Prijedlog

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
  • Pol: Žensko
Prijedlog
« poslato: 16:50:36, 16.Mar.2009. »
Ja imam jedan prijedlog,a tice se malih ikonica planeta i aspekata,koji bi bili ponudjeni kao smajliji da se koriste.Negdje sam to vidjela na forumu,cini mi se na astro.com,i super mi je to stvar,tako bi ustedjeli prostor i vrijeme  :) Pa ako postoji mogucnost da se to odradi,bilo bi super,ako ne..pisat cemo :))

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Prijedlog
« Odgovor #1 poslato: 18:37:14, 16.Mar.2009. »
Hvala za predlog  :)

To je jako dobra stvar i naravno da sam razmisljao o tome i ranije.
O cemu se radi, ako bi ubacili tako nesto korisnicima bi umnogome olaksali posao ali bi sve reci koje imamo u ikonicama bile zamenjene i jednostavno te pojmove ne bi uopste imali na forumu. To prevashodno ne bi bilo dobro za nase kotiranje na trazilicama koje je i sad daleko od onoga kako sam ja zacrtao.

Kada ostale forume i sajtove budemo gledali u retrovizoru mozemo ozbiljno razmisljati o takvim prepravkama gde ce forum korisnicima olaksati posao jer su mu oni doprineli da ima "ime". Sada trenutno jos uvek nemamo taj rank sajta da bi eksperimentisali na bilo koji nacin. Kada se budu stekli uslovi za tako nesto moj posao da ih ubacim ce trajati nekih 10 minuta.

Zao mi je sto cete malo vise kucati ali da bi se doslo do takvih olaksanja potrebno je stvoriti temelj za tako nesto. Svi zajedno sada taj temelj gradimo.  (mah:mah)

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #2 poslato: 18:41:50, 16.Mar.2009. »
Ma nista to nije,super je sto si vec to razmatrao,ja nisam postavila bila vremenski okvir zato sto sam svjesna da gradimo forum :) Nego sam bas mislila da bi to u nekoj doglednoj buducnosti bila prava stvar :) Stariji postovi bi stojali kako stoje,sa punim nazivima,a noviji bi kada bi to stiglo,poceli upotrebljavati :) Nego super je sto imas to u vidu,eto sada imamo cilj !! Da dodjemo da tih nasih ikonica  ;) ;)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 18:47:28, 16.Mar.2009. »

Only progress...  ;)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000