Poplave 2014

• Odgovora: 286
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 29 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Poplave 2014
« Odgovor #90 poslato: 14:05:55, 17.Maj.2014. »
Kod nas se Mlava povlaci polako ali jos ima vode po gradu,zrtava nema ali je steta ogromna.
Zna li se kakvo je stanje u SM i Sabcu  ?
Drugarica mi se javila iz dela Obrenovca tj periferino selo, taj deo jedini nije bio poplavljen ali nažalost i tamo stiže voda kaže, poplaviče i njenu kuću u koju su pribegli mnogi ljudi, stvarno strašno.. talas Save se očekuje, ako se izlije moj blok će međuprvima da poplavi  >:(
Strasno,javljaj se kad budes mogao da ne brinemo
« Najnovija izmena:: 14:22:50, 17.Maj.2014. elena86 »
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Strahinja

• 652
  • 26
  • Pol: Muško
« Odgovor #91 poslato: 14:41:25, 17.Maj.2014. »
U Sremskoj Mitrovici vodostaj Save i dalje raste.
Postoji mogućnost da voda u Šabcu prodre do termo-elektrane,ljudi rade sve da to spreče,verujem da će uspeti.
« Najnovija izmena:: 14:44:07, 17.Maj.2014. Strahinja »

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #92 poslato: 14:46:30, 17.Maj.2014. »
Zar nisu u Sabcu podigli branu od 730 ili ja nisam lepo cula na vestima
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Strahinja

• 652
  • 26
« Odgovor #93 poslato: 14:48:24, 17.Maj.2014. »
Moguće ni ja više nemam pojma  (*o*).
Premijer je govorio nešto za branu od 730 cm ali nisam siguran gde je tačno

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #94 poslato: 15:47:44, 17.Maj.2014. »
moji utisci: kao prvo brana je još noćas u Šapcu krenula da popušta, pandur je rekao da se odustane jer bismo dalje ugrozili svoje živote, što će reći da će se Sava verovatno izliti a ljudima svaka čast, ja sam video koliko su svi mučki radili i trudili se, bili smo složni pored svega pa hajde da se nadamo najboljem...krenulo nas je iz Bga preko hiljadu ljudi sigurno, i to i starci i klinci i svi živi su se odazvali, naravno i budaletine koje su se tamo slikale za instagram, ali dobro.. organizacije nije bilo, vlasti nije bilo, potpuni je haos vladao, Šapčani su nas pljuvali, gađali flašama, vređali, niko se od njih nije uhvatio posla, a bilo je i devojaka koje su vukle džakove od 50 kg, znači došlo mi je da ostavim sve i da nađem stoku koja nas je vređala, ali ništa se po onom mraku nije videlo.. voda je stizala za piće u kamionima, niko nam vodu nije dao! jedan dečko iz mog autobusa se povredio, pa sam mu pregledao nogu u marici, panduri su bili manje više ok, recimo, ali potpuno nepripremljeni, narod je hteo da ide na Opštinu da je ruši, vlast u Ša je dala ostavku, dakle niko nadležan, a ljudi su tamo sedeli po kafanama, šetali pse... moji drugari i ja smo otprilike znali šta nas čeka, ali bilo je gore jer ti kao dobrovoljac ne ideš da te neko gađa flašama u glavu. Generalno, država ništa nema u svojim rukama i samo nas obmanjuje, a ja to kažem kao očevidac, ne iz namere da sejem paniku. Videćemo šta će biti.
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
« Odgovor #95 poslato: 16:06:08, 17.Maj.2014. »
Obrenovac, Šabac, Sremska Mitrovica, Svilajnac, Ćuprija, Paraćin...najugroženiji...

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
« Odgovor #96 poslato: 16:14:22, 17.Maj.2014. »
Barič - pukla brana 300 met i povlači vodu iz Obrenovca !!!

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #97 poslato: 16:18:19, 17.Maj.2014. »
Republika Srpska broji mrtve u poplavama: Pronađeno 10 poginulih u poplavama, možda ih ima i više

U Republici Srpskoj do sada je pronađeno 10 ljudi poginulih u poplavama, ali se ne može isključiti mogućnost da ih ima više, izjavio je direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić.

*

Van mreže Strahinja

• 652
  • 26
« Odgovor #98 poslato: 16:21:34, 17.Maj.2014. »
moji utisci: kao prvo brana je još noćas u Šapcu krenula da popušta, pandur je rekao da se odustane jer bismo dalje ugrozili svoje živote, što će reći da će se Sava verovatno izliti a ljudima svaka čast, ja sam video koliko su svi mučki radili i trudili se, bili smo složni pored svega pa hajde da se nadamo najboljem...krenulo nas je iz Bga preko hiljadu ljudi sigurno, i to i starci i klinci i svi živi su se odazvali, naravno i budaletine koje su se tamo slikale za instagram, ali dobro.. organizacije nije bilo, vlasti nije bilo, potpuni je haos vladao, Šapčani su nas pljuvali, gađali flašama, vređali, niko se od njih nije uhvatio posla, a bilo je i devojaka koje su vukle džakove od 50 kg, znači došlo mi je da ostavim sve i da nađem stoku koja nas je vređala, ali ništa se po onom mraku nije videlo.. voda je stizala za piće u kamionima, niko nam vodu nije dao! jedan dečko iz mog autobusa se povredio, pa sam mu pregledao nogu u marici, panduri su bili manje više ok, recimo, ali potpuno nepripremljeni, narod je hteo da ide na Opštinu da je ruši, vlast u Ša je dala ostavku, dakle niko nadležan, a ljudi su tamo sedeli po kafanama, šetali pse... moji drugari i ja smo otprilike znali šta nas čeka, ali bilo je gore jer ti kao dobrovoljac ne ideš da te neko gađa flašama u glavu. Generalno, država ništa nema u svojim rukama i samo nas obmanjuje, a ja to kažem kao očevidac, ne iz namere da sejem paniku. Videćemo šta će biti.
Nisam mogao ni da pretpostavim da se tako nešto sinoć dešavalo u Šapcu 

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #99 poslato: 16:24:44, 17.Maj.2014. »
ljudi su imali dobru volju da odu i pomognu, ali kad nemaš pomoć od države, sve je farsa
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 29 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000