O Jehovinim svjedocima mislim sve najbolje, i poznajem par ljudi koji su Jehovini svjedoci. Svak ima svoj nacin vjerovanja u Boga i na to ima puno pravo, nemam nista protiv njih i ne mislim da ista ruzno rade i prave, cak sta vise ujedinjili su sve vjere u jednu i tako zive, dosta je mjesanih brakova opstalo zahvaljujuci upravo njima. Svaki pravi Jehovin svjedok je procitao Bibliju makar jednom, inace ne bi se mogao krstiti niti se zvati Jehovinim svjedokom, tako da vi gospodine vujadin pricate gluposti, jer medju njima su jako obrazovani i ugledni ljudi, doktori u strukama, ovo sto pricam, pricam iz licnog iskustva. A sa kim ste vi imali bliski susret ocito nisu Jehovini svjedoci vec neki sektasi, jer ljudi su sve samo nisu agresivni, propovjedaju mir u svijetu i blagostanje medju ljudima, kako me sve interesuje, bila sam na njihovim predavanjima i toliko o tome!!
A sto se tice fanatika po tom pitanju, pozvala bih vas malo u Sarajevo, a vjerujem da ih ima i kod vas koji crne i grde vjere bez razloga, gospoda Vehabije za pare grde Islam, a gospoda sektasi, sto obozavaju koje sta i Sotonu izmedju ostalog grde cijelo Katolicanstvo, tako da mislim da su Jehovini svjedoci miroljubivi ljudi, za razliku od doticne gospode koja izmedjuostalog i ubijaju ljude.
I ruzno je da blatite bilo koga, kada ne znate o cemu pricate!!!