Prekid veze

• Odgovora: 29
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Prekid veze
« Odgovor #10 poslato: 16:46:09, 16.Mar.2009. »
Ja sam to gledala na drugi nacin,sve dok je saturn bio tu i pravio odredjene aspekte,odnosno dok je tranzitirao mojim sedmim poljem i bilo je ozbiljno,kada je ˝otisao˝. ...sve se i zavrsilo...Tako da bih prije rekla da on donosi ozbiljnost,prije nego je trazi... (*o*)

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #11 poslato: 16:59:11, 16.Mar.2009. »
Znas kako kazu,trazi on itekako...zahtijeva...i "dotjera" nas milom ili silom.A to sto nam se zavrsi kad on ode...ja prije mislim da mi onda nismo ispunili njegove zahtjeve pa je njegov odlazak donio i kraj...Ja cijenim njegovu pravednost ali ozbiljnost...meni je to najteze...pa ja volim i zidovima da tepam...a on to ne cijeni...on trazi druge dokaze.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #12 poslato: 14:00:23, 17.Mar.2009. »
Ja sam to gledala na drugi nacin,sve dok je saturn bio tu i pravio odredjene aspekte,odnosno dok je tranzitirao mojim sedmim poljem i bilo je ozbiljno,kada je ˝otisao˝. ...sve se i zavrsilo...Tako da bih prije rekla da on donosi ozbiljnost,prije nego je trazi... (*o*)

Mozda nisi ispunila tu ozbiljnost koju je trazio?  (*o*)

Znas kako kazu,trazi on itekako...zahtijeva...i "dotjera" nas milom ili silom.A to sto nam se zavrsi kad on ode...ja prije mislim da mi onda nismo ispunili njegove zahtjeve pa je njegov odlazak donio i kraj...Ja cijenim njegovu pravednost ali ozbiljnost...meni je to najteze...pa ja volim i zidovima da tepam...a on to ne cijeni...on trazi druge dokaze.

Tako nekako  yeah
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 15:38:45, 17.Mar.2009. »
Neko zna uciti iz tudjih gresaka,a neko mora na svojim.Ja sam njegove tranzite uvijek jako osjecala,a i to je s razlogom.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #14 poslato: 22:28:29, 24.Mar.2009. »
Aspekti tranzitnog Uran na VE, su " odgovorni" za pocinjanje ili prekid veze, ako je trigon, neka nova, neocekivana veza, ako je kvadrat obicno znaci prekid veze. Saturn nije slucajno tranzitirao tvojom sedmom kucom, on je tu da preispita, ucvrsti, neku vezu ako se ona zaista zasniva na obostranoj ljubavi, obicno jos ucvrscuje vezu...ako to ne postoji onda je raskid neminovan, MO-SA aspekti govore o vezi iz proslog zivota, to je nesto sto si morala imati u ovom zivotu, i tako reci " otplatiti" dug...Zivot ide dalje... (*o*) :)
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #15 poslato: 13:15:02, 25.Mar.2009. »
Ne slazem se da samo trigonima moze poceti nova veza jer sam ja imala slucaj sa jednom devojkom gde su joj sve duge veze pocinjale kvadratima i ona je trpela u tim vezama a to je verovatno zbog toga sto i u natalnoj ima te kvadrate (*o*)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #16 poslato: 13:36:09, 25.Mar.2009. »
Ne slazem se da samo trigonima moze poceti nova veza jer sam ja imala slucaj sa jednom devojkom gde su joj sve duge veze pocinjale kvadratima i ona je trpela u tim vezama a to je verovatno zbog toga sto i u natalnoj ima te kvadrate (*o*)
U pravi su, moze da pocne i sekstilom, moze i Quinkuinsom, kvadratom, svakako, jer to predstavlja akciju, to sam samo uzela za primjer....ali u kvadratu sigurno ne moze biti uspjesna veza, jedino ako osobe nemaju drugog izbora nego " trpe", mislim da sam nasla bas pravi izraz za kvadrat...ili postoje parovi koji vole da im svakodnevnica prolazi u svadjama, u naglim obrtima, stalnim odlascima jednog partnera i sl...
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #17 poslato: 16:31:47, 26.Mar.2009. »

Tako nekako i to je ona prica verovatno kada u natalnom postoje aspekti gde treba nesto da se trpi  :;
Kepler

*

Van mreže mesec

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 18:54:22, 26.Mar.2009. »

da bi se neka veza zapamtila mora da se desi po nekim pokazateljima 2005 godine venera po direkcijama stize na tvoj kiron i tad je morala da se desi neka veza koja je ranjiva.Koja je godina presudna moze se predvideti kroz neke astroloske tehnike.

*

Van mreže MLADEN

• *
  • 26
  • 0
« Odgovor #19 poslato: 19:39:22, 28.Avg.2009. »
Loshi aspekti Saturna i Urana, prema planeti u 5.polju, odnosno vladaru 5.polja, zatim Veneri, Marsu, donose otezanja u vezama-svadje, prevare,...Sad potrebno je da Jupiter napravi nekakav aspekt prema istima, ili dispozitoru, pa da dodje konkretizacije, to jest kraja.Medjutim ukoliko je sinastrija dobra, najchesce ne dolazi do prekida ili ako krace razdvajanje tretiramo prekidom onda da.

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000