Flert sa bivsima

• Odgovora: 11
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Flert sa bivsima
« poslato: 00:58:04, 06.Apr.2009. »

Flertovanje s bivšima

Flert s bivšim dečkom ili devojkom može da bude primamljiv, mada najčešće donese više nevolje nego bilo čega drugog, čak i ako ni vi ni ta osoba niste trenutno u vezi. A ako jeste u vezi, jedan od najbržih i najefikasnijih načina da iznervirate dečka ili devojku jeste da vas vide da flertujete s bivšima.

Ima onih kojima ne smeta mnogo kad vide da njihov dečko ili devojka flertuju s nekim, ako se zadrže samo na flertu. Naročito je čest slučaj da im to ne smeta ako i nisu nešto mnogo zaljubljeni u vas, lepo im je s vama, ali nemaju dublje emocije. Ima i onih kojima jako smeta ako voljena osoba flertuje s nekim sa strane, i "to je samo flert" ih nimalo ne smiruje, zato što je za flert nemoguće reći dokle će odvesti. Može to da počne kao nešto neobavezno, zabava, stvarno nemate nameru da nešto uradite, ali ako flertujete s nekim, ta osoba vam se bar malčice dopada, zar ne? Teško da biste flertovali s nekim ko vam se gadi. A ako vam se ta osoba bar malo dopada, nije nemoguće da bi vremenom, kako oboje uživate u flertu, mogla da počne da vam se dopada sve više i više. Zbog toga je flert uvek "igranje s vatrom" - primamljivo iskustvo, ali nikada ne znate kada biste mogli da se opečete i kada bi to moglo da vas odvede negde gde uopšte niste planirali da idete.

A što se flertovanja s bivšima tiče, to već vašeg dečka ili devojku nikako ne može da ostavi ravnodušnim, ne ako im je stalo do vaše veze. Jer, bivši ili bivša nisu bilo ko, to su osobe s kojima ste već bili, koje su vam se dovoljno dopadale da s njima budete u vezi, ljubite se s njima, mazite se s njima, možda ste i spavali s njima. A flertom pokazujete da vam se ta osoba i dalje dopada, što, naravno, vašeg dečka ili devojku navede na ideju da biste mogli da ih u nekom trenutku odbacite zbog bivših, navede ih na (ispravnu) pomisao da vaša priča s bivšima nije sasvim završena, nije stvar prošlosti.

Zato, ako ne želite da izgubite sadašnjeg dečka ili devojku, bez flerta s bivšima. Naravno, još je bolje ako ne flertujete ni sa kim sa strane, već se posvetite voljenoj osobi. A ako vam baš jako teško pada da se odreknete flerta s bivšima, razmislite koliko su vam zaista bivši i da li, možda, ne upotrebljavate sadašnjeg dečka ili devojku kako biste bivše načinili ljubomornim. Razmislite s kim stvarno želite da budete - ako su to bivši, nemojte lagati sadašnjeg dečka ili devojku, niti ih koristiti da biste ponovo bili s bivšima ili da biste se igrali s bivšima, baš kao što ni vi ne biste želeli da neko vas koristi na taj način, niti da se tako igra vašim osećanjima.

Izvor: Krstarica

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Flert sa bivsima
« Odgovor #1 poslato: 17:53:57, 24.Apr.2009. »
Bila sam u kontaktu preko neta i poruka sa bivshim deckom u pocetku nove veze, ne da bih flertovala nego nam prica nije bila dorechena, a i falio mi je prosto, dok mi je novi bio samo simpa i nista vise. Zato i nisam uspela da se posvetim novom decku pa je primetio i to je bio jedan od razloga da me ostavi. Sad nemam ni jednog ni drugog, a oni imaju devojke. Dakle, nemojte flertovati sa bivshima, verovatno necete dobro proci...
« Najnovija izmena:: 18:38:59, 24.Apr.2009. jelenacv »

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #2 poslato: 11:46:26, 03.Maj.2009. »
Nisam to radila nikada. Kada nesto zavrsim, zavrseno je. Necu ni zapoceti novu vezu, ako nisam sposobna da prebolim bivseg i nastavim odmah dalje. Ok, mozda mi treba malo vremena. Znam samo da sam na pocetku sadasnje veze svako vece pominjala bivseg, sa kojim sam bila 14 meseci, i volela sam ga. A moj sadasnji decko mi je pre nase veze bio drug, i bio je upucen u sve sa ovim bivsim. Dok mi jedne veceri Marko (sadasnji decko) nije rekao:"A Dijana, je l' moze jedno vece da ne spomenes Acu?" i ja sam tek tada dosla sebi i TEK TADA sam ja u stvari shvatila koliko mislim na njega i pricam o njemu! Sreca, pa je Marko tada bio mnogo tolerantan... I ja sam to sredila sama sa sobom....... Hvala Bogu! I sada mi je vrhhhh!!! l
 inlove :srce:
~Sunshine~

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
    • Facebook
« Odgovor #3 poslato: 16:55:50, 03.Maj.2009. »

Sasvim je normalno da spomenes bivseg u toj situaciji a flert je nesto drugo (*o*)

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #4 poslato: 16:56:40, 03.Maj.2009. »
Hehehe, pa ja nije da sam ga spomenula... Nego sam svako vece o njemu pricala... =))))) ZASU!
~Sunshine~

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
    • Facebook
« Odgovor #5 poslato: 17:01:44, 03.Maj.2009. »
Da se niste vidjali svaki dan ti ga ne bi svaki dan spominjala :D

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #6 poslato: 17:02:23, 03.Maj.2009. »
Mislis dok smo bili zajedno ili posle raskida?
~Sunshine~

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
    • Facebook
« Odgovor #7 poslato: 17:04:25, 03.Maj.2009. »
Nisi me razumela :D
Da se nisi vidjala svako vece sa sadasnjim ne bi svako vece ni spominjala bivseg nego svako drugo vece :P

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #8 poslato: 17:06:09, 03.Maj.2009. »
Hehehehe, pa na pocetku veze se i nismo vidjali svaki dan... Ali smo uvek duuugo pricali pred spavanje... Posto imamo OMILjENI BROJ, poziv od 2 sata, 2 din :D
~Sunshine~

*

Van mreže plavkica

• **
  • 536
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 18:26:43, 03.Maj.2009. »
uh flert je moje drugo ime  inlove
Kad pijem kazu - alkoholicharka, kad skitam kazu - skitara, kad ljubim kazu - kurva, a kad umrem kazace - znala je da zivi!!

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000