Prekid veze

• Odgovora: 29
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Prekid veze
« Odgovor #20 poslato: 16:05:53, 30.Avg.2009. »

Ne slazem se da samo trigonima moze poceti nova veza jer sam ja imala slucaj sa jednom devojkom gde su joj sve duge veze pocinjale kvadratima i ona je trpela u tim vezama a to je verovatno zbog toga sto i u natalnoj ima te kvadrate (*o*)

ali u kvadratu sigurno ne moze biti uspjesna veza, jedino ako osobe nemaju drugog izbora nego " trpe", mislim da sam nasla bas pravi izraz za kvadrat...ili postoje parovi koji vole da im svakodnevnica prolazi u svadjama, u naglim obrtima, stalnim odlascima jednog partnera i sl...

Tranziti mogu biti samo okidaci...a kvadrati su izazovni aspekti, losa je interpretacija da su oni generalno uvek losi. Oni po sebi nose izazov,akcju. Zamislite samo kakav bi bio neciji zivot da je ispunjen samo trigonima,verovatno bi taj zivot bio ravna linija.
Kvadrati teraju na akciju. Tako da oni ne moraju da uvek nose nesto lose (mah:mah)

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #21 poslato: 16:24:11, 26.Maj.2010. »
Kaliopaword...kvadrati su dobri za elekcioni, koncepcijski ali u sinatriju, u klick, uporednom solarnom, nijesu dobri. Pa ako SA, PL, NE, UR pravi kvadrat na jednu od personalnih planeta drugog partnera, pogotovu su losi SA i UR kvadrat na SO, VE, MO, na sign ASC jer govore o prekidu veze i ne mogu znaciti akciju kako ti kazes, nego samo degradaciju, psiho-teror, verbalno, pa i fizicko sikaniranje partnera.

MA90°VE, MA90°ME, MA90°SO, nijesu losi, oni uglavnom iniciraju akciju, ali su uglavnom dobri kada ih pravi intelektualno slabiji partner u vezi a to moze nekada biti i muskarac. Dakle sve je veoma diskutabino, i nisam nigjde istakla da su svi kvadrati, kako si ti interpretirao moj post povoljni ili nisu, jer obicno ne generalizujem.
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #22 poslato: 17:14:53, 29.Maj.2010. »
Kaliopaword...kvadrati su dobri za elekcioni, koncepcijski ali u sinatriju, u klick, uporednom solarnom, nijesu dobri. Pa ako SA, PL, NE, UR pravi kvadrat na jednu od personalnih planeta drugog partnera, pogotovu su losi SA i UR kvadrat na SO, VE, MO, na sign ASC jer govore o prekidu veze i ne mogu znaciti akciju kako ti kazes, nego samo degradaciju, psiho-teror, verbalno, pa i fizicko sikaniranje partnera.

MA90°VE, MA90°ME, MA90°SO, nijesu losi, oni uglavnom iniciraju akciju, ali su uglavnom dobri kada ih pravi intelektualno slabiji partner u vezi a to moze nekada biti i muskarac. Dakle sve je veoma diskutabino, i nisam nigjde istakla da su svi kvadrati, kako si ti interpretirao moj post povoljni ili nisu, jer obicno ne generalizujem.
Previse je uopsteno da kazemo da negativan aspekt u sinastriji uvek donosi lose  (*o*)
Znate koliko ima veza koje imaju te aspekte a ipak nema tog "sikaniranja" nego je to preneto kroz drugaciju simboliku  (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #23 poslato: 17:33:59, 29.Maj.2010. »
Astro-girl, kako ti tumacis ove aspekte koje sam navela?! Konkretizuj to malo, kada nesto demantujes i primjere mi navedi kako se oni manifestuju u drugom obliku?! Ali ponaosob, nemoj generalizovati! (mah:mah)
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #24 poslato: 15:24:01, 16.Dec.2010. »
Astro-girl, kako ti tumacis ove aspekte koje sam navela?! Konkretizuj to malo, kada nesto demantujes i primjere mi navedi kako se oni manifestuju u drugom obliku?! Ali ponaosob, nemoj generalizovati! (mah:mah)
Evo primer, momak je zenskaros, vara svoju curu a njoj to toliko ne smeta ili joj odgovara sto on to radi u tajnosti.To moze uzrokovati los aspekt a da njihova veza opstane  ;)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #25 poslato: 19:30:55, 25.Dec.2010. »
Upravo, a oni koji nisu u svom duhovnom razvoju prevazisli tvrde aspekte iz svoje karte ili karte svog partnera ne mogu da ocekuju stabilnost. Zato se kroz tranzit aktiviraju te kriticne situacije u vezama.

*

Van mreže andjela pizelli

• *
  • 54
  • 0
« Odgovor #26 poslato: 02:37:58, 31.Dec.2011. »
Tranzit Urana nad Venerom u Dejvisonu razorio veliku ljubav kao grom iz vedra neba...sugerisala sam osobi,da pokusa fizicku razdvojenost,jer sam vidjela sto se sprema,,,nije uspjelo...

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #27 poslato: 13:44:34, 19.Jan.2012. »
I aspekt tranzitnog urana preko vladara petog ili sedmog polja moze da pokusa da promeni situaciju  (mah:mah)
Kepler

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #28 poslato: 16:17:50, 02.Nov.2012. »
saturn ima obicaj da spali sve sto nije kvalitetno, u ljubavi ali i prijateljstvu. sve klimavo i nesigurno srusi se pred saturnom. ukoliko je pak cvrsto, nakon kontakta sa saturnom bude jos čvršće, sto potvrdjuje da je saturn veliki ucitelj koji nakon iskusenja nagradjuje.
uran deluje potpuno drugacije, donosi nagle promene iz korena, revoluciju i munjevite raskide.

----

naravno, oseca se njihov boravak u 5. i 7.polju, napad na veneru ili marsa (u zavisnosti da li je muski_zenski horoskop), kao i losi aspekti sa vladarima ovih polja.
« Najnovija izmena:: 15:25:00, 04.Nov.2012. Čarobnjak »

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #29 poslato: 18:40:52, 12.Nov.2013. »
Imali smo fantastican odnos.Poslije 10 mjeseci veze,poceo je haos da se desava.Svadje,njegova nezainteresovanost,moja preosjetljivost,razdrazljivost.Imala sam osjecaj u jednoj veceri da nam se citav svijet okrenuo naopako.Doslo je do raskida,pa smo se nakon toga dogovorili da si damo malo vremena.Nakon toga pomirenje,Nakon pomirenja jos veci problemi,no on nije imao namjeru da prekine,ali ni da ucini nesto da nam bude bolje.Iako su moje emocije bile vidno intenzivnije od njegovh zadnja tri mjeseca kako je to sve pocelo,ja sam raskinula vezu.Agonija je trajala predugo,oboje nas izmucila.Oboje imali osjecaj da ne mozemo jedno sa drugim,a ni jedno bez drugoga.Na rastanku smo oboje dosli do emotivnog kraha,iako smo jedno drugo toliko namucili zadnjih mjeseci.Ovaj put niko nikome nije trazio vrijeme,dakle raski je definitivan.Ali ,eto,ja ne mogu reci da u meni ne postoji nesto sto se ne nada da ce sa vremenom stvari mozda da se promijene,i mozda da nekon nekog vremena kad se strasti smire,pokusamo ponovo,pogotovo za vrijeme ove retro Ve u Cap, oboma su nam Ve u Cap,tako da tranzitna Ve pravi konjukciju sa natalnim. Sve se desilo munjevitom brzinom,u Uranskom fazonu.A pocelo je sa tr Ur0Mo u njegovom horoskopu.Kod mene je ta slika ovako izgledala: tr Ur90Ne(vladar 5.),Ve,Ma,Ur.Sad je makar izvadio kandze iz vladara 5. Kod njega nije bilo bolje: tr Ur 60Me(vladar 5.),90Ve,Sa,Ur. Ono sto je interesantno,u uporednom imamo jako mnogo Sa,i po uporednom,nas odnos bi trebao biti pun iskusenja,uspona i padovateskih stvari,ali bi trebao dobiti bitku sa vremenom.Zato i polazem nade u vrijeme,mada to nista ne mora da znaci  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000