Borba protiv celulita

• Odgovora: 77
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Borba protiv celulita
« Odgovor #30 poslato: 23:59:12, 28.Maj.2009. »
Cula sam da ni pantljicaru nije lako dobiti ;D ;D ;D

*

Van mreže pablita

• *
  • 64
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #31 poslato: 23:02:33, 29.Maj.2009. »
osim sto se redukuje ishrana mora se i vezbati
kod ishrane je najvaznije sta se jede, sve vrste konzerva i suhomesnatih proizvoda punih hemije, slatka gazirana pica, slatkisi, sve to veliko NE

i puno ciste H20, i vezbanje, sex sta ko voli ;)

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #32 poslato: 18:08:40, 02.Jun.2009. »
Kada krenete u borbu protiv celulita, morate imati na umu da on nije nastao preko noći, tako da ne može preko noći ni da nestane.
Najefikasniji preparati koji mogu da pomognu u brzoj redukciji celulita, a koje možete samostalno da koristite jesu:
•   Nevercell 1+1 (amp. 25 ml) - U čepu bočice nalazi se aktivni prah, odvojen od tečnosti u samoj bočici. Kada se tečnost i prah sjedine, snažno se promućkaju i tada se preparat umasira u deo tela koji je ugrožen celulitom ili otečen. Ekstrakt ananasa je bogat enzimima koji pomažu da se razgrade zarobljena voda i masti i već nakon prvog nanošenja jasno se može uočiti poboljšanje na koži koja postaje nežna, glatka, kompaktna svilenkasta i tonirana. Potrebno je osam ampula za jednu seriju koja traje 12 dana. Svakodnevno se nanose, najbolje pre svakodnevnih aktivnosti ili pre vežbanja. Cena: 1 ampula - 260 din.
•   Termička krema (250 ml) - Krema sa veoma snažnim hiperemičkim dejstvom (stimuliše cirkulaciju krvi i izaziva crvenilo na koži). Namenjena je borbi protiv hroničnog celulita, jer razbija hidrolipidne naslage, stimuliše prokrvljenost, razmenu kiseonika i međućelijski metabolizam. Borovnica štiti krvne sudove, a kofein stimuliše proces mršavljenja i oslobađanje raznih otrova iz tkiva, ubrzava razlaganje masti, stimulišući enzimske reakcije. Jedna krema traje 30-45 dana (u zavisnosti od površine na koju se nanosi). Nanosi se jednom ili dva puta dnevno, na čistu kožu. Cena: 1.420 din.
Ove preparate treba koristiti tri meseca sa pauzama od po nedelju dana, ili u alternaciji. Naravno, ukoliko je celulit manje izražen, taj period se smanjuje, ali je potrebno da po razlaganju celulita, preparat koristite još nedelju dana da bi postignuti efekat duže trajao.
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #33 poslato: 19:47:38, 02.Jun.2009. »
Nisi napisala koja firma proizvodi ove preparate,odnosno gde mogu da se kupe...verujem da ima dosta onih koji bi hteli ovo da znaju.

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #34 poslato: 20:54:56, 02.Jun.2009. »
Kozmetika Leone u svim bolje snabdevenim apotekama.
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #35 poslato: 14:41:03, 04.Jun.2009. »

Nisu bitni samo preparati da bi se izborili protiv celulita nego puno zdravih navika  :)

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #36 poslato: 10:11:26, 05.Jun.2009. »
Sad se setih...ne znam da li je neka od vas probala gipsane bermude..ja radih pre par godina, i daje zanimljive rezultate...:)

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #37 poslato: 21:48:59, 11.Jun.2009. »
Radila sam taj tretman pre par godina,doduse jednom, i u pravu si,nisam primetila toliko smanjenje obima kao sto mi se cini da je celulit bio vidljivo manji.

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #38 poslato: 22:46:50, 11.Jun.2009. »
Ja sam bila fascinirana kad sam u toku tretmana provalila da gips pocinje da se odvaja od mene...i koliko shvatih sto vise celulita i toksina ima, to su rezultati vidljiviji...u svakom slucaju, ako nekome treba instant resenje vredi razmisliti...:)

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #39 poslato: 23:02:34, 11.Jun.2009. »
Mene su na taj efekat odvajanja upozorili  :D Nije lose instant resenje,ali kazu da serija tih tretmana daje odlicne rezultate ali i puno kosta.Jos jedna alternativa je mezoterapija a ja sam o tome vec pokrenula temu pa koga zanima neka procita.

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000