Decoupage

• Odgovora: 93
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Decoupage
« Odgovor #50 poslato: 18:52:06, 29.Jun.2014. »
Hvala  :flowers:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
  • Pol: Muško
« Odgovor #51 poslato: 23:35:26, 05.Jul.2014. »
Bal lepo Elena.Radis ti ove kutice opasno.I kako koja sve lepsa i lepsa. (e*e)
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #52 poslato: 16:50:25, 06.Jul.2014. »
Hvala puno  :flowers:,mada je meni ona prva i dalje omiljena,bice jos neke ovih dana.
Nije te bilo na forumu ovih dana

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #53 poslato: 18:11:34, 06.Jul.2014. »
Nesumnjam da ce ih biti jos.Vidi se da si bas vredna.
A Ja,nema me...Pa iskreno da ti kazem ima dva razloga za to.Prvi razlog je sto sam doneo odluku da  idem jos jedan korak napred.Tj.ja se stalno i dosta trudim da se resim stvari koje smatram manama kod sebe i onim sto mi steti,a ne koristi,pre svega ovo zadnje.Krstareci po internetu za odgovorima,posto inace volim da ucim,mislim ucim nove stvari(kao skolarac),naleteo sam na nesto o  navikama i tim saznao opet neke veoma bitne stvari.I sad sam resio to da primenim.Pa taj jos jedan korak je u vezi rada.Zelim da radim sto vise,a cilj mi je 10-tak i vise sati dnevno.A naravno imam sta uvek.I to u trajanju  od najmanje 3 meseca.Toliko treba mozgu da usvoji novu naviku,ako se jos i trudi.A ja mislim da se trudim iz sve snage.Ali i ako bude trebalo vise nemari,koliko god da treba.
Drugi razlog je opet vezan za tu neku moju "borbu"mada ne zvuci tako.Na drugom jednom nasem forumu upoznao sam dve divne osobe,a mislim da sam pre neki dan i trecu.I nekako me sad put vuce ka tom forumu,kao cvet pcelu.Veoma detinjasta stvar od mene,al to ne zelim spreciti.Posto mi je lepo.A takodje usput  se i borim sa svoim demonima izlacuzi sebe kontrolisano njima i opet na tom forumu.On je ogroman pa uvek imas nekog ko je spreman da ti ocita "bukvicu" cim  malo zazvucis "drugacije" ili  pogresis.I ovde je to bilo,secas se? :mig:Ali nekako tamo me ta dva prijatelja,u stvari prijateljice bas meni cudesno podrzavaju,a i pomazu.Tako da sam sve blize cilju.A i eto tih nekih razloga.Otkricu ti jednu tajnu,mada ce zvucati kao da se hvalim(mozda malo,ali veruj mi nije toliko kao sto mozda izgleda).Toj jednoj sam isto poklonio jedan od radova koji joj se svideo kao i tebi onaj bradonja.I eto ostalo je divna prica koja se zavrsava neobicnim prijateljstvom u kom ja sve vise pocinjem da uzivam.A bojao sam se nekada prijateljstava.Ehh,nekada!Drago mi je sto sve to polako postaje proslost i samo jedna strasna zivotna avantura.Ali ipak avantura.Cak sam prestao da se boim ovakvog skakanja pred rudu.
Drago mi je sto  tebi dekupaz ide odlicno i sto radis prilicno s obzirom da nisi sama kao ja.Svaka ti cas prava si "pcelica".Izvinjavam se ovom prilikom svima sto sam malo zapostavio ovaj divni forum,al ne vredi,verujem kako mi zivot bude sve ispunjeniji,a moji problemi manji sve cu redje biti na njima.Verovatno je to i neki prirodni tok.Tu ce kao veza  ostati samo prijatelji.E sad koliko njih neznam,a pocinjem da se ne samo neplasim toga,vec i da uzivam u njima kako bi i trebalo da bude.Ali i dalje je dug put.Jos prepreka mora da se sredi,al nema veze.Radujem se tome iako za neke neznam dal cu srediti.Al nemari.Ima mnogo lepih stvari.A i sto rece ona Ana ja moram da mislim,ali zasto onda ne bih mislio pozitivno?I velika je istina u tome.
A i hvala tebi sto "me nisi zaboravila". :-[
Opet ja napisa mnogo. (*o*)
:srce:

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #54 poslato: 18:36:45, 07.Jul.2014. »
Ma nesto sam se i olenjila ovih dana,uradila sam jos jednu kutiju,ali nesto nisam bas zadovoljna,kao da mi jos nesto nedostaje,a ne znam sta,kad otkrijem i dovrsim je bice slike  :flowers:

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #55 poslato: 21:34:18, 07.Jul.2014. »
Uh to i mene nervira.Uradim nesto,a imam osecaj da mu nesto fali.A ima jos jedna tu fora.Kada radis dugo na necemu toliko se ,valjda izmoris,da moze da se desi da na kraju ma kakvo ispalo ti se cini da nije dobro.Meni je to skoro redovno.Kada uradim nesto brzo,onda ok,al kada se zadrzim dugo na necemu na kraju mi se redovno uopste ne dopada.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #56 poslato: 13:13:24, 08.Jul.2014. »
Ma ja nemam problem sa tim da mi se ne dopada to sto uradim,jer nije bas toliko zahtevno da mi oduzme mnogo vremena,pa da me prodje volja za tim,nego mi konkretno kod ove nesto jos fali,neka sitnica,ako dovrsim do kraja dana  bice slike  :flowers:

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #57 poslato: 13:56:48, 08.Jul.2014. »
Ma pusti ti mene.Ja imam problema sa svacim.Kad tako komplikujem. ;D
Aj metni te slike da vidjimo kuticu.
A uskoro i ja imam da mecem nesto. :lol:

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #58 poslato: 14:43:59, 08.Jul.2014. »
Za 5 min stavljam sliku

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #59 poslato: 14:52:02, 08.Jul.2014. »
Evo slike te kutijice koja mi stvara probleme  :flowers:. A inace jedva cekam da vidim sta to kod tebe ima novo

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000