Borba protiv celulita

• Odgovora: 77
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Borba protiv celulita
« Odgovor #50 poslato: 20:53:38, 04.Apr.2010. »
Dobro si to spomenula Flame! Ja sam nedavno sa jednom djevojkom komentarisala o tome kako nase mame koje su vec u 50im godinama nemaju celulit, bez obzira na kilazu, pa i na nacin ishrane, fizicku aktivnost...a toliko je djevojaka koje se bore sa tom napascu!!!
Razlog zasto sam dobila celiulit je bio taj sto ranije, prije par godina, nisam bila fizicki aktivna (dosta sjedenja), pila sam malo i premalo vode, ishrana je bila takva da sam jela i zdravo i nezdravo...
Poslednje 2 god. promjenila sam rezim ishrane, pijem i od 2-3l vode, idem na aerobik skoro svaki dan...Celulit se znatno smanjio ali ga ima jos!!! Sad sam pocela da koristim i neke kremice protiv celulita, pa cemo vidjeti. Koristim Garcinia 3u1, a juce sam kupila nekakav gel Bielenda.Prodavacica mi je bas nahvalila taj gel i uopste proizvode od te marke Bielende! Da nije ko od vas cuo ili koristio proizvode od njih? Evo ja sam je kupila, pa javljam ;)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #51 poslato: 21:20:45, 05.Apr.2010. »
Posto nikad nisam cula za to,resih malo da istrazim tu marku Bielenda koja nam dolazi iz Poljske.I mogu ti reci,deluje zanimljivo.Imaju veliki asortiman i profesionalnu liniju za salone odvojeno.Zanimljiva koncepcija i deluje mi da su proizvodi ok.Kod nas u Srbiji ih nema,mi imamo drugi  poljski brend koji mnogi hvale a zove se Eveline.Njihovi proizvodi protiv celulita su nekih 5,5evra.Napisi mi cenu tog  Bielenda gela i naravno efekat.

*

Van mreže Vanesa

• *
  • 13
  • 0
« Odgovor #52 poslato: 22:02:46, 24.Apr.2010. »
Flame nemam jos opciju da pisem pp , ne znam ni kada cu imati , vec dugo sma ovde ,ali ne daju mi .. uglavnom maserka me spasila , ima neko od "glavnih " ovde njen broj ,ali vise ne znam ko .....

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #53 poslato: 13:22:57, 30.Apr.2010. »
@Vanesa
dolazi cesce na forum i ucestvuj u temama -jer sve to zavisi od tebe kada ces dobiti mogucnost da saljes privatne poruke (mah:mah)

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #54 poslato: 17:14:50, 07.Maj.2010. »
Posto nikad nisam cula za to,resih malo da istrazim tu marku Bielenda koja nam dolazi iz Poljske.I mogu ti reci,deluje zanimljivo.Imaju veliki asortiman i profesionalnu liniju za salone odvojeno.Zanimljiva koncepcija i deluje mi da su proizvodi ok.Kod nas u Srbiji ih nema,mi imamo drugi  poljski brend koji mnogi hvale a zove se Eveline.Njihovi proizvodi protiv celulita su nekih 5,5evra.Napisi mi cenu tog  Bielenda gela i naravno efekat.
Izvini sto kasnim sa odgovorom, ali tek sad vidjeh ovaj post.
Evo ovako. Ja sam kupila anticelulit gel Bielenda-lipid-shock. Platila sam ga negdje oko 4 eur.Medjutim, to je bila neka akcijska cijena tj. tek su dobili te proizvode pa su stavili cijene na akciju dok malo ne promovisu proizvode! Sad vidim da taj gel kosta oko 8 eur.
Inace, prodavacica mi rece da su im proizvodi odlicni, da su na prirodnoj bazi ( ona je konkretno nahvalila njihov proizvod za uvecanje grudi koji je njana drugarica koristila i kao ona ga jako hvali).

E sad.Prije nego li sam pocela da koristim ovaj gel, mazala sam se sa Afroditinom Graciniom 3 u 1, ne redovno, vec eventualno, 1 dnevno nakon treninga. Onda sam kupila ovaj gel i namazala se par puta. Ja sam primjetila prilikom mazanja da mi se celulit(pod rukom ) znatno smanjio, a i sestra mi rece da mi je celulit skoro nestao...!!! Sad, da li je to od ovog gela ili od afroditine kreme...ne znam ??? Iskreno, mislim da je to od afroditine kreme jer sam je vise koristila i zaista je jaka...Ali, opet ovaj gel ima mnogo jaci termicki efekat( u stvari, hot-cold efekat), ima i neke granulice kroz gel....
U CG Bielenda proizvodi se mogu kupiti u Cosmetics Marketima ( osim ovog gela za celulit, imaju i neke gelove za slimming, onda neki za zatezanje koze i ovaj gel za uvecanje grudi ).
Ako te zanima da probas, mogu ti ja kupiti i poslati postom ;)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #55 poslato: 23:27:28, 07.Maj.2010. »
Revelation09,pa ti si stvarno divna (e*e)
Za sada koristim Afroditinu Garciniu i super je ali kada pozelim promenu a pozelecu,zamolicu te da mi ga kupis.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #56 poslato: 10:15:27, 08.Maj.2010. »
Revelation09,pa ti si stvarno divna (e*e)
Za sada koristim Afroditinu Garciniu i super je ali kada pozelim promenu a pozelecu,zamolicu te da mi ga kupis.
Da! Afroditina krema je stvarno odlicna.Mislim da su proizvodi na bazi pomorandze zaista efikasni!

Javi kad pozelis promjenu. |Meni je ostalo jos malo afroditine kreme, kad je potrosim, precicu na ovaj gel, pa cu vidjeti koja bolje djeluje ;)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #57 poslato: 09:22:15, 09.Maj.2010. »
Devojke, jel znate mozda kakav je Thiomucase anticelulit gel, Hemofarmov?? Ja sam ga dobila pre neki dan, pa me zanimaju tudja iskustva..  A svoje utiske javljam kad potrosim celo pakovanje :D
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #58 poslato: 09:23:43, 10.Maj.2010. »
Mislim da je odlican,cula sam od farmaceuta samo pohvale.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #59 poslato: 22:30:46, 28.Maj.2010. »
Miss80, moram ti reci da ova Bielenda zaista djeluje!!! Ima nevjerovatan termicki efekat, butine mi gore!!! Medjutim, primjetila sam da mi se butine i ruke i uopste dio tijela koji dodje u kontakt sa gelom jako zacrveni i to crvenilo traje otprilike 10tak minuta! Najprije sam mislila da je to neka alergijska reakcija, medjutim na kutiji i pise da se (vjerovatno od termickog efekta) javlja i crvenilo!!!

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000