Tranzit Marsa

• Odgovora: 90
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Marsa
« Odgovor #60 poslato: 20:31:56, 14.Jul.2012. »
Mars u znaku boravi dva mjeseca, brzo se krece, i kazu da je gluplji od Saturna, ja bih rekla nije podmukao kao sto umije biti los Saturn >:(, za njega je najvaznije da u nekom obracunu izadje kao pobjednik, pravi ratnik. Meni je natalno u cetvrtoj kuci, i trenutno tranzitira cetvrtom kucom, nista posebno mi nije donio, evo zakacio je bio natalni Ma i Ve u djevici i nikog zanimljivog nijesam ni upoznala, a kamoli zapocela vezu. Mozda bude neka ljubav kad mi zahvati stelijum u skorpiji u petom polju, vidjecemo...
Svasta,astrolog kod kojeg sam prvi put radila natalnu kartu prije par godina mi rece da se zadrzava oko 7. mjeseci u jednom znaku  (*o*),doduse masio je on u dosta stvari,pa me ne cudi ako je vezano za ovo.
Nego,sta ti kazes o Marsovom tramzitu kroz 12.?Meni upravo ulazi u 12.,i onako,malo me jeza hvata  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #61 poslato: 20:39:48, 14.Jul.2012. »
Mars u znaku boravi dva mjeseca, brzo se krece, i kazu da je gluplji od Saturna, ja bih rekla nije podmukao kao sto umije biti los Saturn >:(, za njega je najvaznije da u nekom obracunu izadje kao pobjednik, pravi ratnik. Meni je natalno u cetvrtoj kuci, i trenutno tranzitira cetvrtom kucom, nista posebno mi nije donio, evo zakacio je bio natalni Ma i Ve u djevici i nikog zanimljivog nijesam ni upoznala, a kamoli zapocela vezu. Mozda bude neka ljubav kad mi zahvati stelijum u skorpiji u petom polju, vidjecemo...

Pa ovo onda dobro objasnjava sve sto se meni sad desava. Mars mi tranzitira 7. kucu u zadnja 2 mjeseca. Vidim ja ne mogu da se skoncentrisem i krenem naprijed nego samo kopam po prosloj vezi i razbijam glavu. Dao mi je puno materijala za razmisljanje no nisu to one mudre misli vec osvetnicke.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #62 poslato: 20:48:33, 14.Jul.2012. »
Kad seta kroz 12. polje naglasak je na unutrasnjem zivotu, mozda budes nervozna ili pozelis da se izolujes, jer osjecas da si u drugom planu. Mozda ti neko bude radio iza ledja, jer je ovo i kuca tajnih neprijatelja >:(, ali kako su tajni neces znati ko je to. Ali, ne treba na druge obracati paznju sada, vec se u osami pozabaviti sa sobom i svojim potisnutim osjecanjima, da bi spremna docekala njegovo brzinsko ulijetanje u prvu kucu :D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #63 poslato: 20:50:13, 14.Jul.2012. »
Kad seta kroz 12. polje naglasak je na unutrasnjem zivotu, mozda budes nervozna ili pozelis da se izolujes, jer osjecas da si u drugom planu. Mozda ti neko bude radio iza ledja, jer je ovo i kuca tajnih neprijatelja >:(, ali kako su tajni neces znati ko je to. Ali, ne treba na druge obracati paznju sada, vec se u osami pozabaviti sa sobom i svojim potisnutim osjecanjima, da bi spremna docekala njegovo brzinsko ulijetanje u prvu kucu :D
Uvijek mi su mi kriticne osma i dvanaesta,kad je Mars u pitanju.Kad bi ih nekako mogao zaobici haha  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #64 poslato: 20:53:44, 14.Jul.2012. »
Mene je najvise strah od Plutona i Saturna, jer sam primijetila da mi oni donose lose stvari, ili umisljam, Mars se brzo krece, on voli da se svadja, ali to po meni nije nista strasno, Pl i Sa donose emotivne povrede, to najvise izmuci covjeka.

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #65 poslato: 20:54:48, 14.Jul.2012. »
Uvijek mi su mi kriticne osma i dvanaesta,kad je Mars u pitanju.Kad bi ih nekako mogao zaobici haha  ;D

Gledaj to sa pozitivne strane. On ce te natjerati da udjes u sebe i preispitas stvari koje drugi ne vide s polja a ti ih osjecas. Posto je Mars ratnik mozda ces voditi neke unutrasnje borbe sama sa sobom. Meni to ne zvuci toliko lose koliko ti jauces haha

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #66 poslato: 21:03:05, 14.Jul.2012. »
Sta moze donijeti Mars kad dotakne natalni Saturn, to me ceka za dva mjeseca otprilike :; ;D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #67 poslato: 21:05:04, 14.Jul.2012. »
Gledaj to sa pozitivne strane. On ce te natjerati da udjes u sebe i preispitas stvari koje drugi ne vide s polja a ti ih osjecas. Posto je Mars ratnik mozda ces voditi neke unutrasnje borbe sama sa sobom. Meni to ne zvuci toliko lose koliko ti jauces haha
To je onaj pozitivniji dio,jelte  ;D
A po pitanju tih tajnih neprijatelja,meni kao da je uvijek u 12. Uvijek ima majmuna koji rade iza ledja,tako da mi to nije nista strano.Kao sto sam rekla,ono sto me plasi je mogucnost povreda.Ono sto me iritira je to sto Ma iz 12. obavezno ometa sve sto radim.Dodatno mi otezava situaciju i onako otezanu ovim uklijestenim stelijumom.Usporice me jos vise,a to mi se nikako ne svidja,pa makar to trajalo samo dva mjeseca  :)
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #68 poslato: 21:09:43, 14.Jul.2012. »
Sta moze donijeti Mars kad dotakne natalni Saturn, to me ceka za dva mjeseca otprilike :; ;D

hmmm.....mogu ti reci sta znaci kad Sa dotakne natalni Mars: spremi se da se suocis sa kojekakvim stvarima iz proslosti i nekim starim situacijama. Kod mene svaki put donese nered u glavi :-(

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #69 poslato: 21:12:41, 14.Jul.2012. »
Ako ista mrzim to je proslost, uspomene, stare ljubavi. A svi misle da zbog podznaka u raku i Saturna u petom, Mjeseca u jarcu, sam vezana za proslost, a kod mene je sasvim suprotno, vise razmisljam sta ce biti, no sto je bilo. 8)

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000