Kompozit :)

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
  • Pol: Žensko
Kompozit :)
« poslato: 17:23:35, 25.Mar.2009. »
Ja nikad nisam tumacila kompozit,ne znam kako to ide.Vise sam se oslanjala na to da dobro savladam osnove natalnog horoskopa,pa tek onda da dalje prosirujem znanje...
nego..
iako nisam sa ovom osobom u vezi,postoji odredjena privlacnost,ali postavila sam iz razloga sto sadrzi konfiguracije pravougaonika,velikog kvadrata,krsta,i mozda jos necega sto sam izostavila,ali svakako smatram interesantnim za mozda nauciti nesto...pa da razmijenimo misljenja :)

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Kompozit :)
« Odgovor #1 poslato: 11:45:26, 28.Mar.2009. »
Po mom misljenju dobro je sto je sunce u 11.polju,jer to znaci da bez obzira kakva je svrha nase veze,da cemo se uvijek dobro slagati,imati slicna misljenja i razmisljanja,te teziti istim stvarima.
Takodjer je dobro sto je Venera u 5.polju jer to opet ukazuje da ce ovo da bude prijatna veza,ako nista bar prijateljska.Ukazuje na vezu izmedju dvoje ljudi koji vole da provode vrijeme skupa u opustenoj atmosferi kroz zafrkanciju.
Merkur konjunkcija Venera,mogucnost izrazavanja emocija bez ikakvih teskoca,kao i osjetljivost na osjecaje onog drugog.

negativne strane ... sl.put

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000