Amajlije i talismani

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mayyci

• *
  • 47
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
Amajlije i talismani
« poslato: 01:48:57, 13.Dec.2008. »
amajlija i talisman su magijski posveceni predmeti. Amajliji je osnovna namena, odbrana i zastita od magije i/ili magijskog uticaja, a talismanu izazivanje, podsticanje i ostvarivanje potreba, zelja i ciljeva.

Talismani imaju moc i deluju nezavisno od vaseg verovanja i izazivaju pojavu nekih okolnosti, koje inace pripisujemo slucaju. Pravi magijski talismani, podsecaju na bateriju koja se sama puni.
Posveceni talisman, ukoliko je vasa zelja dostupna, dovodi do konkretnog rezultata u toku jedne do nekoliko nedelja. Podrazumeva se, da talisman mora biti podstaknut (iniciran) vasom odgovarajucom aktivnoscu. Npr. talisam za privlacenje bogatstva delovace samo onda, ako vi kao njegov vlasnik imate bilo kakav posao ili hobi, koji potencijalno donosi vecu zaradu. Jednostavna ilustracija je, ne mozete ocekivati glavni zgoditak na lotou, ako ne igrate loto.

Radi potpunijeg saznanja i ilustracije, spomenucemo samo neke od osnovnih simbola i njihovo
znacenje:
Jednakostranicni trougao sa vrhom okrenutim prema dole, predstavlja magijsku negaciju Svetog Trojstva. Pentagram ili petokraka, bez obzira na to da li su na gore usmereni jedan ili dva kraka, jeste na dva nacina simbolicno prikazivanje satane. Ali, sa druge strane, pentagram omogucava kontakt sa visim silama osobi koja se bavi nekim oblikom magije. I ukoliko je sacinjen po pravilima dobra, i te kako je pozitivan. Slicno tome, negativni simbol je i krst okrenut naopako, ali ne uvek. Ako se nalazi u nekom talismanu sa drugim simbolima dobra, moze biti vrlo pozitivan. Granicu izmedju dobra i zla, uvek i/ili samo predstavlja vase znanje ili iskustvo.

skinuto sa neta

Ja bih talismancic jedan za sedmicu na lotou a vi?? :D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Amajlije i talismani
« Odgovor #1 poslato: 03:55:02, 02.Jan.2011. »
ja bih voleo da imam neku licnu amajliju zaista  (rzm)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #2 poslato: 10:53:13, 02.Feb.2011. »
Ja sam pre 14 god radio na buvljaku, povremeno sam vozio usput kuci jednu devojku koja je radila na tezgi pored nas. Tada je imala 30god, razocarana u zivot, depresivna i bez nade na bolje sutra. Zivela je u izbeglickim barakama sama u sobi od 6m2 sa krevetom i ormanom. Kupatilo zajednicko i wc, sve bez vrata i plocica. Jednom svratimo do nje na kafu i ona se pojada kao, Kad cu ja da se udam, imam svoju kucu, muza i kola itd itd. Ja sam tog dana kupio od jednog Unproforca 1$ papirni na buvljaku zbog onog masonskog znaka za svoje potrebe. Tog trenutka se setim i kazem: Kad sam ja bio u situaciji kao i ti danas jedan covek mi je dao sretni dolar, izvadim taj 1$ i dam joj i nastavim, kad ti stanes na svoje noge i budes u situaciji kao ja danas ti taj dolar daj drugoj osobi i neka mu je sa srecom. Nastavim dalje: Neka ti je sa srecom od danas i neka te cuva, i ja ti ga predajem od srca a ti kad dodje vreme i kad to osetis predaj ga dalje, ja sam sredio svoj zivot i izvoli. Jedva je to ona uzela na moje insistiranje kao to je tvoja sreca, nemoj molim te itd. Posle par meseci napustim buvljak i posle nekoliko godina sretnem ja nju sa stomakom ispred DZ tj apoteke, ceka muza. Udala se, izasla iz barake, imaju kucu, kola on je zaposlen i sve je OK. Dok mi pricamo prilazi njen muz i ona ga doziva da se upoznamo i kaze kjucne reci tj prve: Ovo je taj decko sto mi je dao dolar!.
Ja sam na isti nacin podelio nekoliko dolara osobama koje su mi verovale i kad sam osetio potrebu za tim.
Kad sam u menjacnici ispricao coveku koji je vlasnik zasto uzimam 1$ papirni on mi je rekao: Kad god nekom das dolar dodji kod mene ja cu ti dati drugi. Posle mi je objasnio da kad je on otvarao menjacnicu jedna osoba mu je dala 1$ za srecu i on ga zalepi na staklo. Jednom je bila jedna musterija trazila mu taj dolar sa stakla i on kaze da nema cenu tako da je rekao da kaze cenu ali ovaj nije hteo da ga proda.
Shvatili ste poentu price a ovo nebih proslo da nema onih koji veruju u tu pricu a ja sam sretan zbog njih..
« Najnovija izmena:: 16:52:00, 02.Feb.2011. Nale 83 »

*

Van mreže Лав

• 1 825
  • 2
  • .-.
« Odgovor #3 poslato: 16:52:54, 05.Jun.2011. »
talismani lepse zvuci (*o*)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #4 poslato: 13:10:06, 06.Jun.2011. »
Malo duze od godinu dana imam nesto sto je moja amajlijica  :zaljubljena:

*

Van mreže Лав

• 1 825
  • 2
  • .-.
« Odgovor #5 poslato: 17:07:16, 23.Jun.2011. »
Malo duze od godinu dana imam nesto sto je moja amajlijica  :zaljubljena:

sta bi se desilo da ti je uzmu ili je izgubis?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 13:31:41, 24.Jun.2011. »
sta bi se desilo da ti je uzmu ili je izgubis?
Da mi je uzmu - teeesko, a ako je izgubim bila bih bas, bas :(

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000