Mrsavljenje

• Odgovora: 9

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže maxi83

• *
  • 5
  • 0
  • Pol: Žensko
Mrsavljenje
« poslato: 20:45:00, 30.Sep.2015. »
Da li je neko pio caj za mrsavljenje Anina magija, interesuju me iskustva korisnika ?
 (e*e)

Odg: Mrsavljenje
« Odgovor #1 poslato: 03:06:47, 07.Okt.2015. »
Ej, pila sam ja.
Meni je skroz OK, skinula sam nekih 4 kg u prvom mesecu, i nisam baš redovno pila, priznajem... al sam zatrudnela pa sad čekam da se porodim i prestanem da dojim, ne dozvoljava Ana da se pije u periodu trudnoće i dojenja, što mi je i ok, znaš?
Ako mogu još nešto da pomognem...

Maja

*

Van mreže maxi83

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 14:00:15, 07.Okt.2015. »
I ja sam takodje pila I smrsala 6 kg. A kosa I koza mi je savrsena . Mada sam ja bas pila redovno to je najbitnije kod tog caja. Hvala pozzzz

*

Van mreže Davi

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 15:31:22, 20.Dec.2015. »
na mene jos uvek taj caj ne deluje. nije mi jasno o cemu se radi. redovno ga pijem jer sam kuci stalno. prekosutra ce biti tacno mesec dana kako ga pijem a ja i daljem stojim na 75. jedem isto ni vise ni manje. mnogi se hvali teb ovoliko te onoliko kg smrsali,da li je samo prazna prica il ima istine,ne znam.
o struku i da ne pricam....ne znam zaista

« Odgovor #4 poslato: 20:14:04, 29.Apr.2016. »
Da li je neko u skorije vreme pio ovaj caj? Zamolila bih clanice koje su ovde pisale da napisu i svoje iskustvo za vreme i posle pijenja caja. Ja ga trenutno pijem ali ne vidim neke rezultate. Hvala unapred, pozdrav!

*

Van mreže pecaros

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #5 poslato: 13:19:07, 08.Maj.2016. »
Pozdrav,

Pijem drugu kutiju Anine magije, malo reci prezadovoljan...7 kg sam skinuo,obim struka nisam merio ali je vidno pao, znam po garderobi i po rupama na kaisu..primetio sam da mnogo lakse ujutru ustajem i da se lakse budim sa mnogo vise energije jer koliko vidim da piše na kutiji da vrsi i detoksikaciju organizma...i najvaznije ne trujem se nekim hemijama vec pijem prirodno bilje koje je toliko podcenjeno kod nas..bitno samo biti disciplinovan i redovno piti, a nije ni tesko jer je ukus odlican...podseca na medenjake, toliko mirise kad se skuva da mi se i zena prikljucila iako nema sta da skine, a vidim da mi stalno neko vadi iz kutije.. (rzm)

« Odgovor #6 poslato: 09:41:16, 26.Maj.2016. »
Hvala Pecaros, drago mi da nekom caj pomaze, ja sam posle 22 dana pijenja, strogo pridrzavajuci se uputstva, nabacila 2 kg vise nego na pocetku.  (*o*)  >:(

*

Van mreže maxi83

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 15:47:14, 06.Jul.2016. »
Jovanajoca proverite stitnu zlezdu i hormone u tom slucaju slabo pomaze.

*

Van mreže ALDI

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 12:23:57, 16.Avg.2016. »
Pozdrav svima :) :)
Ja sam koristila čaj Anina magija, mjesec dana, sve prema uputama, vjerujte ni kilogram nisam smšala  :-[

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #9 poslato: 02:12:34, 07.Apr.2017. »
Mislim da su svi ti cajevi,tabletice i gluposti koje reklamiraju bas najobicnije gluposti i nije mi nikako jasno ko pada na to.
Valjda je logicno da dok se ne koriguje ishrana i ne poveca fizicka aktivnost nece se nista ni postici. Drugo je kod onih koji imaju hormonske poremecaje,ali i tu postoji resenje,lepo odete ispitate sve sto treba onda pravac kod nutricioniste i naoruzajte se strpljenjem i dobrom voljom. Bez toga nista
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000