ova dorijana je musko, neki organ u gay organizaciji ili nesto trece

Definitivno ne vidim argument u frazi "smeta drustvu". Tu bi se kako ja to citam, pod "drustvo" svrstali svi oni koji misle da to ne treba tako da bude, sto automatski sve druge izopstava iz drustva. To nije nesto sa cim se ja mogu sloziti.
kukala ti majka pa ti ne bi ni postojala da pustas gasove ovde po forumu da ti je roditelj homo (bas bi se lepo osecala kad bi tvoje dete neko edukovao na gay paradama? )
terasa ti nije ravna - malo socioloske literature i mozemo da nastavimo sa diskusijom
ne samo oni koji misle da tako treba da bude nego svi jer su i ti pederasi deo drustva
Produzenje vrste-ne mislim da je svako na ovom svetu rodjen da bude roditelj, jako malo dobrih roditelja sam videla, a videla sam previse dece koje su roditelji zlostavljali, zapostavljali ili samo jednostavno ostavili.
maestro ti je odgovorio za ovo
na kraju krajeva, planeta je prenaseljena, tako da to nije dovoljno dobar argument.
ovu beskonacnu glupost necu ni da komentarisem
Priroda je takodje uredila da odredjeni ljudi nisu fizioloski predodredjeni da mogu da imaju potomstvo. Da li to znaci da bi dve sterilne zene, ili dva sterilna muskarca bila prihvatljiva gay opcija?
nema razloga jer su los primer drustvu, deci.............
Bilo bi jako lepo kada bi to moglo tako. Uzmes dete, pritisnes dugme, izbrises sve ruzne uspomene, traume i dobijes novo, zdravo dete koje kaze - Da, u pravu si.
znaci treba da dignes ruke i nek je*e ko kog stigne?
drustvo je duzno od tebe do svih institucija da utice i resava njegov problem na sve moguce nacine
Drustveni napredak u koorelaciji sa seksualnom orjentacijom zvuci kao zaista fascinantna kombinacija, ali sam malo skepticna do kakvih bi rezultata dosli.
dobar si filozof ali nazalost jos uvek ima ljudi koji postuju i veruju u covekove vrednosti i napredak drustva
nemoj ove mladje koji citaju da trujes i ubedjujes da je tako nesto ispravno nego idi prijavi se da budes vodja gay orgija!!!!!