Uran u I (prvoj) kuci - 1. polju

• Odgovora: 24
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže SelmaPlu

• *
  • 23
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Uran u I (prvoj) kuci - 1. polju
« Odgovor #10 poslato: 23:32:31, 05.Jun.2009. »
I kod mene je u prvom polju.
I ponekad je zaista tesko zivjeti po svom, i "tjerati svoje", cak i onda kada te sve drugo upucuje na suprotno... Tesko je danas biti ono sto jesi, doslovno. U svijetu prepunom laznih moralista, samozvanih puritanaca i ljudi koji gledaju ali ne vide...

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
« Odgovor #11 poslato: 22:27:15, 21.Jul.2009. »

Zavisno od aspekata koje im pravi taj Uran iz 1.polja...mogu biti jako pozitivni ekscentrici,ili...U svakom slucaju ljudi neshvaceni od svoje okoline...meni simpaticni,van sablona,furaju svoj fazon,ali samo aspekti kazu na negativno ili pozitivno,Ja imam drugaricu kojoj je Uran u 1.,fantasticna osoba,s tim sto se jedne sedmice pojavi kao plavusa,druge kao crnka,trece sa ticijan bojom kose...ali to je bas ona...bez ustezanja.

Moj Uran0VE u Strelcu u 1k...definitivno me ovo dobro opisuje, totalno furam svoj neki fazon sto se tice oblacenja i mode, mada volim da sam u trendu(VE u Strelcu), asimetricne frizurice, potreba za izdvajanjem iz mase na neki nacin...

nama je preporuka da se izdvajamo i da nikako ne pokusavamo da se uklopimo u neke ustaljene sablone jer samo mozemo biti nesrecni...

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 13:58:14, 26.Jul.2009. »

Inteligencija, inovativnost, neshvacenost, idealisti, neprilagodljivost, svojevolja...
Toliko neocekivanih udaraca sudbine, nemira, svojevolje...
Oni svoje grijehe plate jos u ovom zivotu.
Prisutan vlastiti moralni kodex i ne dozvoljavaju uplitanje drugih ljudi u svoj nacin zivota.

Film 300 se moze uporediti sa ovim aspektom. Gdje (ne mogu se sjetiti imena glumca u filmu) ratnik povede svojih 300.  vojnika na vojsku od oko milion drugih vojnika, daleko bolje opremljenijih i obucenih. I on zna da ce njegova vojska izgubiti, zna da ce "pasti", ali ipak ide! Ide svjesno u smrt, jer ne moze protiv sebe, i onog osjecaja sta treba, a ne sta je prakticno izvedivo. Radije ce pasti za svoj ideal, nego zivjeti monoton zivot po pravilima postavljenim nekada davno....

Ima tu Ur ,ali to ides, a znas da je rizicno i da ce vojska pasti ima i mnogo skorpijonskog u sebi pored tog Ur. Secate se price o zabi i skorpiji?(da ne idem u of)

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 16:46:28, 15.Nov.2009. »
Vrlo inteligentne osobe,ali sa promenljivim raspolozenjem!

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 19:19:36, 28.Nov.2009. »
Uran u prvoj,ne mora uvek biti vezan za karakter,recimo,asc Skorpija,a osoba je visoka 190.........

Slazem se,moze da da i promene raspolozenja....ishitrene reakcije...

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #15 poslato: 02:37:24, 29.Nov.2009. »
1981-1988 Ur je boravio u strelcu. tu vec imamo odbacivanje religioznih pravila. ovi ljudi vole slobodu kretanja i razmisljanja. vrlo lako mogu postati buntovnici.
Valjda zato sto je prethodno u Strelcu bio jos ihahaj..mislim 1887-1904.

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #16 poslato: 14:11:35, 12.Feb.2011. »
Uran u ovoj poziciji ce remetiti pokusaje da se formira relativno stabilna licnost i za svakog sa ovom pozicijom ce biti problem da se oseca lagodno u svojoj kozi zbog pokretljivost i promenljivost svog identiteta. Uran ce podstaci nestalnost i ekcentricnost, i potrebu za eksponiranjem u javnost. Uran zahteva revolucionernu promenu identiteta. Ta promena moze biti posledica iznenadnog soka koji podstice licna spoznaja, ili ukazivanje neocekivane prilike posebno one koje donose novo okruzenje i daje mogucnost da se prekine neki ustaljeni model ponasanja. Sto znaci da osoba sa Uranom u I kuci moze da dozivi promenu svojih stavova i zbog okoline. Ovim ljudima je potrebna veca doza slobode i nekonformizma. Cesto znaju da budu neosetljivi na tudje potrebe, posto su okrenuti ka sebi. Promenljivost karaktera ovih osoba zna frustrira okolinu . Cesto su lideri futuristickih alternativnih grupa.
Uh,skroz tacno :(
« Najnovija izmena:: 19:11:24, 21.Avg.2011. Čarobnjak »
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže GirlfromJupiter

• *
  • 18
  • 0
« Odgovor #17 poslato: 21:53:07, 20.Avg.2011. »
I ja imam Ur. u prwoj,mozda imam 4,5 karakteristika owe cudne planete ali inace ne osecam neki jak uticaj. . .mozda jer nije jako aspektovan,ima samo konjukciju sa Neptunom i kwadrat sa MC. . . i to je to. . . i da definitiwno sam najcudnija osoba koju znam i imam jako neobicne stawowe. . . . . .  :D ;D :P
Don't worry,be happy :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #18 poslato: 19:23:52, 21.Avg.2011. »
I ja imam Ur. u prwoj,mozda imam 4,5 karakteristika owe cudne planete ali inace ne osecam neki jak uticaj. . .mozda jer nije jako aspektovan,ima samo konjukciju sa Neptunom i kwadrat sa MC. . . i to je to. . . i da definitiwno sam najcudnija osoba koju znam i imam jako neobicne stawowe. . . . . .  :D ;D :P
Zavisi i koliko je blizu ascedenta...  sto je dalje manji je uticaj...

*

Van mreže GirlfromJupiter

• *
  • 18
  • 0
« Odgovor #19 poslato: 15:53:13, 23.Avg.2011. »
Zavisi i koliko je blizu ascedenta...  sto je dalje manji je uticaj...

Da pa nije jako blizu,mislim da je na 30 stepeni od asc. . . 1 kuca mi obuhwata pola strelca i celog Jarca,a Ur je na 14şt. Jarca. . .  (mah:mah)
Don't worry,be happy :)

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000