Samsung uzvraca udarac Nokiji: Galaxy S4 zoom

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

  • ****
  • 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Samsung uzvraca udarac Nokiji: Galaxy S4 zoom
« poslato: 00:16:50, 16.Jun.2013. »
Samsung uzvraca udarac Nokiji: Galaxy S4 zoom

Novi Android uređaj objedinjuje performanse smart telefona i fotoaparata: GALAXY S4 zoom nudi najbolje iz oba sveta!
Kompanija Samsung Electronics najavila je da će uskoro na tržište stići Samsung Galaxy S4 zoom, moćni novi uređaj koji predstavlja kombinaciju elegantnog nasleđa smart telefona Galaxy S4 i naprednih fotografskih mogućnosti.
Kao pripadnik porodice Galaxy S4, model zoom predstavlja ispunjenje Samsungove misije da kreira uređaj koji može da ispuni očekivanja vodećeg smart telefona na tržištu i kompaktnog fotoaparata. Optički zum 10x, CMOS senzor od 16 megapiksela, Optička stabilizacija slike (OIS) i Xenon blic sa najnovijom tehnologijom modela Samsung Galaxy S4, uređaj Galaxy S4 zoom postavlja nove standarde za mobilnu fotografiju.
Zoom Ring predstavlja jednostavan i intuitivan način da pristupite glavnim funkcijama uređaja Galaxy S4 zoom. Kada usred telefonskog razgovora vidite nešto što morate da podelite sa drugima, brzo okretanje Zoom Ringa će aktivirati funkciju In-Call Photo Share (Podelite fotografiju u toku razgovora), koja vam dopušta da jednostavno napravite fotografiju i pošaljete je direktno putem MMS-a svom sagovorniku.
Za lako upravljanje fotoaparatom, Zoom Ring može da se koristi kako bi se aktivirale funkcije Quick Launch i Shortcut koje će vam putem jednog okreta omogućiti trenutni pristup brojnim načinima rada fotoaparata uključujući opcije Auto, Gallery i Smart Mode.Zoom Ring unosi revoluciju i u konvencionalne kontrole zuma na fotoaparatima. Kontrola optičkog zuma zamenjuje tradicionalne dugmiće glatkim digitalnim kontrolama koje se jednostavno koriste.

Kada je reč o visoko kvalitetnoj fotografiji, veći uređaj nije uvek i bolji. Kompaktni uređaj Galaxy S4 zoom, Samsung smatra najbolji u klasi, sa optičkim zumom 10x i CMOS senzorom od 16 megapiksela, omogućava vam da napravite fotografije bilo sa velike udaljenosti ili izbliza, u svim uslovima osvetljenja, bez potrebe da nosite tešku opremu za fotografisanje. Uz to, ugrađeni optički stabilizator slike (OIS) pomaže da fotoaparat bude sasvim miran čak i kada vi niste, smanjujući zamućenost i stabilizujući sliku dok zumira praveći visoko kvalitetnu fotografiju ili video snimak.

Opcija Photo Suggest vas istog trenutka povezuje sa ogromnim bibliotekama fotografija koje su drugi fotografi pravili, čime vam pomaže da nađete i komponujete najbolje snimke gde god se nalazili. Opcija Photo Suggest – Foto-predlog može čak da vas uputi na idealnu obližnju lokaciju koja će vam dati neophodnu prednost za savršenu fotografiju.

Galaxy S4 zoom poseduje i Samsungov popularni Smart Mode, tako da možete da prestanete da brinete zbog podešavanja, već možete da počnete da pravite umetničke fotografije profesionalnog kvaliteta. Jednostavno izaberite jedan iz niza unapred podešenih načina rada i fotoaparat će se automatski pobrinuti da napravite najbolju moguću fotografiju.
Koristite način rada Drama Shot kako biste spojili više uzastopnih fotografija objekata u pokretu u jednu komponovanu sliku, ili način rada Action Freeze kako biste u trenutku ovekovečili akciju velike brzine. Ako niste sigurni koju Smart Mode opciju da izaberete, funkcija Smart Mode Suggest može umesto vas da proceni scenu i pruži vam kratku listu najboljih opcija koje treba da razmotrite na osnovu parametara kao što su osetljivost na svetlost (otvor blende), žižna daljina i detektovanje lica, zbog čega ćete uvek moći da napravite kvalitetnu fotografiju.

Nasleđe uređaja Galaxy S4 zoom evidentno je u svim segmentima, od elegantnog i stilizovanog dizajna do intuitivnog korisničkog interfejsa. Sa operativnim sistemom Android Jelly Bean 4.2, uređaj Galaxy S4 zoom može da se pohvali brojnim funkcijama koje ima i nedavno lansirani model Galaxy S4, uključujući i Samsung TouchWiz, koji vam dopušta da prilagodite različite aspekte svog uređaja uključujući zaključavanje ekrana i traku sa obaveštenjima, za pravo personalizovano mobilno iskustvo.

Kada se vratite sa svojih avantura, opcija Story Album vam dopušta da sredite svoje slike i snimke u okviru jedne vremenske linije koju možete da podelite sa porodicom i prijateljima. Možete i da doradite slike ili da naručite štampane fotografije direktno sa uređaja. Ako biste radije da prebacite svoje fotografije na laptop ili tablet, da ih tamo čuvate, Samsung Link vam omogućava da to brzo učinite, jednim dodirom na dugme. Umesto toga, možete i da sinhronizujete sve svoje podatke u svom ličnom oblaku, a putem opcije HomeSync, koja će se pobrinuti da vas sve slike i snimci čekaju na dohvat ruke, pa kad god vam zatrebali.
Galaxy S4 zoom poseduje novi priključak Samsung Hub, jedinstveno mesto sa najnovijom muzikom, video klipovima, knjigama i igricama. Pretražujte, preuzimajte i uživajte u svim omiljenim zabavnim sadržajima dodirom na jedno dugme, direktno sa uređaja. Kada otkrijete neku dobru pesmu ili igru koju želite da podelite sa prijateljima, opcijom Group Play možete da se povežete direktno sa njihovim Samsung uređajima, tako da možete da slušate ili se igrate zajedno, bez potrebe za Wi-Fi AP ili mobilnim signalom.

Specifikacije:(MONDO)


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
0 Odgovora
1005 Pregleda
Najnovije: 18:18:36, 24.Feb.2013.
Nikolas96
4 Odgovora
1282 Pregleda
Najnovije: 10:35:20, 22.Apr.2014.
Miloš Mi.
0 Odgovora
706 Pregleda
Najnovije: 05:30:07, 23.Jun.2014.
CoraMayberry