Bolest zvana ljubavv

• Odgovora: 14
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže anicaa

• *
  • 3
  • 0
  • Pol: Žensko
Bolest zvana ljubavv
« poslato: 22:07:54, 21.Jan.2013. »
Pozdrav svima,

bas sam u teskoj situaciji,pa bi dobro dosao koji savet.Koliko  god mogu da napredujem u zivotu,zbog ove veze koja mi je najvaznija tapkam u mestu.Imam 27 godina i imam vezu oko dve i pol godine.Veza je na daljinu..A decko kaooo nije u situaciji da napravi nesto da se vise uzmemo.Ne volim duga vodanja,a kamoli u ovakvim uslovima.Treba da se namucim,pa da propane sve na kraju.Jer nekada osecam kao da se dzaba borim,kao da idem protiv sudbine.Imali smo oscilacija itekakvih zato,prezivljavamo nekako.Strasno mi tesko pada veza na daljinu.Pored tog sto mi fali,stalno sumnjam u sve i svasta pa se zato svadjamo,i on ne bii nekada bio kakav zna biti da nije daljine,pa se opet svadjamo.Ali on sve bolje podnosi od mene.Pre mozda dva meseca on mi je bio jako cudan.Napadao me za sve,a nicega nije bilo,da bih se ja udaljila i onda se on trudio oko mene,pa nakon toga za divno cudooo posao o braku stalno da prica.Da bi opet mozda pre mesec dana nekako se promenio i prestao opett da prica o tome.Ja sam pokusala razgovarati s njim,on nije htio,pa je bio ljut pa se smejao na sav glas.Kao vise mu je dotle doslo tih mojih sumnji.A nemate pojma kako sam mu nezno i osecajno pristupila.Ali mene otad ne pusta sumnja da se tu neko posteno mesa u nas odnos!Da se tu nesto krije.Nikad se nisam ovako osecala,kao da mi je neko rekao da sam sto posto upravu,iako nemam dokaza,ne znam kako da nam je u datom momentu ja bih samo plakala.On kaze da ga nervira moja prica da ima drugu,da se samo opustim.Kad ga pitam zasto je odustao od braka,on je kao svatio da ne moze to jos.Neki dan mi kao predlaze da idemo u inostranstvo malo raditi skupljati pare pa kao onda.Ne znam dokle cu imati snage sve ovo izdrzavati.Recite mi iskreno sta mislite o svemu?

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 11
  • Pol: Muško
Odg: Bolest zvana ljubavv
« Odgovor #1 poslato: 11:36:02, 03.Feb.2013. »

Ne znam šta bi ti napisao na ovu tvoju priču.
Kao prvo nemam neku veliku vjeru u ljubav na daljinu. Još ako je to na kratko zbog trenutnog posla ili tako nešto, razumijem. Ali ovako 2-3 godine, pa se vidite svakih ne znam koliko, ne vjerujem da mogu opstati. U stvari mogu ali jako rijetko koje. Baš zbog tih sumnji, a do sumnji dolazi ne iz ne povjerenja samo, nego i zbog čežnje za tom osobom. Zbog nespokoja, zbog isčekivanja, puno je tu svega umiješano stvari u takvu vezu. Najgorje je što ima tu i ne osnovane sumnje. Ljudi dolaze u razne faze svog života, u razna psihička stanja i opterečenja. Pa onda svakako razmišljaju o nakima stvarima, tako vjerovatno i on u jednom trenu mu puno nedostaješ pa je razmišljao o braku. Kad mu se stanj promjenilo više nije za to, Tako dolaze razne faze života. Tako je slićno i u vezama gdje su skupa, samo onda smo tu da si pomognemo. Da se tješimo i utješimo. Manje ima sumnje jer smo skupa i točno vidimo šta druga osoba radi , kako se ponaša i odmah reagiramo.
    Žao mi je što ti ne mogu nešto optimističnije napisati, ali ja sm mišljenja da što veze na daljinu duže traju to imaju manje izgleda za uspjeh. Možda ako bi se osobe često viđale ima izgleda, ali malo.

Javi se da li se šta promjenilo u vašoj vezi.

Pozdrav.
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
« Odgovor #2 poslato: 12:37:09, 03.Feb.2013. »
Ako si se vec odlucila na vezu na daljinu znala si sta sve moze da se desava i kakve prepreke da se isprece. Kao sto je delhaj rekao, svi mi imamo razlicite faze u raspolozenju i to ne mora nista da znaci. Po godinama rekla bih da ste zreli oboje i treba otvoreno da razgovarate, da mu kazes sta osecas i kako se osecas jer je on mozda opterecen celom situacijom i manje obraca paznju na tvoja osecanja. Zelim vam srecu  :flowers:
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #3 poslato: 13:27:35, 03.Feb.2013. »
Unajmi detektive. ;D

Samo stpljenje, izaci ce istina na vidjelo.
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #4 poslato: 14:17:46, 03.Feb.2013. »
Zvisi od dosta toga sve, kakvog je i on karaktera, kakvu je proslost imao, koliko je raspolozen za neku ozbiljnost trenutno.U kakvoj ste materijalnoj sit oboje, ima tu dosta faktora koji uticu na sve.Osetljivi su i muski dosta na materijalnu sit, ume to na njih da utice pa da se ponasaju malo neozbiljno, cudno, nespremno za neku ozbiljnost ako materijalno nisu zadovoljni.Pricajte otvoreno o svemu sta ko zeli, kakve su cije zelje, pa cete doneti vec neku odluku.
Mada ja da sam na tvom mestu bih prekinula sve i nastavila dalje, i jedan muskarac dosadi posle nekog vremena, treba promene.  ;D Plus to sto ti je 27 god, mlada, zivot pred tobom

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #5 poslato: 14:20:45, 03.Feb.2013. »
Mada ja da sam na tvom mestu bih prekinula sve i nastavila dalje, i jedan muskarac dosadi posle nekog vremena, treba promene.  ;D

Slazem se. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • 11
« Odgovor #6 poslato: 20:33:35, 03.Feb.2013. »

Prekinuti stigne uvijek, nije nam napisala koliko se često viđaju. Tako da mislim da trebaju sjesti i oboje razgovarati o situaciji i o tome tko šta želi u toj vezi . Isto tako rasčistiti dokle to može ići na ovaj način. Nisam za raskid, ali nisam ni za neko odugovlačenje koje možda ne donosi ništa.
  Netko je napisao kako su oboje zreli po godinama, tako da mogu razgovarati ozbiljno i otvoreno.

*

Van mreže anicaa

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 22:14:34, 07.Feb.2013. »
Fala svima koji su do sada dali odgovore,mislila sam da ste me zaboravili al vidim da niste:)Prestala sam sumnjati da me vara,vidim iz nacina na koji on mene zeli,cak zbog uslova nemamo priliku da budemo skupa i on se zna ljutiti zato.Meni to bude krivo,kao da je uopste i bitan taj neki sex da bismo se nekada svadili zbog istog.Zasto sam ja predlagala zajednicki zivot,to je jedan od razloga,sto osecam ceznju za njim,sto ga volim pre svega.I sad ja kriva sto nema uslova da se volimo i na taj nacin.Nije fer.A kada smo pricali o tome,rekao mi je da pricekam neke stvari da resimo i da cemo se uzeti.Ali mene ubija cinjenica da se mozda zavlacim?!Ne znam,mozda previse razmisljam,ali ne mogu se ja u ovim godinama opustiti glede tih stvari,i odgovorno je da razmisljam o svemu.Ajde da mi smo skupa svaki dan,ali ovo je mucenje.Iako sam se opustila malo i nekako tako je sve lakse...

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • 11
« Odgovor #8 poslato: 23:26:19, 07.Feb.2013. »

Opet nisi napisala koliko se često viđate, sada je tehnologija napredna pa se čujete ili čak i vidite preko kamera. Ipak to nije to. Što se tiće samog sexa, to se može pregurati neko kratko vrijeme, ali zapamti da bez toga veza ne ide. Na prste možeš izbrojati postotak održanoh veza ili brakova gdje nema ili nevalja sex. Tako da na tome morate poraditi. I sama kažeš da ga to muči. Trebate što više o svemu razgovarati i naći će te neko riješenje.

Pozdrav.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #9 poslato: 19:05:22, 08.Feb.2013. »
A ne rece anicee odakle je ko od vas?Kolika je daljina u pitanju?

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000