Borba protiv celulita

• Odgovora: 77
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Borba protiv celulita
« Odgovor #40 poslato: 14:18:15, 17.Feb.2010. »
Procitalah da se mnoge djevojke hvale na Afroditine gelove protiv celulita ( cimet i cekropija ) a takodje su tu i njihove kreme Garcinia 3 u 1 i Gvarana....Cijene tih proizvoda su pristupacne.
Ovi gelovi stvarju blag cooling efekat, dok kreme blago zagrijavaju kozu...

Nesto se razmisljam da li bi bio jaci efekat da se koriste gel i krema zajedno ( kombinacija toplog i hladnog, kao sto se preporucuje naizmjenicno tusiranje hladnom\toplom vodom za elasticnost koze )?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #41 poslato: 21:19:11, 17.Feb.2010. »
Garcinia 3u1 je stalni deo moje nege tela.Ona pravi blagi termo efekat.Kad sam bas u fazi borbe protiv celulita,kombinujem nju za vece,a ujutru mazem Afrodita Pitaya kremu(ona je protiv celulita i strija i ima krio efekat),i dobra mi je ta kombinacija toplo-hladno.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #42 poslato: 12:36:58, 18.Feb.2010. »
Celulit ne nastaje preko noći pa se preko noći ne može ni otkloniti.Faktori njegovog nastanka su brojni-način ishrane i života, fizička aktivnost itd...U borbi protiv celulita najbolje bi bilo kad bi mogli da se pridržavamo zdravog načina života(bez cigara  ;D, alkohola...), zdrave ishrane, što više fizičkih aktivnosti

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
  • Pol: Muško
« Odgovor #43 poslato: 14:14:16, 18.Feb.2010. »
Nesto se razmisljam da li bi bio jaci efekat da se koriste gel i krema zajedno ( kombinacija toplog i hladnog, kao sto se preporucuje naizmjenicno tusiranje hladnom\toplom vodom za elasticnost koze )?
zar toplo hladno ne sluzi da se u tom delu pokrene normalna cirkulacija koja je jedan od razloga celulita?
« Najnovija izmena:: 14:17:27, 18.Feb.2010. decko u usponu »

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #44 poslato: 18:05:50, 18.Feb.2010. »
zar toplo hladno ne sluzi da se u tom delu pokrene normalna cirkulacija koja je jedan od razloga celulita?
Skroz dada..

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #45 poslato: 17:29:45, 19.Feb.2010. »
Po nekoj logici stvari, komb. toplo\hladno trebalo bi da poboljsa cirkulaciju, a tako pojacana cirkulacija bi trebala da pomogne u razbijanju masnog tkiva.....

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #46 poslato: 13:49:32, 20.Feb.2010. »
Po nekoj logici stvari, komb. toplo\hladno trebalo bi da poboljsa cirkulaciju, a tako pojacana cirkulacija bi trebala da pomogne u razbijanju masnog tkiva.....
Odnosno izbacivanju viska tecnosti! Visak je i poenta..

*

Van mreže Vanesa

• *
  • 13
  • 0
« Odgovor #47 poslato: 15:23:47, 21.Feb.2010. »
Ja sam se s tim mucila , ali sam uspela da ga se resim :) Samo napred cure ne odustajte

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
  • Pol: Muško
« Odgovor #48 poslato: 15:06:59, 27.Feb.2010. »
pitao sam jer si gore napisala da to utice na elasticnost koze?

*

Van mreže flame

• 651
  • 0
« Odgovor #49 poslato: 15:47:22, 27.Feb.2010. »
Ja sam se s tim mucila , ali sam uspela da ga se resim :) Samo napred cure ne odustajte

Kako si se rijesila te napasti??? (*o*)

Vodim borbu s celulitom od 17. godine  >:(  a oduvijek sam mrsava. Jedem mnogo voca, povrca, ribu, mesa malo. Grickalice ne jedem tj. stvarno rijetko. Mozda je problem sto malo pijem i ne vjezbam bas puno jer ne stignem. Jedno vrijeme nisam jela slatko uopce. Probala sam razne kreme, od Afrodite preko Vichy-a do Roc-a za koji sam cula da je najbolji. Bude malo bolje i opet se vrati na staro.  :( Mislim da je to zbog danasnje hrane, od antibiotika u mesu do pesticida u povrcu jer prije na plazi nisi mogao vidjeti mladu curu sa celulitom, a danas toga ima koliko hoces. Moja mama je dobila celulit poslije 40-e. Sretnica!
« Najnovija izmena:: 15:49:27, 27.Feb.2010. flame »

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000