Ma nemas brige plotunac,ja to nisam ni shvatio tako pa i da ti je to i bila zamerka opet ne bi mi to smetalo.Nego sam ja to pomenuo jer na jednom drugom forumu na kom sam bas dugo,cim sam napravio prvih par komada odmah je jednom forumasu zalicilo na to.Pa je usledila buica interesantnih sala,nasta se ja opet nisam naljutio.Malo sam se iznenadio jer ja to tada nisam stvarno video,jer da jesam nebih ga tako sigurno uradio,al nisam.Pa kad su oni to rekli,a ja posle ponovo bacio pogled bas sam se iznenadio. ;DAli sta danasnji umetnici sve rade,ovo je moje maciji kasalj.

A elena,eto kad ti god hoces.Ja sam tu.Jednu cu uraditi bas za tebe kada nadjem slobodnog vremena i ostavicu je na strani da ceka tebe.

A jos da znas,sto se toga tice i u vezi toga ja sam ti kao vino,sto starije sve bolje,u ovom slucaju sto kasnije to ces bolju figuru dobiti. :smehotres:Jer se ja jos usavrsavam,pa svakim novim radom sam za malo jos bolji.
Samo nemoj ti sad zbog ovoga da cekas mnogo,5-6 godina u vr glave. :smehotres:Naravno salim se.Meni odgovoara i sad i nemoj se opterecivati time koliko si dobra i dal si za to dovoljno dobra.Meni jesi ,tako da sa moje strane imas jedan veliki pristanak.Ali opet ,ti odluci.