Jehovini svedoci

• Odgovora: 158
Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 ... 16 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Odg: Jehovini svedoci
« Odgovor #100 poslato: 20:50:55, 05.Mar.2014. »
Citat
Nikad u zivotu ih vidjela nisam. Chula sam da postoje, da dolaze ljudima na vrata.

Poshtujem svachiju vjeru, ali nikako ne bih voljela da ih vidim na mojim vratima. Uopshte mi se ne svidja takvo propagiranje vjere ko da prodaju kirby.
Dolaze, ja sam i imala problem što sam stekla utisak da ti ljudi prodaju nešto.
Uhvatili su me prije par mjeseci, i sad pošto sam radila za računarom, požurim, ni ne pogledam ko je otvorim vrata i nisam obratila pažnju mislim ljudi nešto prodaju, rekoh ok dajte mi flajere ako imate pa vas zovem ako budem zainteresovana, čisto da ispoštujem.. kasnije sam vidjela o čemu se radi. Ponovo su došli, otvoreno sam im rekla da ne dolaze više, i žena iz neba pa u rebra, uz banana smile, u redu a imate li stav o Bogu?  :krsti:

*

Van mreže Malecki

• *
  • 54
  • 2
  • Pol: Muško
« Odgovor #101 poslato: 22:01:46, 05.Mar.2014. »
Dolaze, ja sam i imala problem što sam stekla utisak da ti ljudi prodaju nešto.
Uhvatili su me prije par mjeseci, i sad pošto sam radila za računarom, požurim, ni ne pogledam ko je otvorim vrata i nisam obratila pažnju mislim ljudi nešto prodaju, rekoh ok dajte mi flajere ako imate pa vas zovem ako budem zainteresovana, čisto da ispoštujem.. kasnije sam vidjela o čemu se radi. Ponovo su došli, otvoreno sam im rekla da ne dolaze više, i žena iz neba pa u rebra, uz banana smile, u redu a imate li stav o Bogu?  :krsti:

I sta si im odgovorila, imas li stav o Bogu ili nemas? Zar je to toliko tesko pitanje?
« Najnovija izmena:: 01:44:57, 06.Mar.2014. narcisa zec »
Ako želiš živjeti, ne smiješ umrijeti!

*

• 848
  • 44
« Odgovor #102 poslato: 22:17:40, 05.Mar.2014. »
Citat
I sta si im odgovorila, imas li stav o Bogu ili nemas? Zar je to toliko tesko pitanje?
O težini se s jedne strane i radi, u figurativnom smislu naravno jer se bojim da ćeš se zakačiti za neku moju riječ.  Naravno da imam stav o Bogu, samo ne idem od vrata do vrata da ga iznosim, još manje je to način da ubjedjujem druge :namigivanje: već sam iznosila stav o Bogu a ovdje sam pokomentarisala neprimjeren način na koji to čine Jehovini svjedoci.
Citat
Do kada ce ovaj da nas ubedjuje?
Pa vidiš ili od vrata do vrata ili ovako  :)

*

Van mreže pg crna gora

• **
    Urednički tim
  • 546
  • Zahvaljeno: 11 puta
  • 11
« Odgovor #103 poslato: 22:50:20, 05.Mar.2014. »
Danas mi je bila gospodja. Nije mi bila napadna :D. Imala sam srece :)

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #104 poslato: 23:11:29, 05.Mar.2014. »
Meni pozvonise dvojica pre mislim dve godine. Skockani sredjeni i pitam sta zele, misleci da je neka reklama za nesto ili politicke stranke itd. Kao da pricamo o zivotu. Posto ja nemam vremena niti me zanima moj odgovor je Dovidjenja i hvala. Oni opet ali ovo ono, Sta vi ste jos tu, okrenem se i zatvorim vrata.
Jednom pre vise od godinu dana pozvoni lik kao ispitivanje vode. Pitam tko ga je zvao i otkud kod mene. Kao najavio se jucer. Dobro, tko vas salje, vodovod, drzavna neka firma ili nesto trece? Privatno. Kad sam to cuo a alergican na budalastine kazem, Lepo se okreni ini odakle si dosao i nemoj vise da te vidim. On se izgubio, Udalji se i idi dalje. Znaci bas sam bio ono raspolozrn i na nivou. Posle par dana cujem na radiju javljaju kako idunpo kucama i pljackaju. Postis coveka u kocu sve mu ispricas i posle se cudis kad te netko spopadne. Ma pali..

*

• 848
  • 44
« Odgovor #105 poslato: 23:27:18, 05.Mar.2014. »
Tvoj subjektivan stav i selektivno tumačenje biblije ću da zaobidjem, želim ti svu sreću i da taj osmjeh titra i na tvom licu ne samo na ekranu, zbogom   ;)

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #106 poslato: 02:20:21, 06.Mar.2014. »
Malecki, spojila sam neke tvoje poruke pisane za redom, sledeći put ih brišem jer smo i ranije razgovarali na tu temu.
 Sto se tiče ostalog, nema potrebe da ubjeđuješ ljude da su 2 i 2 = 5. Svako ima pravo na misli i vjeruje u ono što hoce. Tebi ovdje nije bila uskraćena sloboda da izrazis ono sto mislis ali činjenica je da u ovoj temi nemaš sagovornika, zato je najbolje da odustanes.  :)
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže Malecki

• *
  • 54
  • 2
« Odgovor #107 poslato: 18:44:58, 15.Apr.2014. »
Malecki, spojila sam neke tvoje poruke pisane za redom, sledeći put ih brišem jer smo i ranije razgovarali na tu temu.
 Sto se tiče ostalog, nema potrebe da ubjeđuješ ljude da su 2 i 2 = 5. Svako ima pravo na misli i vjeruje u ono što hoce. Tebi ovdje nije bila uskraćena sloboda da izrazis ono sto mislis ali činjenica je da u ovoj temi nemaš sagovornika, zato je najbolje da odustanes.  :)

Zaista je lepo od tebe što brineš o mojim sagovornicima ali ja nisam od onih koji odustaju! Ima mnogo onih koji čitaju ono što pišem na temelju Biblije, tako da je nebitno to što nemam sagovornike, važno je da imam čitaoce!

:D
Ako želiš živjeti, ne smiješ umrijeti!

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #108 poslato: 21:22:15, 15.Apr.2014. »
Zaista je lepo od tebe što brineš o mojim sagovornicima ali ja nisam od onih koji odustaju! Ima mnogo onih koji čitaju ono što pišem na temelju Biblije, tako da je nebitno to što nemam sagovornike, važno je da imam čitaoce!

:D
aha, pa ja nisam u toku, a sad vidim da sam bio u pravu da pripadaš nekom verskom pokretu Malecki  ;D
pa dobro, ja se evo zalažem za verske slobode, dok one ne ugrožavaju nečiju drugu slobodu, s tim da mene lično ne privlači nijedna.. inače pišem seminarsi rad na sličnu temu pa me zanima iz tvog ugla kao Jehovinog svedoka da mi pobliže opišeš vaše gledište sveta, slobodno i kad i kako i iz kojih razloga si im pristupio?
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #109 poslato: 21:48:36, 15.Apr.2014. »
Opet ce da ti citira njegove tekstove i onda cu ja lepo da zakljucam temu  ;)
Strah me čini jačim i boljim.

Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 ... 16 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000