 poslato: 13:22:25, 27.Avg.2010. »
moja natalna karta stoji u potpisu,a što se njegove tiče...ali,evo stavit ću solarni s natalnom u jedno slike pa ako se bolje može pogledati,a usporedni ne spada pod ovu temu,ne?
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže kattja77

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #38 poslato: 16:43:15, 01.Feb.2011. »
Da li moj natalni MC konjukcija solarnoa VE i natalna VE konjukcija solarni MC je vezan za ljubav ili za posao? Nigde ne mogu da pronadjem text za solarni MC ... Evo prilozicu i svoj solarni horoskop pa ako neko moze da mi protumaci ili da me usmeri na neki sajt ili text vezan za to  :-[

http://i55.tinypic.com/11vsaz7.gif
« Najnovija izmena:: 13:00:48, 02.Feb.2011. * Čarobnjak * »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #39 poslato: 12:56:25, 12.Mar.2011. »
bas tako, i ovaj sad sto sam sa njim raskinula a i predjasni su me to pitali, sa koliko sam ih bila ili slicno, pa sta bi trebala da radim da se pravim nevina sa bezmalo 40 godina....mislim ispada da bolje prolazr ljudi koji lazu...ja to ne zelim i necu...

elem solar za 2010 http://www.dodaj.rs/?3U/6k/1ix8Mpg/solar10.gif

kao sto vidis jasno pokazuje da sam imala ljubav ali sve je palo u 12 kucu jer je on tu ljubav tajio, tj ja ni danas ne znam sta je lagao... njega mi je doneo tr.SA na nat.VE u kvadratu, prekidali smo pa kad je tr.SA dosao opet na VE opet smo bili zajedno, ali ja stvarno ne zelim da budem druga niti da ista vise imam sa njim, izbegavam ga da ne bi vise trosila vreme, ali se nadam da ce mi sledeci period od rodjendana doneti novog coveka...
solar za 2011 http://www.dodaj.rs/?1C/N0/3RQJob4u/solar-2011.gif

U ovom solaru iz 2011. mi se ne svidjaju konjukcije Mesec-Mars i Venera-Pluton..

Da li moj natalni MC konjukcija solarnoa VE i natalna VE konjukcija solarni MC je vezan za ljubav ili za posao? Nigde ne mogu da pronadjem text za solarni MC ... Evo prilozicu i svoj solarni horoskop pa ako neko moze da mi protumaci ili da me usmeri na neki sajt ili text vezan za to  :-[

http://i55.tinypic.com/11vsaz7.gif
Solarni niste postavili..  I jedno i drugo je natalna karta.
« Najnovija izmena:: 12:59:09, 12.Mar.2011. * Čarobnjak * »

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000