Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #40 poslato: 21:39:13, 17.Jun.2009. »
Tebi plavkice predlazem da izadjes iz barby sveta bice ti lakse ;)

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #41 poslato: 13:41:55, 14.Sep.2009. »
imam problem volim bivseg a u isto vree ga i mrzim... ne mogu da se zaljubim ni u jednog drugog decka :(

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #42 poslato: 22:59:47, 16.Sep.2009. »

imam problem volim bivseg a u isto vree ga i mrzim... ne mogu da se zaljubim ni u jednog drugog decka :(

Verovatno vam je jos svez rastanak kada bude proslo malo vremena bice interesantan neki drugi momak.

Jednostavno stavi na kantar pozitivne i negativne osobine, onda da li mozete biti zajedno ili ne mozete...
Ako mozete potrudi se...  
Ali ako postoji nesto zbog cega ne mozete da budete zajedno sto pre ga zaboravi, izbrisi njegov broj, nemoj mu se javljati jer ces ga mnogo lakse zaboraviti i naci boljeg...

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #43 poslato: 12:59:33, 22.Sep.2009. »
jao mi smo raskinuli pre god dana i nismo bili u kontaktu god dana ja sm promenila broj i izbegavala mesta na kojima mogiu da ga sretnem i opet nista a sad je on naso moj broj i ponovo poceli da se dopisujemo... u tih god dana sam imala 2 veze od po 6 meseci ali ni jednog nisam mogla da zavolim nego su mi bili samo tako kao da ne budem sama jer se bojim samoce

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #44 poslato: 15:46:50, 22.Sep.2009. »
Citat
jao mi smo raskinuli pre god dana i nismo bili u kontaktu god dana ja sm promenila broj i izbegavala mesta na kojima mogiu da ga sretnem i opet nista a sad je on naso moj broj i ponovo poceli da se dopisujemo...
Heh, ako sebe voliš nećeš sebe ni toliko lagati.
Rekao sam ti najvažnije je da vidiš da li sa tom osobom ima budućnosti. Ako nema, zdravo djaci - ako ima, otvoreno razgovaraj i reci mu svoj stav i svoje vidjenje vašeg odnosa.
Odlučila si da nema budućnosti sa tom osobom, potpuno je zaboravi pa i ako nadje tvoj broj ne odgovaraj.

Znači da godinu dana nije dovoljno ali to ne znači da prema sebi treba da budeš mazohista. Najviše sama sebi možeš da pomogneš a ja sam ti postavio raskrsnicu na kojoj treba da odlučiš. Levo ili desno, vraćanja na raskrsnicu ne preporučujem jer ćeš samo gubiti vreme.  yeah

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #45 poslato: 17:34:54, 22.Sep.2009. »
Ponekad smo mi samo u zabludi u vezi nekog decka/djevojke....pa i u zabludi u vezi sa nasim osjecanjima prema istim!!!! Sigurno mozes da se zaljubis u nekog drugog, samo je pitanje da li si sebi dala sansu za tako nesto!

Jedino sto bih ti ja savjetovala...jeste, da otvoreno porazgovaras sa njim o tome sto ti hoces, sto on hoce, jer ako su ostale neke stvari nedorecene ili ti nesto u vezi sa njim nije sasvim jasno, takve nedoumice ce te i dalje proganjati...i dok njih ne rijesis on ce uvijek biti tu, u tvojim mislima i u tvom zivotu.Kads se otvoreno budes suocila sa nekim cinjenicama, vidjeces da ce se tvoja slika o njemu mozda promjeniti ili makar ces biti odlucnija u namjeri da mu ne odgovaras na pozive, ako se on tako javi niotkuda...i upane u tvoj zivot

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #46 poslato: 19:51:49, 22.Sep.2009. »
znaci ponovo se treba suociti sa njim, a za to mi treba dobra psihicka priprema... hvala na savetu :D

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #47 poslato: 17:19:11, 23.Sep.2009. »

znaci ponovo se treba suociti sa njim, a za to mi treba dobra psihicka priprema... hvala na savetu :D
Nije lako suociti se sa nekim, narocito ako si jos uvijek nesigurna u pogledu svojih osjecanja prema njemu! Al,i po mom misljenju suocavanje je neminovnost da bi se krenulo dalje...Samo pokusaj da ne dozvolis da te emocije nadvladaju vec budi sto je moguce racionalnija.Sto se psihicke pripreme tice, ne treba ti nista posebno, osim da izaberes pravi trenutak za razgovor, a to znaci izbjegavaj razgovor kad osjetis da si neraspolozena, ranjiva i sl.

Za savjete ne zahvaljuj...vazno je samo da oni urode plodom ;)

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #48 poslato: 17:25:07, 23.Sep.2009. »
javicu da li su urodiili plodom :D

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #49 poslato: 17:27:51, 23.Sep.2009. »
javicu da li su urodiili plodom :D
Vazi ;)
Ja ti zelim da sve ispane onako kako je najbolje za tebe!!!!!

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000