Linzi Lohan raskinula sa devojkom

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« poslato: 09:41:30, 07.Apr.2009. »

Nakon nekoliko negiranja Linzi Lohan da raskida sa svojom devojkom, čini se da je toj vezi ipak došao kraj...
Poznati trač-bloger Perez Hilton došao je do poruka sa lične stranice Linzi Lohan na Tviteru gde se ona prepucava sa svojom bivšom, sestrom poznatog producenta Marka Ronsona, sa kojom se u javnosti u poslednje vreme češće svađala.

Čini se da je uzrok raskida nevera, i to Samantina. U postovima na Tviteru koji su usmereni na Samantinu stranicu Lohan je (navodno) napisala:
- Bila sam u pravu. Varalica. Kada te neko vara, to ti čuda čini. Ovo radim javno jer ste ti i naši prijatelji zvali People mag. Pobedila si, slomila si mi srce. Sad odlazi. Volela sam te.
Još kada su javno objavile da su u vezi (s tim što je Lohan govorila da je inače heteroseksualna, i da je Ronson jedina devojka sa kojom bi bila), glumica i DJ često su se sukobljavale i mirile u javnosti, a među onima koji su bili protiv njihove veze bio je i Linzin otac koji je neprekidno govorio o tome kako Samanta ustvari iskorišćava Linzi.
Ko bi bila treća osoba u ljubavnom trouglu zbog koje je veza pukla nije napomenuto, ali TMZ.com objavio je da je Samanta Ronson već u subotu zamenila sve brave na svojoj kući u Los Anđelesu. Šta će biti sa zajedničkim bankovnim računom koji su devojke otvorile još se ne zna.

[24sata]

...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
Odg: Linzi Lohan raskinula sa devojkom
« Odgovor #1 poslato: 21:01:14, 11.Apr.2009. »
Lindzi zbog ljubavi hoće da se ubije
10.04.2009. - 03:02
Samanta Ronson raskinula njihovu vezu...
Njena okolina zabrinuta da će izvršiti samoubistvo...

Kako svedoče njeni prijatelji Lindzi Lohan je trenutno najtužnija devojka na svetu. Pošto je Samanta Ronson raskinula njihovu vezu, Lindzi je navodno toliko očajna i usamljena da je njena okolina zabrinuta da će izvršiti samoubistvo.

...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000