Mesečni horoskop 2018

 • Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Mesečni horoskop 2018
« poslato: 00:43:14, 09.Maj.2018. »
Januar, februar, mart, april, maj, jun, juli, avgust, septembar, oktobar, novembar, decembar.

Maj 2018

Ovan

Ljubav

Tokom većeg dela maja meseca i Mars vaš vladar i Venera, vladarka partnerskih odnosa, nalaze se u vazdušnim znacima i dobrom međusobnom aspektu, pa će osnova za stabilnost vašeg odnosa ležati u razumevanju i kvalitetnoj komunikaciji. Ukoliko ovoga bude bilo, lako će se funkcionisati i moći ćete zajednički da uživate u kvalitetnom i vrlo podsticajnom vremenu. Ovo bi bio najidealniji slučaj, jel tako? E, pošto je u stvarnom životu malo toga idealno, vi možete biti tvrdoglavi, nervozni, neprijatno iznenađivati voljenu osobu nekim svojim postupcima i raspoloženjima, pa vaši emotivni odnosi mogu trpeti. Takođe, neki od vas mogu poželeti više slobode i ponašati se kao da su sami u braku ili vezi, što će naravno, dovesti do problema. Pošto ste sada itekako skloni impulsivnim odlukama, pokušajte makar da „prespavate“ pre nego što povučete neki potez. Slobodni Ovnovi će itekako biti u kontaktu sa suprotnim polom, i što se toga tiče nećete moći da se požalite. Vrlo interesantan i uzbudljiv mesec vam sledi, gde je sve otvoreno – i avantura, i dobar provod i zabava i lepi kontakti sa novim osobama. Birajte!

Posao

Poslovno, ulazite u jedan nepredvidiv i nestabilan mesec u kojem u jednom danu može biti savršeno sa odličnim rezultatima, a već sledećeg se može uleteti u gubitke i probleme. Biće vas lako isprovocirati, pa pokušajte da se ne „pecate“ na situacije koje u vama izazivaju bes i želju da odreagujete. Takođe, čućete kojekakve priče koje o vama i o vašem načinu rada plasiraju osobe koje žele da vam naškode. Pokušajte da ne rizikujete previše po pitanju finansija, iako će vam se otvoriti mogućnosti za zaradu „preko noći“.

Zdravlje

Sem nervoze i stresa koji će biti u velikoj meri prisutni tokom maja, fizičke manifestacije mogu ići kroz vratni deo kičme, glavobolje, probleme sa sinusima. Mogućnost i za infekcije virusima i bakterijama.

Bik

Ljubav

Maj mesec obeležen je ne samo ulaskom Urana u vaš znak, već I kvadratnim aspektom ove planete sa Marsom, vladarom partnerskih odnosa. Sa ovom energijom bi trebalo biti obazriv jer može da donese lako bure i rasprave sa voljenom osobom, a kod nekih od vas i jaku potrebu za velikim promenama u vezi, pa čak i za „oslobođenjem“. Ovo je tip energije kojoj se treba naučiti prilagoditi i naravno, okrenuti je u pozitivnom i konstruktivnom pravcu – oživeti odnos sa voljenom osobom, doneti neke nove odluke, promeniti ponašanje, pa čak i promeniti svoj izgled – pred vama je višegodišnji period „druženja“ sa ovom planetom – vreme je da otkrijete nove sebe! No, to ne znači da vaša emotivna partnerstva trebaju da trpe zbog toga, zar ne? I pored ovih dobronamernih saveta, suština je ipak da će sve negde do početka treće dekade maja biti spornih i napetih situacija sa partnerom. Balansirajte, potrudite se! Ukoliko ste slobodni, sve ovo naravno važi i za vas, s jednim dodatkom – tokom ovog maja pre ćete stvarati neke prijateljske nego ljubavne konekcije. Susret sa prošlošću sledi vam u trećoj dekadi....

Posao

Neki od vas će osećati veliku potrebu da promene svoju ustaljenu svakodnevicu, radno okruženje ili se okrenu potpuno novom poslu. Takođe, mogući su neki raskidi poslovnih partnerstava, bez obzira da li vi to želite ili ne. U odnosima sa nadređenima moraćete da budete posebno oprezni jer će lako dolaziti do tenzije i varnica. No, zato je ovo period i velikih pozitivnih promena, novih ideja, novih saradnji. Bićete vrlo aktivni i u pokretu, življi nego ikada do sada. Finansijska situacija će biti dosta promenljiva.

Zdravlje

Problemi sa respiratornim organima. Prehlade lako mogu preći u bronhitis ili upalu pluća. Alergije I sezonske kijavice.

Blizanci

Ljubav

Jedino što je zaista neophodno tokom maja meseca u vašim emotivnim I bračnim relacijama jeste iskrenost, otvorenost I međusobno poštovanje – na taj način zaista nećete imati nikakvih većih problema I sa voljenom osobom ćete proći kroz jedan lep I podsticajan period. No, pošto ništa nije savršeno, velika je verovatnoća da postoje neke stvari koje vi I partner krijete jedno od drugog, a baš takve situacije sada mogu povremeno dovoditi do neprijatnih momenata. Ne moraju ovo biti neke bitne tajne, I sitnice će biti dovoljne da vas poremete…..a ako krijete nešto što je značajnije, e onda situacija zaista može biti loša. Dakle, jedino što mogu da vam preporučim jeste – ne radite voljenoj osobi iza leđa ono što ne biste voleli da ona radi vama…I sve će biti kako treba…Što se tiče vas koji ste slobodni, u prvom delu meseca je Venera u vašem polju ličnosti, a nakon toga Sunce ulazi u vaš znak. I jedan I drugi tranzit su izuzetno povoljni za to da se osećate dobro, ali I da vodite aktivan društveni život I budete lepo prihvaćeni od strane prijatelja I zanimljivih osoba sa kojima biste možda voleli da ostvarite nešto više od drugarstva.

Posao

Ući ćete u ovaj mesec pod dosta jakim pritiskom obaveza I dužnosti I na isti način ćete I nastaviti da funkcionišete. Događaji će se smenjivati kao na traci I maltene je pa nemoguće odrediti koja bi dekada po vas bila povoljna a koja ne. Bukvalno možete očekivati da u jednom danu sve funkcioniše savršeno, a da već sledeći bude pun presije, nervoze I neočekivanih situacija. Isto je vezano I za finansijski segment, s tim što u poslednjoj dekadi morate vrlo oprezno baratati novcem, jer je ovaj segment dosta loš.

Zdravlje

I zdravstveno je naglašena nestabilnost. Stoje vam mogućnosti za povrede, potreban je i oprez u saobraćaju, ali moraćete da čuvate i grlo i respiratorne organe. Alergije, prehlade, upale.

Rak

Ljubav

Mars, koji vlada vašim poljem ljubavi u kvadratnom je aspektu sa Uranom tokom većeg dela ovog meseca, pa ovo I nije neki najbolji momenat da se zaljubite. Ne kažem da je to nemoguće, jer šanse zaista postoje, ali pitanje je da li bi vam ovaj odnos doneo mir I stabilnost koju toliko priželjkujete. Ovaj aspekt može iznenada doneti nove osobe u vaš život, začiniti vam dane, ulepšati noći I aktivirati veliku količinu pozitivne energije I slatkog “ludila” u vama, ali negde ipak sačuvajte zrnce zdravog razuma. Vodite se onim – divno je, pa neka traje koliko traje. Ne opterećujte se budućnošću, Uran vam daje šansu da živite i volite sada, u ovom momentu. A sutra neka bude šta bude….Izlasci, provodi, kontakti sa prijateljima, društvene mreže i dešavanja – sve su ovo mesta gde možete pronaći svoju « srodnu dušu », pa makar ona bila « srodna » i na neko kraće vreme….Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, Saturn vam je u polju partnerstava i to je trajna kategorija – u prevodu – odgovorno ponašanje i poštovanje između vas i voljene osobe daje pozitivne rezultate. Ukoliko toga nema – sve veća je distanca između vas…

Posao

Jedan potpuno neuhvatljiv mesec je pred vama. Non stop ćete biti u nekim izazovnim situacijama i truditi se da adekvatno odgovorite na izazove i probleme kojih će itekako biti. Uran, ulaskom u vaše polje budućnosti donosi nove prilike, ali one su tokom ovog meseca skopčane sa dosta nestabilnim i promenljivim dešavanjima. Moguće je da ćete ostvariti i neke značajnije rezultate, ali će vam to oduzeti dosta vremena i energije. Finansijski segment – čas dobici, čas gubici i troškovi. Kraj meseca naporan.

Zdravlje

U prvom delu meseca hronični bolesnici i stariji Rakovi bi mogli češće da se kontrolišu i da vode računa o redovnom uzimanju prepisanih terapjia. Drugi deo meseca je nešto povoljniji.

Lav

Ljubav

Prva dekada maja je još i najstabilnija u emotivnim i bračnim relacijama. U tom periodu ćete lakše dolaziti do rešenja i funkcionisati mirnije sa partnerom na dnevnoj bazi. No, ulaskom u drugu dekadu ulazite u vreme nemira I nestabilnosti. Iako neće doći do nekih većih problema u partnerskim odnosima, biće primetno pojačanje negativnosti, naročito kod vas. Možete postati vrlo teški, naporni I zahtevni I očekivati da partner promeni neka ponašanja kod sebe, ne želeći da priznate da I vi snosite deo krivice. U odnosima koji su I inače nestabilni može doći do kratkotrajnog razdvajanja, ali ćete se ipak pomiriti tokom treće dekade maja. Takođe, deo nervoze koju nosite kroz posao lako ćete prebacivati na odnos sa partnerom. Pokušajte da umesto rasprava učinite I vama I voljenoj osobi odnos zanimljivijim, podsticajnijim. Uradite ili predložite nešto ludo, neobično, neku avanturu u kojoj biste oboje uživali. Što se tiče slobodnih u većem delu maja ili ćete biti okupirani drugim stvarima, pa vas ljubav neće zanimati, ili se neće pojaviti ama baš niko ko bi vam privukao pažnju. Eventualno nešto stoji tokom treće dekade…

Posao

Mars iz polja poslovnih partnerstava i Uran iz polja karijere tokom većeg dela maja biće u kvadratnom aspektu, donoseći vam prepreke u saradničkim odnosima, povećanje tenzije, čak i mogući prekid saradnje. U svakom slučaju, ovaj će vam aspekt doneti ogromne promene i preokrete, kod nekih kroz promenu posla, kod drugih kroz unapređenje, kod trećih – na žalost, i kroz prestanak rada. Malo mirnije vreme sledi vam od početka treće dekade. Finansijski – stabilizacija tek pred kraj ovog meseca.

Zdravlje

Nepovoljno po pitanjima zdravlja, naglašeno u prvoj polovini maja. Stariji pripadnici znaka neka kontrolišu pritisak, srce i krvne sudove. Problemi sa varenjem kod mlađih Lavova.

Devica

Ljubav

Maj mesec će doneti uspone i padove u komunikaciji sa emotivnim ili bračnim partnerom. Iako je evidentno da se oboje trudite da održite odnos kvalitetnim I stabilnim, neki put će to biti teško za izvesti. Vi možete biti opterećeni obavezama, možda I češće nego inače na kratkim poslovnim putovanjima, a voljena osoba će biti sumnjičava, naročito tokom druge dekade ovog meseca. Baš iz ovih razloga neophodno je da održavate potreban nivo dobre komunikacije I otvorenosti, da bi sve prošlo bez većih problema, kroz razumevanje I međusobno poštovanje. Zauzete Device će doduše imati priliku za neki flertić ili avanturicu, ali bi bilo lepo da ne odete na tu stranu. Iskušenja postoje da bi im se odolelo, zar ne ? Što se tiče slobodnih Devica, najaktivnije vam je polje inostranstva, drugih prostora, putovanja pa je itekako moguće da bi vaša simpatija mogla da dođe baš kroz ove segmente. Ulaskom Urana u znak Bika možete i preko društvenih mreža ili prijatelja otpočeti komunikaciju sa osobom koja živi nešto dalje od vas i u početku bi vas ova priča mogla itekako zaokupiti. U kom će pravcu ići dalje – videćemo.

Posao

Bitan vam je ulazak Urana u znak Bika, jer aktivira vaše polje inostranstva i državnih i javnih ustanova. No, zbog neugodnog aspekta sa Marsom koji će postojati u većem delu meseca, očekujte zastoje, probleme u izvršavanju obaveza, požurivanje i kratke vremenske rokove, što će vam unositi priličnu tenziju. U drugoj dekadi meseca pripremite živce, jer će vam itekako trebati. Vaše polje karijere će biti aktivirano tokom celog maja, pa nemojte da žalite truda – sve ono kroz šta prolazite, isplatiće vam se !

Zdravlje

U prvom delu meseca – mogućnost povreda u saobraćaju ili prilikom sportskih aktivnosti. Drugi deo maja donosi češće probavne smetnje.


 


*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesečni horoskop 2018
« Odgovor #1 poslato: 00:45:00, 09.Maj.2018. »
Vaga

Ljubav

Merkur, planeta koja označava komunikaciju, a koja će do polovine maja biti u vašem polju partnerstava, napraviće u tom periodu par neugodnih aspekata, što će doneti problematičnu komunikaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. U drugom delu maja Mars koji vlada vašim partnerstvima u kvadratnom je aspektu sa Uranom, što će označiti dodatni nastavak tenzičnih odnosa. U prevodu – ovo će biti napet mesec za vaša partnerstva i biće potrebno dosta samokontrole I sa vaše I sa strane voljene osobe da biste funkcionisali i održavali odnos. No, i pored ovih loših aspekata, imaćete dobrih momenata tokom maja koje trebate iskoristiti i svaki momenat koji je pogodan za otvorenost i kvalitetnu komunikaciju usmeriti ka jačanju vaše veze. Slobodni – tokom maja Mars tranzitira vašim poljem ljubavi, pojačavajući vaše šanse da otpočnete neku novu emotivnu priču. Zbog kvadrata sa Uranom mogući su burni, neočekivani počeci, praćeni dobrom energijom i velikom strašću. Ipak zbog nestabilnosti ovog aspekta, ne očekujte mnogo da se ne biste razočarali. Uživajte u svakom momentu….

Posao

Uran, nakon sedam godina prelazi iz vašeg polja poslovnih partnerstava u znak Bika i polje tuđeg novca, promena, kriza. Njegov ćete uticaj tokom ovog maja jako osetiti u finansijskom sektoru, mogući su veći iznenadni prilivi, ali isto tako i neočekivani gubici. Bićete skloni rizičnom ponašanju, što će se nekima od vas itekako isplatiti, ali nemojte biti iznenađeni ukoliko vas potrefi i po koji gubitak. U prvom delu maja potrudite se da održavate kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima, mada će to biti prilično teško.

Zdravlje

Oni koji imaju tegobe sa pritiskom, krvnim sudovima ili su skloni meteoropatskim reakcijama, neka se češće kontrolišu tokom druge dekade maja.

Škorpija

Ljubav

Ne samo da Uran ulazi u vaše polje emotivnih i bračnih partnerstava, već će veći deo maja i vladar vašeg znaka Mars iz polja doma i završetaka praviti napet, kvadratni aspekt sa ovom planetom. Šta da vam kažem drage Škorpije osim – držite se dobro ! I u vašim vezama i u vašim porodičnim relacijama tokom ovog meseca će biti prilično "vruća" atmosfera i nesuglasice i rasprave mogu poremetiti svakodnevni tok vašeg funkcionisanja. Rasprave mogu biti zbog sumnji, nepoverenja, zbog finansijskog faktora, zbog manjka zajedničkog vremena, ali mogu izbijati i bez nekog pravog razloga, zbog sitnica koje vam inače ne bi ni trunku zasmetale. Vi ćete biti nervozni, partner takođe, oboje možete osećati potrebu da nametnete svoju volju, ali i potrebu da "presečete". Pažljivo hodajte kroz ovaj mesec ako želite da vaši odnosi ostanu "neokrnjeni". Što se tiče slobodnih Škorpija, kod vas su mogući burni počeci, velika strast i sklonost ka avanturizmu, ali ništa od toga neće vam doneti stabilnu emotivnu priču. Ovo jednostavno nije vreme za takva dešavanja. Uživajte u nesputanosti i dobrom provodu !

Posao

Ogromne i brze promene vam slede u poslovnom sektoru, ali to ne znači da će biti i lagane. Često ćete biti u sukobu sami sa sobom, sa kolegama, sa saradnicima, sa nadređenima. Bićete zatrpani poslom, a nekima od vas se može otvoriti i mogućnost većeg proboja u javnost, popularnosti. Sa nekim poslovima ćete definitivno završiti, neke nove ćete pokrenuti, i slobodno računajte da se tokom ovog meseca nećete smirivati. Finansijska situacija je korektna, samo izbegavajte da previše rizikujete sa novcem.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, alergijske reakcije, potreba da se promeni nešto u načinu ishrane. Neki od vas mogu imati probleme i sa kolenima, zglobovima, glavoboljama.

Strelac

Ljubav

Kratkotrajan predah traje krajem aprila i na samom početku maja u vašim emotivnim ili bračnim relacijama. Uživajte u tim danima, jer je malo verovatno da će oni potrajati. Naime, nepovoljni aspekti Merkura, planete koja vlada vašim poljem ozbiljnih partnerstava u prvom delu meseca će unositi nemir i tenziju u odnos sa voljenom osobom. Čak i kada oboje budete želeli najbolje, nekako ćete uvek pronaći razlog da se pokačite, i to iz razloga što ste i jedno i drugo vrlo napeti i opterećeni. Mars iz vašeg polja komunikacije u drugom delu maja pravi aspekt sa Uranom u polju svakodnevice, pa će se tenzičan period i nepovoljna komunikacija nastaviti maltene do samog kraja ovog perioda. Što se tiče slobodnih Strelaca vi lako možete započeti neku novu emotivnu priču već u prvom delu meseca, ali je pitanje da li ćete uspeti i da je održite. Neki od vas neće čak ni pokušavati da ostvare bilo šta ozbiljnije, već će koristiti svaku priliku za flertovanje i uživanje u nekim prolaznim kontaktima. Jako su naglašene mogućnosti kontakata preko društvenih mreža, a u izlascima i druženjima slede vam non stop nova poznanstva.

Posao

Uran ulazi u vaše polje obaveza, odgovornosti i poslovne svakodnevice, a Mars će biti u vašem polju kratkih putovanja i komunikacije. Moguće su nesuglasice sa saradnicima, sa nadređenima, promene u dogovorima ili izmene u poslednjem trenutku. Non stop će vam tokom ovog maja faliti vreme i činiće vam se da dan proleti očas posla a da vi niste uspeli da završite ni pola od onoga što je trebalo. Finansijski ćete proći začuđujuće dobro, i pored velikog povećanja troškova koje vas svakako čeka.

Zdravlje

Ulazak Urana u polje koje vlada zdravljem i životnim navikama nekima od vas doneće potrebu da što pre promene odnos prema svom organizmu, da bi se osećali bolje.

Jarac

Ljubav

Bićete tokom maja meseca u velikoj meri okupirani ličnim i poslovnim interesima i partneru će povremeno zaista biti teško da se uklopi sa vama. Ne samo da ćete biti usmereni na sebe, nego ćete često biti napeti i nervozni, pa u prvom delu meseca češće nego inače može dolaziti do nesuglasica između vas dvoje. Neka porodična pitanja mogu izaći na dnevni red a vi kao da nećete umeti da se na pravi način snađete u toj situaciji. Poslušajte savete koje vam Saturn u tranzitu kroz vaše polje ličnosti daje – ništa ne možete uraditi na brzinu I uz nervozu, samo kroz strpljenje, posvećenost i upornost. U drugom delu meseca planeta Venera ulazi u vaše polje ozbiljnih emotivnih partnerstava - voljena osoba će imati više razumevanja i pokazivati više volje da vam izađe u susret po svim pitanjima, ali kao da i to neće biti dovoljno da vama dvoma donese mir. Pokušajte povremeno da budete manje kruti i potrudite se da partneru pružite više nekih opuštenih i lepih zajedničkih momenata. Ukoliko ste slobodni – potrebno je da se više krećete i družite. Druga dekada meseca donosi najveću šansu za emotivnu priču.

Posao

Poslovni segment će biti protkan nervozom, žurbom i lošom komunikacijom. U prvom delu meseca mogući su problemi u već postignutim dogovorima, teški i komplikovani pregovori ukoliko pokrećete nešto novo, a organizacija vam nikako neće ići od ruke. Drugi deo maja je nestabilan po pitanjima finansija i u tom periodu morate izbegavati ishitrenost i bilo kakve rizike jer vam mogu doneti gubitke. Promene u poslovnom segmentu dolaze sredinom meseca, donoseći vam poboljšanje pozicija.

Zdravlje

Psihička napetost će biti prisutna tokom celog perioda. U prvom delu meseca moguće su povrede, uglavnom u žurbi ili rasejanosti.

Vodolija

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše polje ličnosti u drugoj dekadi meseca i kvadratni aspekt sa Uranom koji ulazi u vaše polje doma, porodice, završetaka – napraviće kod Vodolija u vezama i brakovima situaciju koja može ići u dva pravca. Oni pripadnici ovog znaka koji su u stabilnim emotivnim odnosima poželeće da unesu neke promene, novitete, da ožive odnos sa partnerom i poboljšaju ga. No, kod veza koje su nestabilne može doći do velikog porasta tenzije i problema, pa čak i mogućnosti da na brzinu stavite tačku na ovaj odnos. Vi ćete u isto vreme biti jako impulsivni i prodorni, željni da menjate i sebe i okolnosti koje vas okružuju. Nećete podnositi statičnost i dosadašnje, ustaljeno stanje i možete biti previše napadni i teški u pojedinim momentima. Jake aspekte pod kojima ste trenutno usmerite u pravcu poboljšanja dinamičnosti, želje da obradujete I iznenadite voljenu osobu. Na taj način sve će ići baš kako treba. Što se tiče slobodnih Vodolija, vaš emotivni život se može svesti u par reči – burno, nepredvidivo, vatreno! Zaljubljivanja, ali i odljubljivanja se mogu dešavati preko noći. Biće vam uzbudljivo, ne brinite!

Posao

U prvom delu meseca bićete oštri na jeziku, skloni da se borite za svoje pozicije i stavove kao da vam život zavisi od njih. Čuvajte se konkurencije i onih koji vam rade iza leđa, a u kontaktu sa nadređenima ne budite previše impulsivni I svojeglavi. Saslušajte šta druga strana ima da vam kaže, ne tražite svađu. Drugi deo maja donosi velike promene u svim segmentima. Možete napraviti poslovni zaokret preko noći, otpočeti nešto novo, uneti promene koje će brzo dati finansijske rezultate. Buran mesec za vas!

Zdravlje

Ne toliko povoljna zdravstvena situacija. Pored stresa koji će biti često prisutan, stoje vam mogućnosti i za povrede i probleme u saobraćaju. Bićete skloni i alergijama i virusnim infekcijama.

Ribe

Ljubav

Biće vam potrebno mnogo više strpljenja nego što ga trenutno imate da bi u vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama situacija bila koliko toliko normalna i podnošljiva. Prvi deo meseca donosi da ste oboje okupirani ličnim interesima i obavezama, a oboma vam je potrebna pažnja, pa ćete zbog emotivne neispunjenosti i manjka zajedničkog vremena biti skloni da se raspravljate oko najobičnijih sitnica. Za ovo naravno postoji lek – odvojte više vremena jedno za drugo, opustite se, nađite prostora da odete negde zajedno, makar na jedan dan. To će vam znatno olakšati situaciju. U drugom delu maja, kada Uran uđe u vaše polje komunikacije, a Mars u vaše polje podsvesti i tajni, oboje možete postati nesigurni i početi da sumnjate u vernost druge strane. I jedno i drugo ćete biti opterećeni time, truditi se da otkrijete da li se nešto zaista i dešava vama iza leđa i često optuživati i napadati drugu stranu. Ulazak Venere 19-og maja u znak Bika malo će ublažiti vaše probleme – uz više ljubavi I posvećenosti biće lakše pregurati ovaj period. Što se tiče slobodnih Riba, ovo je period kada se sve vrti oko tajnih veza i vezica. Itekako je moguće da ćete preko noći uleteti u nešto ovog tipa. Jake strasti i burna dešavanja oko vas.

Posao

Konkurencija će vam povremeno predstavljati veliki problem, kao i nekorektno ponašanje i ogovaranje onih koji rade sa vama. Ulazak Urana u znak Bika će vam doneti nove poslovne mogućnosti i pregovore, ali će sve ovo ići uz jaku nervozu, greške i mentalnu opterećenost. Moguća su česta poslovna putovanja i kontakti sa inostranstvom. Finansijski segment će biti opterećen povećanjem troškova. Ne zadužujte se dodatno. Pokušajte da ne funkcionišete brzopleto i impulsivno i ne potencirajte na svađi sa saradnicima.

Zdravlje

U prvom delu meseca korektno, ali u drugom delu maja obratite pažnju na saobraćaj. Takođe, stoji vam mogućnost povreda prilikom sportskih aktivnosti. Povremeno jače meteoropatske reakcije.

 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesečni horoskop 2018
« Odgovor #2 poslato: 13:02:26, 02.Jun.2018. »
Mesečni horoskop za jun 2018. godine

Ovan

Ljubav

Zauzeti Ovnovi proći će kroz jun u vrlo skokovitom raspoloženju. Prvi deo ovog meseca donosi vam solidan odnos sa voljenom osobom, mada se mora priznati da je to uglavnom zasluga druge strane, a ne vaša. Vi ćarlijate, u odličnom ste raspoloženju, ali vam partnerstvo nije prioritet, pa ćete samo povremeno posvećivati pažnju voljenom biću. S druge strane – imate i previše poslovnih obaveza, pa se na to izvlačite kada partner pokuša da vam prebaci da ga zanemarujete. E, u drugom delu već može biti problema. Situacije će uglavnom ići na dve strane – neki od vas mogu pokrenuti i paralelni odnos, što će voljena osoba itekako primetiti i onda će nastati haos. Kod drugih – partner neće više biti spreman da trpi vašu nebrigu, nepažnju i to što je na nekom trideset i petom mestu....i onda će takođe nastati haos. Da biste taj isti haos izbegli, u bilo kojoj od ove dve varijante – potrudite se da drago vam biće bude zadovoljno pored vas. Što se slobodnih tiče, ne bih rekla da vas očekuje bilo kakva stabilna ljubav, ali ćete zato zabave i provoda i uživanja u kontaktima sa suprotnim polom imati koliko god želite!

Posao

Mesec za nove saradnje, za odličnu poslovnu komunikaciju, mesec u kojem ćete nekako biti „svoj na svome“i čija će vam energija uglavnom jako prijati. Prva polovina juna nosi jaču energiju, pa u njoj započnite sve ono što želite ili što planirate, jer ćete u drugom delu meseca uglavnom samo razrađivati, i baviti se poslovnom svakodnevicom. Prvi deo meseca je izuzetno povoljan nezaposlenim Ovnovima i može im otvoriti prostor ka makar nekom povremenom poslu. Novčano – solidno do treće dekade.

Zdravlje

Drugi deo juna može biti nešto zahtevniji po pitanju zdravlja. Može vas sastaviti umor i manjak energije, ali možete imati problema i sa stomačnim delom. Vodite računa o ishrani, kretanju, relaksaciji.

Bik

Ljubav

Zauzeti Bikovi u ovaj mesec ulaze zadovoljni, mirni i srećni. Sa partnerom se situacija odvija baš kako treba, vaše su emocije dodatno pojačane i osećate se sigurno u odnosu, čak i ako vaše voljeno biće s vremena na vreme da prioritet svojim prijateljima i članovima porodice, a ne vama. Sve će to tako da se odvija divno i krasno neko vreme, a onda će neke situacije početi da vas bodu u mozak i da vam jako smetaju. Krenućete da „udarate kontru“ voljenoj osobi, što će suštinski proizvesti da ćete drugi deo meseca uglavnom provesti oboje u ljubavnim sumnjama, istovremeno terajući jedno drugom inat do u beskonačnost. Ko će tu biti tvrdoglaviji i nepopustljiviji, samo će vreme pokazati. Jedno je sigurno – biće vam teško da postignete kompromis. Što se tiče slobodnjaka, prvi deo meseca je dušu dao za nova poznanstva ili pak za produbljivanje onih već postojećih. Istinski ćete uživati i u ovom periodu je moguće da uđete u ljubavnu priču koja bi mogla biti vrlo pozitivna i trajna. Kako jun bude odmicao, strasti će sve više jačati kod vas, pa neće biti čudo ni da se upustite u neki tip neobaveznog odnosa ili avanture.

Posao

Malo srećnim okolnostima, a malo i korišćenjem svojih sposobnosti – prvi deo meseca bi mogao biti i izuzetno isplativ, ali i dobar po pitanju jačanja postojećih saradnji i pokretanja novih partnerskih odnosa. Ulaskom u drugi deo meseca, mogu krenuti problemi na poslu, i vi i saradnici ćete biti dosta nervozni i pod pritiskom i moguće je da dođe do neslaganja, probijanja rokova, pa čak i prekida dogovora. Po pitanjima novca ulaskom u ovaj period budite oprezniji, jer su mogući gubici i jači troškovi.

Zdravlje

Kod starijih Bikova može biti problema sa krvnim sudovima, venama nogu, ali i zglobovima - naročito su vam ugrožena kolena i donji deo nogu. Mlađi – potrebno vam je više kretanja i promena ishrane.

Blizanci

Ljubav

Blizanci u emotivnim i bračnim vezama bi tokom ovog meseca mogli ići iz krajnosti u krajnost. Veze koje su stabilne i u kojima se oba partnera trude da se prilagode jedan drugom, a u isto vreme su spremne da pokažu i ljubav i pažnju, mogle bi bukvalno procvetati, a ništa ne bi bilo čudno ni ako biste se vas dvoje odlučili na neki ozbiljniji korak...ili makar više uživali u nekim zajedničkim momentima. Oni emotivni odnosi koji su i inače nestabilni, prolaziće tokom juna čas kroz lepe momente, čas kroz turbulenciju, zanemarivanje, rasprave – što bi sve moglo u poslednjoj dekadi juna da dovede i do ozbiljnijih problema, a kod nekih čak do prekida odnosa. Kada pričamo o onima koji su slobodni, vas od samog početka juna prati izuzetno pozitivna energija koja će vam na put doneti makar jednu osobu sa kojom biste mogli da poželite ljubavnu priču. Doduše, oni „mladi i ludi“, ali i oni Blizanci koji nisu trenutno spremni na vezivanje i obavezivanje – ove će pozitivne aspekte iskoristiti za mnogo flertovanja, uživanja u kontaktima sa suprotnim polom, pa čak i na povremeno sedenje „na dve stolice“.

Posao

Iako će povremenih problema na poslu svakako biti, jer je prosto nerealno očekivati da sve ide potaman (naročito će ovakvih situacija biti polovinom meseca i početkom treće dekade) – pred vama je povoljan period sa mnogo angažovanja, novih prilika, ali i jačanja starih poslovnih konekcija. Češća poslovna putovanja, više kretanja i aktivnosti sa saradnicima donosiće vam uglavnom dobro raspoloženje, ali i dobre rezultate. Po pitanju finansija – solidno u prvom delu juna. Posle – obratite pažnju na troškove.

Zdravlje

Zdravlje – većim delom meseca dobro. Od početka treće dekade ulazite u jednu nestabilniju zonu i treba obratiti pažnju na pritisak kod starijih, a postoje mogućnosti i za meteoropatske reakcije.

Rak

Ljubav

Prva polovina juna je uglavnom povoljna onima koji su u emotivnim vezama i brakovima. Venera svojim tranzitom kroz vaše polje ličnosti i dobrim aspektom sa Jupiterom i Neptunom daje osećaj emotivne sigurnosti i bliskosti, a čini i da na lakši način prevazilazite eventualne probleme sa voljenom osobom. Ni drugi deo meseca ne mora biti loš, ali je evidentno da će i komunikacija, ali i osećaj sigurnosti biti na neki način „načeti“ i pomalo ugroženi. Ukoliko ste u braku, problem se najviše može vezivati za finansije, dok kod onih u vezama kamen spoticanja može biti nerazumevanje i nemogućnost da se dogovorite, uskladite. No, i ovi se aspekti mogu prevazići, ali samo ako na prvo mesto stavite ono što osećate jedno prema drugom. Slobodni Rakovi imaju vladarku srca, planetu Veneru na svojoj strani. Lako se sklapaju poznanstva, suprotni pol je privučen vašom harizmom i šarmom i zato nije čudo što ćete oko sebe imati više udvarača. Iz ovih situacija mogu se pokrenuti neke lepe emotivne priče. Drugi deo meseca donosi da ste više usmereni na sebe i vrlo probirljivi, pa će i ulazak u emotivnu vezu biti nešto teži.

Posao

Tokom ovog meseca budite mudri! Istovremeno imate podršku planeta, ali i neke prepreke, pa u ovakvim situacijama treba uvek nastupati oprezno, bez ishitrenosti i uz veliku promišljenost. Na taj način ovo bi mogao biti vrlo poslovno uspešan i profitabilan mesec po vas! Prvi deo juna je nešto lakši, samo se treba čuvati konkurencije, bilo kakve vrste nelegalnosti i tajnosti. Drugi deo juna može doneti male probleme u odnosu sa saradnicima – pa budite prilagodljiviji! Finansijski – treća dekada nepovoljna.

Zdravlje

I po pitanju zdravlja drugi deo juna može biti promenljiv. Nervoza, problemi sa stomakom, a potrebno je i nešto u načinu ishrane menjati. Stariji Rakovi – krvni sudovi, žlezde sa unutrašnjim lučenjem.

Lav

Ljubav

Do početka treće dekade meseca Lavovi u emotivnim i bračnim vezama će uglavnom moći da se pohvale dobrom komunikacijom i skladnim odnosom sa partnerom. Češće ćete provoditi vreme zajedno, u nekim zabavnim aktivnostima i druženjima, izlascima – a eventualne sitne probleme će biti kroz razgovor lako rešiti. Iako Venera polovinom juna ulazi u vaš znak, neki neugodni aspekti koje pravi doneće da će između vas i voljene osobe krenuti da svaki čas izbijaju varnice, kod oboje se mogu javiti naglašena ljubomora, posesivnost i velika tvrdoglavost. Iako ćete vi lično shvatiti da po nekim pitanjima jako preterujete i dižete galamu, kao da nećete moći da se obuzdate i „spustite loptu“. Zato vam skrećem pažnju na VAŠE ponašanje – pokušajte da neke stvari korigujete i da jaku energiju koju nosite usmerite na jačanje emocija i zabavu, a ne na probleme. Što se tiče slobodnih Lavova, ulazak u jun je prilično obećavajuć, jer već u tom periodu možete ili upoznati nekog ekstra zanimljivog, ili pak ući u emotivnu priču sa osobom sa kojom ste već u kontaktu. Ostatak meseca je odličan, ali više za provod i zabavu.

Posao

Prva dekada juna je fe-no-me-na-lna po vas i u tom periodu grabite i rukama i nogama, jer itekako možete ostvariti zapažene poslovne rezultate. Nekima od vas u ovom periodu idu i unapređenja, jake poslovne saradnje i veća finansijska dobrobit. No, već ulaskom u drugu dekadu treba biti nešto obazriviji – nemojte da tražite hleba preko pogače, da ne biste ostali i bez jednog i bez drugog. Takođe, malo kontrolišite svoj ego i ambicije, jer možete doći u problem sa saradnicima koji su vam vrlo bitni.

Zdravlje

Ne smete da se opuštate po pitanjima zdravlja, da zanemarujete neke tegobe ili da se pak olako odnosite prema sebi. Budite umereni u svemu i uvedite nove, pozitivne životne navike.

Devica

Ljubav

Za Device u emotivnim vezama i brakovima – šarena situacija tokom juna...Non stop će se odvijati neke vruće – hladno situacije i kao da vi i partner nećete uspeti da se uskladite i mirno funkcionišete na iole duže vreme. Sam početak i prvih par dana u mesecu su jako dobri, a onda ulazite u tu zonu – čas ljubav cveta, čas ne verujete jedno drugom, čas gledate da provedete svaki minut zajedno, čas varnice bljeskaju na sve strane. Zauzetim Devicama takođe stoji mogućnost ulaska u paralelnu vezu, i to u drugom delu meseca, što svakako neće doprineti da situacija sa stalnim partnerom bude stabilna....naprotiv, pravite prostor za veće probleme, i to tokom treće dekade juna....Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, za vas je jun mesec pun prilika, ali istovremeno – i mesec pun otežanja kada su nove emotivne priče u pitanju. Da ćete upoznati nove ljude kojima ćete biti privučeni, kao i oni vama – to svakako stoji. No, čak i ako započnete emotivnu priču, ona kao da neće moći da funkcioniše normalno – biće prisutne velike strasti, ali i non stop neke prepreke, problemi oko dogovora, susreta i komunikacije....

Posao

Kao i u emotivnom delu – i poslovni segment će pružati neke izuzetne mogućnosti, ali i velike izazove. Vaša pažljivost, opreznost i logika će morati da budu na maksimumu non stop i na žalost, malo je verovatno da ćete moći da se opustite i da se sve odvija spontano, samo od sebe. No, sa pojačanim oprezom doći će i mogućnosti da se ostvare i kvalitetne poslovne saradnje, sklope dobri poslovi, ali i da se raduje finansijskom rezultatu. U trećoj dekadi juna biće nešto više troškova. Ne zadužujte se tada.

Zdravlje

I zdravstveni segment u stopu prati emotivni i poslovni. Zato – vodite računa o sebi, odmarajte se, jedite kvalitetno i umereno, krećite se. Biće prisutno i mentalno opterećenje u drugom delu meseca.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesečni horoskop 2018
« Odgovor #3 poslato: 13:04:09, 02.Jun.2018. »
Vaga

Ljubav

Sem povremenih bljeskova ljubomore i posesivnosti, malo je verovatno da bi u vašim emotivnim vezama i brakovima mogla biti loša situacija, bar ne u prve dve dekade juna. Vi ste trenutno u periodu koji vam jako odgovara i pored pojačane emotivnosti, uspevate da pronađete zajednički jezik sa voljenom osobom, a evidentno je i da vas očekuje više lepih momenata, druženja, pa možda i po koje kraće putovanjce. Pa gde je tu problem – pitate se vi. Pa, problem će nastati tamo negde od polovine juna, kada ćete vi možda malo više da se opustite, da više budete u kontaktu sa prijateljima, da možda češće flertujete...a da partnera skinete sa liste prioriteta (bar će to drugoj strani tako izgledati). Partner neće moći da razume vaša ponašanja i tada već može dolaziti i do rasprava, gloženja, trzavica. No, i pored jednim delom negativne energije, ipak ne bi trebalo da ovaj period dublje utiče na vaš odnos. Što se tiče slobodnih Vaga, kod vas će baš biti šareno – ima mogućnosti i za ljubav na daljinu, ima mogućnosti i za avanturu, za nova poznanstva preko izlazaka, ali je moguće i da se „smuvate“ sa prijateljem....

Posao

Ulazak u mesec jun će vas baš vinuti u visine. Poslovna situacija je odlična, a neki od vas će odmah u ovom periodu ostvariti zapažene i poslovne i finansijske rezultate, dok se drugima smeše i unapređenja i jačanje postojećih pozicija. Ni ostatak meseca nije ni malo loš, samo je potrebno malo kalkulisanja i opreza. Bićete na nekom svom vrhuncu u drugom delu juna, i nemojte da vas začudi ako bude onih koji vam zavide, podmeću ili žele da vas „spuste“. Ne dajte se. Finansije – treća dekada juna nestabilna.

Zdravlje

Zdravstveni segment će varirati. U jednom momentu ćete se osećati odlično i puno energije, u drugom već možete kljoknuti, premoriti se, istrošiti. Pokušajte da budete umereni u svemu što radite.

Škorpija

Ljubav

Prva dekada meseca je maltene pa savršena za Škorpije u emotivnim vezama i brakovima. Ljubav cveta, varnice lete na sve strane (one dobre – ne one loše) – sve u svemu – i vi i vaše voljeno biće uživate do krajnjih granica! Znate kako kažu – uživajte u sadašnjem trenutku, jer nikada ne znate koliko će trajati....E takva će situacija baš da bude kod vas. Već negde tokom druge dekade kreću prve turbulencije, za koje će uzrok biti ponašanje voljene osobe. Da li će se druga strana malo „raspustiti“ ili pak neće obraćati dovoljno pažnje na vas – to je već pitanje. Poenta je u tome da će se voljena osoba okrenuti svojim prioritetima, a vi ćete u inat – da se okrenete svojim. Naravno, znate da je inat najgori zanat, ali šta sad....U svakom slučaju, nepeto i burno će biti sve do kraja ovog perioda! Što se tiče slobodnih Škorpija, ima kod vas šansi za neke jače emotivne priče, ali uglavnom ili sa osobama koje ne žive blizu vas ili na nekom putovanju, seminaru van vašeg mesta stanovanja i tako dalje....Ono što je ostalo jesu avanture i neobavezni kontakti za koje ćete imati mogućnost tokom čitavog juna!

Posao

Početak juna vas zatiče u fenomenalnom raspoloženju, odličnim poslovnim pozicijama, novim projektima koje razrađujete i koji će se vrlo brzo pokazati kao uspešni, ali i jakim saradnjama sa strancima. Nije ni malo loše. Više obratite pažnju na saradničke odnose i partnerstva od druge dekade meseca i trudite se da nađete kompromisna rešenja za probleme koji će krenuti u ovom periodu. Prvi deo meseca je odličan za pitanja novca, a u drugom ćete morati više da kontrolišete troškove.

Zdravlje

Zdravstveni segment je odličan, sve do retrogradnosti vašeg vladara Marsa, tamo negde tokom treće dekade meseca. Moguće su povrede, nervoza, problemi sa pritiskom i meteoropatske reakcije.

Strelac

Ljubav

Prvi deo meseca je korektan Strelčevima u emotivnim vezama i brakovima. Komunikacija sa partnerom je laka, uspevate da se dogovorite oko svega što vam je oboma bitno, i generalno gledano – jedna pozitivnija i optimističnija energija se uselila u vaš odnos. No, problem je u tome što ovo neće biti trajnog karaktera. Već u drugom delu meseca doći će do prvih nesuglasica, koje kod onih u brakovima mogu ići zbog finansija, a kod onih u vezama – zbog posesivnosti, ljubomore, sumnje. Biće povremeno dosta teško pronaći zajednički jezik i usaglasiti se. Ne odustajte odmah na prvim preprekama, pokušajte da budete otvoreniji i korektniji jedno prema drugom! Slobodni pripadnici ovog znaka biće okruženi udvaračima tokom celog meseca i sigurno je da vam neće manjkati razloga za dobro raspoloženje. Nešto nisam sigurna da ćete vi biti baš spremni za ozbiljniju emotivnu priču i čini mi se da će vas više interesovati neobavezni kontakti, a da svoju slobodu nećete dati baš tako lako. No, sam kraj meseca može doneti osobu pred kojom će svi vaši odbrambeni sistemi kapitulirati....

Posao

U ovaj mesec uletite brzinom od sto na sat! Ne časite časa – radite, pregovarajte, sastančite, putujte, dogovarajte se – itekako su jake predispozicije da ostvarite vrlo povoljne i poslovne i finansijske rezultate. Dajte zato sve od sebe! Imaćete par ne toliko ugodnih momenata tokom druge i treće dekade meseca, ali ćete uglavnom uspevati da ih prevaziđete i rešite. Budite maksimalno fokusirani na ono što radite da biste izbegli eventualne probleme. Finansije – prva dekada odlično, ostalo – promenljivo.

Zdravlje

Ne smete ići do svojih krajnjih granica i iscrpljivati se. To se neće odmah manifestovati kroz probleme, ali od početka druge dekade juna ulazite u „crvenu zonu“. Sam kraj meseca može biti dosta naporan.

Jarac

Ljubav

Jarčevi u emotivnim vezama i brakovima biće non stop na nekoj vrtešci kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Vi i partner ćete funkcionisati čas savršeno, čas ćete se distancirati jedno od drugog. Jednog dana ćete uživati u izlasku, zabavi, provodu sa zajedničkim prijateljima – već sledećeg ćete se raspravljati oko novca, dece, ili pak ljubomore. Komunikacija će biti ili savršena u jednom momentu, ili pak nećete moći da progovorite dve reči a da se ne posvađate u nekom sledećem. Neće biti lako pregurati ovaj naporan period, ali ako je za utehu – i pored trzavica i problema koji će postojati, ne vidi se da će bilo šta od ovoga istinski potkopati temelje vaše veze. Jun je buran, ali ćete se snalaziti nekako! Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, ni kod vas situacija neće biti jednostavna. Oni koji se budu vama udvarali, teško će vas osvajati, a oni koje vi budete pokušavali da muvate – praviće se da vas ne primećuju ili vam davati svoje prisustvo i pažnju na kašičicu. U suštini – malo je verovatno da ćete uspeti da ostvarite bilo šta ozbiljnije i stabilnije tokom ovog perioda. Ako ništa drugo, makar uživajte...

Posao

Poslovno ćete proći bolje nego po pitanju emocija. Već od samog početka juna krenuće plodonosan period, naročito kada su postojeće saradnje u pitanju, mada je itekako moguće da pokrenete i nešto potpuno novo. Pogoduje vam i sve ono što je vezano za inostranstvo, pa i na tom planu možete imati i uspeha i finansijskih povoljnosti. Od početka druge dekade biće povremeno problema u komunikaciji sa saradnicima, pa gledajte da se ne postavite suviše kruto i zahtevno. Finansije – na žalost, promenljivo.

Zdravlje

Zdravstveni segment će biti pomalo nestabilan. Potrebno je da se više usmerite na pravilnu ishranu, kretanje, zdrave životne navike. Povremeno iscrpljenost i hroničan umor.

Vodolija

Ljubav

Makar u prvoj polovini meseca – sve će pucati od ljubavi i dobre energije u vašim emotivnim vezama i brakovima. Doduše, i kasnije će pucati....ali na nešto drugačiji način....Naime, tamo negde od polovine juna krenuće prve čarke sa voljenim vam bićem. Vi ćete terati svoje, partner će takođe terati svoje i biće veliki problem da se napravi bilo kakav kompromis. E još kad Mars u vašem znaku krene unazad, tamo negde tokom treće dekade – ima da se setite raznoraznih situacija od pre sto godina i baš će vam tada doći da podsećate voljenu osobu na sve njene greške i propuste. Naravno, ako se pitate kakva će reakcija vašeg partnera biti na tako nešto – slobodno možete da računate na dramu, riku iz petnih žila i tako to. Šta da vam kažem, osim – popustite vi malo, neka i voljena osoba popusti malo....i možda se sve i dovede u kakvo takvo mirno stanje. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, vi ćete da ludujete, da ludujete...pa da onda ludujete još malo. Juriće vas udvarači, vi ćete juriti svoje simpatije – povremeno se neće znati ko koga juri....ali ćete u celom procesu neizmerno uživati i fantastično se provoditi!

Posao

I vi ćete krenuti furiozno kroz mesec jun. Sve puca i pršti od ideja, od dogovora, od kreativnosti, od novih saradnji, osećate se odlično, a novac kaplje li kaplje – sa svih strana. Sve će to tako fino i bez većih problema ići otprilike do polovine meseca, a onda moramo malo da se ubacimo i u neke turbulentnije fazone! Naročito će saradnički odnosi trpeti, pa je itekako moguće da budete na „ratnoj nozi“ sa njima, poslovnim partnerima, nadređenima. Finansijski – odlično sve do treće dekade meseca.

Zdravlje

Mars u vašem znaku daje vam potrebnu energiju, ali će zato i privlačiti probleme sa stresom, krvnim pritiskom, alergije, meteoropatske reakcije, posebno od treće dekade meseca.

Ribe

Ljubav

Na neki čudan način ste usklađeni sa emotivnim ili bračnim partnerom u prvoj polovini meseca. Nije sve baš kako biste vi voleli i želeli, ali uspevate da pronađete kompromis, usklađujete se, a primetili ste i da su emocije i strast jači nego u dužem vremenskom periodu unazad. E, tu negde polovinom juna vi upadate u začarani krug poslovnih obaveza koje vam neće dati da dišete, pa će se susreti sa voljenom osobom prorediti, a i vaša komunikacija će biti svedena, štura, nezanimljiva. Tada će se javiti i prve, obostrane sumnje u vernost i odanost, mada ja moram da primetim da će neki od vas itekako biti skloni da u drugom delu meseca malo (ili malo više) „šaraju“....Ono što je potrebno jeste da uložite maksimalan trud u očuvanje vašeg odnosa, baš iz razloga što ćete se oboje osećati loše i nesigurno. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, itekako je moguće da se ponovo „spojite“ ili sa bivšim partnerom ili pak sa osobom koju neko duže vreme znate. No, bilo bi dobro da to ne bude neko ko je zauzet, mada je i tako nešto više nego verovatno.....Ribe će generalno gledano, biti u fazonu tajnih veza i odnosa tokom ovog meseca, a i sklone tome da se vraćaju „korak unazad“. Šta ćete , takav vam je horoskop....

Posao

I Ribama je prvi deo juna meseca odličan po pitanju posla. Bilo da radite sa strancima ili za neku državnu, javnu ustanovu, bilo da putujete često, bilo da hoćete da poboljšate i unapredite saradnje i partnerstva u kojima ste, bilo da vam je želja da pokrenete sopstveni posao – ne čekajte, već krenite odmah u akciju! Budite sigurni da će sve krenuti brže i bolje nego što ste očekivali. Od polovine meseca imaćete posla preko glave, pa nije ni čudo što će u tom periodu biti pojačana tenzija. Finansije – korektno.

Zdravlje

Mentalna napetost i stres u drugom delu meseca. Takođe, moguće su i nesanice, alergijske ili meteoropatske reakcije. Potrebno je da promenite nešto u svojim životnim navikama.

 
 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
2124 Pregleda
Najnovije: 18:06:42, 06.Mar.2010.
Ch
13 Odgovora
4171 Pregleda
Najnovije: 20:38:55, 02.Dec.2014.
TF 2008
24 Odgovora
5159 Pregleda
Najnovije: 00:26:38, 04.Dec.2015.
Miloš Mi.